'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vazgeçicevercem şimdi şaapmaktan yaa o derece
ne dana kesilmesi ne 2 çarşafı yaaa
ben 2 damla bişi gelcek onu da peçeteyle silivercez diye şartlandırdım kendimiii
oya öle dedi banane oynamıyom ben

3 damla gelirse hesap sormaya gelme sakın

aa ben birinden duymuştum, oda birinden oda birinden derken işte kimbilir kimden
iş anında olmadı diye düşünüp zorlamış, o sıra çok kanaması olmuş. (bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü anlıyorsun zaten olduğunu)
bizim o dana acaba bu efsanedeki dana mı :44::44:

sonraki ilişkılerdede olur tahmınım. bide şey bizim prensesler tahriş olur ılk 4 5 ilişkıde acı ve zewk bı arada olur sanırım :))

valla tahriş falan olmadı cok şükür....3-4 ilişkide acı hissettim ama

Banada tuhaf geldi.

Bilirkişi geldi.

yerim seni

ohh be bilen biri geldiiiii

pekiiii:97::97::97:

acı var mı acı

ama bu çok kötü bişey yaaaaaa

valla ilkinde kocişim cok rahatlatmıs olmalı ki...acıyı hissetmedim bileeee...ama sonraki bi kaç ilişkide oldu acııı ama azcık...nelere dayanıyoruzzzzz yaaa.ona mı dayanamıcaksınızzz

Oyammm anlamadım yazdıklarından ...bi ara tatlı kasıgı muhabbeti yapmıstım yaaaaaa...şimdi de yemek kasıgı olsun bari dedim....

mAviş 3 ay kalmış öp dudaktan

korkmayın ya.. bu olay o kadar acı veren bir olgu olsa Allah kullarına bunu niye versin kızlar yaa...

lütfen kulaktan dolma şeylere kanmayın.. artık devir değişti herşey hakkında kolayca bilgi edinilecek bir çağdayız.

bilgi bir tık kadar yakınımızda ya da kitapta.

danagiller:44::44:

ben miyim ateşli oyaaaa:44::44:

ben mi uçurucam o çarşafı yorganı:44::44:

dana dana değil..kan bankası heralde mübarek

Oya nerelerdesin kuzum özletiyorsun kendini

KUzum nasıl oluyor o korkuların üstüne su serpmek:26::26::26:

Canım oyanın bana söylediği küçük kızlar, çocuklar yapabiliyorsa ben neden yapamayım diye düşünüyorum.
Sonra bu pis iş bittikten sonra ona sarılmış başımı göğsüne koymuş huzur içinde uyuduğumuzu düşlüyorum.

kuzenim kendi kendine sorun yapmış bu konuyu. eşin zoru ile olsa dediğin gibi canım. ne kadar kotu durum

Oyammm anlamadım yazdıklarından ...bi ara tatlı kasıgı muhabbeti yapmıstım yaaaaaa...şimdi de cay kasıgı olsun bari dedim....

kısa yazıyorum açıklayıcı olamıyorum işte
hemen mesajımı açıklıyayım.

bende çarşaf falan batmadı.
ilkinde toplasan 4 5 damla kan geldi.

sonra ölçü birimini sormak için neydi çağla ? tatlı kaşığı mıydı çay kaşığımıydı dedim.
silme kelimesi deee hani ölçü birimidir. silme veya tepeleme. onu demek istediydim.
oyy espiri yaptıydım ama neysee

doğal korunma yöntemi, (yani koca gelmeden geri çekme yöntemi) kullanılırsa çarşaflar batabilir

zaten sizin bu ateşe bakılırsa iş sırasında çarşaf yorgan falan hepsi havada uçar
bu cümle açıklayıcıdır diye düşünüyorum

haticem cinsellik pis iş değildir ki. :44::44::44:

niye böyle düşünüyorsun..:44::44:

gerçek anlamda sevgiyi,hazzı,heyecanı yaşayacaksın.. karı koca olcaksın.. diğer yarınla bütünleşeceksin

valla tahriş falan olmadı cok şükür....3-4 ilişkide acı hissettim ama
yerim seni
HAmiş geldiğinde derim bak annen beni ham yapmak istiyordu diye

Özge sultan Oyayı ertesi sabah arar.

Ama ama kuzum yaa öpemem ki yaa bilmiyorum yapamam sanırım kendimi hazır hissetmiyorum evlendikten sonra ilk öpse olmas mı

danagiller:44::44:

ben miyim ateşli oyaaaa:44::44:

ben mi uçurucam o çarşafı yorganı:44::44:

küstüm oynamıyorum. niye kendimi anlatamadım size :84::84::84:

sülalemdeki araştırmalarıma göre kimsede bol miktarda kan görülmemeiş.
o yüzden danagil dedim.

şahsi olarak sana ateşli demedim, sayfalar dolusu +18 durumları vardı ya ondan dedim
çarşafı kimler uçuracak göremicez tabiki

bak yaaa hala pis iş diyor

vallahi kızlar yorumlarınız harika
öldüm gülmekten yorumlararınıza
gelgelelim o korkudan bendede var
ve niişanlım benim ilk erkek arkadaşım yani tecrübeli falan değilim
biz daha sadece el ele tutuştuk ve yanağımdan öper beni
neyse bend eilk gece korkusu olanlardanım
24 ağustosta düğünüm var inşaallah ama
nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum
nişanlım bişi olmaz dioyr
zaten ona bişi olmucak bana olucak dğeil mi

Hım anladım kuzum düşünmek lazım yaa deşme yaramı şimdilik akıllı uslu durması konusunda zaptediyorum saygıdan akıllı duruyor yaa biliyor çekindiğimi beni üzmek istemiyo

HAmiş geldiğinde derim bak annen beni ham yapmak istiyordu diye

Özge sultan Oyayı ertesi sabah arar.

benim bebeğim kıskanmaz ki kimseyi hele de teyzelerini....öle bi bebiş olmıcak ooo

ayy tmm anladım şimdi...bende bi sorun var belki de bugünnnnn

bak yaaa hala pis iş diyor
Ama sıvı mıvı çarşaf batacak.
Lakin ebn sadece erkekten sıvı gelir diye biliyordum.Oda hani pre. takacağından temiz olur sanıyordum.

Onlara olsa biz rahat davransak ne güzel olurdu.

Hım anladım kuzum düşünmek lazım yaa deşme yaramı şimdilik akıllı uslu durması konusunda zaptediyorum saygıdan akıllı duruyor yaa biliyor çekindiğimi beni üzmek istemiyo
canım seni üzmemek için konuşmaz bendede bu modelden var Allah razı olsun.

şöyle ki sana da bişi olmucak eşine de

herkesin neredeyse ilk erkek arkadaşı ya da ilk kez birşeyler yaşadığı (ele ele tutuşma,öpüşme ) kişiler nişanlılarımız..

insanın o acemilikleri, herşeyi beraber öğrenmesi güzel değil mi zaten

her iki tarafında deneyimlendiği birbirinde..

ayrıca cinsellikte kim tecrübeli olur ki ilk zamanlar.. bu içgüdüsel birşey bana kalırsa yaşa ve öğren. keşfet

anladım kiiii

uçuşan çarşaflaaarr

o gün bi gelsin de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…