'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elif şok oldum

Allah'ım hepinize çok şükür korktuğum kadar değilmiş dedirtsin inşallah

elif şok oldum

Allah'ım hepinize çok şükür korktuğum kadar değilmiş dedirtsin inşallah

canım elif derken beni kastediyorsun
yoksa başka birini mi
üstüme alınayım mı diye düşünüyorum
eğer ben isem ismim elif değil
nikim eflinam

canım elif derken beni kastediyorsun
yoksa başka birini mi
üstüme alınayım mı diye düşünüyorum
eğer ben isem ismim elif değil
nikim eflinam

elifnam olarak okudum

ondan kestirmeden elif dedim

sanırım hiç tanışmaya fırsatımız da olmadı gibi :44:

elifnam olarak okudum

Ondan kestirmeden elif dedim

Sanırım hiç tanışmaya fırsatımız da olmadı gibi :44:

canım tanışalım
istanbuldan
yaş 30
3 aylık nişanlıyım
24 ağustos düğün tarihimiz allah nasip ederse inşallah
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Sen yeni evlisin sanırım
allah tamamına erdirsin
bir yastıkta kocatsın sizi
darısı bize kazasız belasız

istanbuldan,yaş 27 , 3 aydır evliyim .... darısı başınıza

:) neler neler var ya. kızlar korkulacak bişey yok sevdiğiniz insanla olacaksınız ohhh misssss :) ben o gunu sabırsızlıkla beklıyorum. Allahın bi emri bu :) hepimizin kolay ve heycanlı geçer inşlh :))

bi ödeme vardı halledip geldim büssürü konuşmuşlardır dedim ama

konuşmamışsınız

nereye gittiniz:44::44:

benim mesajın cevabı geldisöylim mmiii

bugün konunuza fazla iştirak edemedim fazlasıyla yogun bir gündü ama arada takip ettim,bende bir olay paylaşım...

arkadaşımın annesi anlatmıştı kadın kaçarak evlenmiş çocuk yaşta karı-koca hiç bşy bilmiyolar tabi ozamanlar cahillik dönemi öğreten de yok vs... neyse bu kadını acıyo falan diye korkutmuşlar arkadaşımın annesiyle babası tam bir bütün olmuşlar bir şekilde başarmış hasan amca girmeyi derken bunlar kilitlenmiş kasılmış ikiside sonra işte ozamanlar kapıda bekleyenler oluomuş çarşafta kan varmı muhabbetine derken odadan çığlık çığlıga bağırmışlar artık nasıl acıosa hemen adamlar kadınlar bir olmuş üstlerine battaniye atmışlar o ara ambulans gelmiş sedyeyle hastaneye götürmüşler nasıl çıktılar birbirlerinin içinden bilmiyorum ama kadın dioki heralde bize sakinleştiri yaptılar o şokla saatlerce konuşamadık dio

tövbe yarabbim yaa

insanları acıcak bilmem ne olcak kan gövdeyi götürcek diye korkuturlarsa olacağı bu yani

belki de dünyadaki en güzel şeyi uyduruk hikayeler yüzünden korku filmine çeviriyorlar

bi ödeme vardı halledip geldim büssürü konuşmuşlardır dedim ama

konuşmamışsınız

nereye gittiniz:44::44:

benim mesajın cevabı geldisöylim mmiii

ben merak ettim ama senin ne sordgnu da bilmiyorum yazdgn msjı akabinde cvbı söylesene sonra bende benmkine sorim cvbı size söylerim

ben merak ettim ama senin ne sordgnu da bilmiyorum yazdgn msjı akabinde cvbı söylesene sonra bende benmkine sorim cvbı size söylerim

kızlar benimkinin cevabı 'stres yapmana gerek yok ılk gece ılk gece dıe dert etme istersen provasını yapalım' :)

canım hergün bir mesaj bulup nişanlıcanlarımıza atıyoruz

takip et sende atarsın cevabını paylaşırsın

bu günkü mesaj +18 konuşmalara binaen

'ilk gece namaz kıldıktan sonra sarılıp uyuyalım mı'

benim ki 'aşkımm hiç olur mu öyle birleşme şart' yazmış

sonra bi mesaj daha 'e tam gelin güvey olcaz işte'

şehir efsanesi gibi geliyor bana bunlar

gerçekçi payı yok gibime geliyor....

öyle olsa insanlar tecavüze uğradıkları zaman kasılıp kalırlar ve o zaman müdale edilecek duruma gelirler ( tabi bana göre)

~~
mjın cevabını bende merak ettim.
ben dün mj atmamıştım. göremedim. bir ara hatice sormuştu bana attın mı diye ama cevaplayamamıştım.
şimdi o mja cevap veriyorum. haticecannnn ben ne mj atacaz göremedimmmmm:44:

bugünki mesaj bana göre olmadığı için atmadım
kendime uyarlayıp bugün sadece yatsak dersem keser beni sanırım

bnde dedim ki askım ilk gece gerdek öncesi namaz kıldıktan sonra gerdeğe girmeden sarılıp uyuyalım mı dedim bakim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…