vazgeçicevercem şimdi şaapmaktan yaa o derece
ne dana kesilmesi ne 2 çarşafı yaaa
ben 2 damla bişi gelcek onu da peçeteyle silivercez diye şartlandırdım kendimiii
oya öle dedi banane oynamıyom ben
sonraki ilişkılerdede olur tahmınım. bide şey bizim prensesler tahriş olur ılk 4 5 ilişkıde acı ve zewk bı arada olur sanırım :))
Banada tuhaf geldi.
Bilirkişi geldi.
ohh be bilen biri geldiiiii
pekiiii:97::97::97:
acı var mı acı
ama bu çok kötü bişey yaaaaaa
kız danagillerden geliyordu sanırım
valla herkesten herkese değişir ama ne çarşafım battı nede başka birşey
toplasna 4 5 damla geldi. neydi çağla?
bir tatlı kaşığı silme
çay mıydı o kaşık:44:
bir de eğer doğal korunma yöntemlerinden biri olan içeri gelmemeyi kullanılacaksa çarşaf batabilir.
zaten sizin bu ateşe bakılırsa iş sırasında çarşaf yorgan falan hepsi havada uçar
kız danagillerden geliyordu sanırım
bir tatlı kaşığı silme
bir de eğer doğal korunma yöntemlerinden biri olan içeri gelmemeyi kullanılacaksa çarşaf batabilir.
zaten sizin bu ateşe bakılırsa iş sırasında çarşaf yorgan falan hepsi havada uçar
3 damla gelirse hesap sormaya gelme sakın
aa ben birinden duymuştum, oda birinden oda birinden derken işte kimbilir kimden
iş anında olmadı diye düşünüp zorlamış, o sıra çok kanaması olmuş. (bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü anlıyorsun zaten olduğunu)
bizim o dana acaba bu efsanedeki dana mı :44::44:
Oya nerelerdesin kuzum özletiyorsun kendinikız danagillerden geliyordu sanırım
bir tatlı kaşığı silme
KUzum nasıl oluyor o korkuların üstüne su serpmek:26::26::26:
dr. 'a gitmeye gerek bile yok bana kalırsa böyle birşey olduğunda...
evliliğin temel kuralı eşlerin birbirine güvenmesi bence
ertesi günü dr götürüp muayene ettirmek bir bayan için çok onur kırıcı olsa gerek.
Oyammm anlamadım yazdıklarından ...bi ara tatlı kasıgı muhabbeti yapmıstım yaaaaaa...şimdi de cay kasıgı olsun bari dedim....
Canım oyanın bana söylediği küçük kızlar, çocuklar yapabiliyorsa ben neden yapamayım diye düşünüyorum.
Sonra bu pis iş bittikten sonra ona sarılmış başımı göğsüne koymuş huzur içinde uyuduğumuzu düşlüyorum.
HAmiş geldiğinde derim bak annen beni ham yapmak istiyordu diyevalla tahriş falan olmadı cok şükür....3-4 ilişkide acı hissettim ama
yerim seni
3 damla gelirse hesap sormaya gelme sakın
aa ben birinden duymuştum, oda birinden oda birinden derken işte kimbilir kimden
iş anında olmadı diye düşünüp zorlamış, o sıra çok kanaması olmuş. (bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü anlıyorsun zaten olduğunu)
bizim o dana acaba bu efsanedeki dana mı :44::44:
mAviş 3 ay kalmış öp dudaktan
korkmayın ya.. bu olay o kadar acı veren bir olgu olsa Allah kullarına bunu niye versin kızlar yaa...
lütfen kulaktan dolma şeylere kanmayın.. artık devir değişti herşey hakkında kolayca bilgi edinilecek bir çağdayız.
bilgi bir tık kadar yakınımızda ya da kitapta.
danagiller:44::44:
ben miyim ateşli oyaaaa:44::44:
ben mi uçurucam o çarşafı yorganı:44::44:
Oya nerelerdesin kuzum özletiyorsun kendini
Canım oyanın bana söylediği küçük kızlar, çocuklar yapabiliyorsa ben neden yapamayım diye düşünüyorum.
Sonra bu pis iş bittikten sonra ona sarılmış başımı göğsüne koymuş huzur içinde uyuduğumuzu düşlüyorum.
Oya nerelerdesin kuzum özletiyorsun kendini
HAmiş geldiğinde derim bak annen beni ham yapmak istiyordu diye
Özge sultan Oyayı ertesi sabah arar.
kısa yazıyorum açıklayıcı olamıyorum işte
hemen mesajımı açıklıyayım.
bende çarşaf falan batmadı.
ilkinde toplasan 4 5 damla kan geldi.
sonra ölçü birimini sormak için neydi çağla ? tatlı kaşığı mıydı çay kaşığımıydı dedim.
silme kelimesi deee hani ölçü birimidir. silme veya tepeleme. onu demek istediydim.
oyy espiri yaptıydım ama neysee
doğal korunma yöntemi, (yani koca gelmeden geri çekme yöntemi) kullanılırsa çarşaflar batabilir
bu cümle açıklayıcıdır diye düşünüyorum
Ama sıvı mıvı çarşaf batacak.bak yaaa hala pis iş diyor
Onlara olsa biz rahat davransak ne güzel olurdu.vallahi kızlar yorumlarınız harika
öldüm gülmekten yorumlararınıza
gelgelelim o korkudan bendede var
ve niişanlım benim ilk erkek arkadaşım yani tecrübeli falan değilim
biz daha sadece el ele tutuştuk ve yanağımdan öper beni
neyse bend eilk gece korkusu olanlardanım
24 ağustosta düğünüm var inşaallah ama
nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum
nişanlım bişi olmaz dioyr
zaten ona bişi olmucak bana olucak dğeil mi
canım seni üzmemek için konuşmaz bendede bu modelden var Allah razı olsun.Hım anladım kuzum düşünmek lazım yaa deşme yaramı şimdilik akıllı uslu durması konusunda zaptediyorum saygıdan akıllı duruyor yaa biliyor çekindiğimi beni üzmek istemiyo
vallahi kızlar yorumlarınız harika
öldüm gülmekten yorumlararınıza
gelgelelim o korkudan bendede var
ve niişanlım benim ilk erkek arkadaşım yani tecrübeli falan değilim
biz daha sadece el ele tutuştuk ve yanağımdan öper beni
neyse bend eilk gece korkusu olanlardanım
24 ağustosta düğünüm var inşaallah ama
nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum
nişanlım bişi olmaz dioyr
zaten ona bişi olmucak bana olucak dğeil mi
küstüm oynamıyorum. niye kendimi anlatamadım size :84::84::84:
sülalemdeki araştırmalarıma göre kimsede bol miktarda kan görülmemeiş.
o yüzden danagil dedim.
şahsi olarak sana ateşli demedim, sayfalar dolusu +18 durumları vardı ya ondan dedim
çarşafı kimler uçuracak göremicez tabiki
sana soru ; madem ki cinsellik çok acı çektiren bir olgu ,Rabbimiz niye versin bize öyle birşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?