Canım evet bizde kız tarafı yapar ama şöyle açıklayayım ;
Mekan
Erkek bohça
Erkek kıyafet
%50 foto çekimi ' dir esasında.
Ben kapının önünde yapmak istiyorum nişanı sokakta yani. Bizim burda bu yasak değil ve hemen herkes sokakta bunu yapabiliyor. Bana göre yazın çokta eğlenceli oluyor. Millet sıcaktan dolayı salonda durmuyor ki
Ama bizim sevdicekle aramızda bu senin bu benim pek yok.. İkimizde paramızı ortak kullanıp halledicez.
Yani anlıyacağın yine çoğunu o vericek
Hım anladım kuzum ben bizim adetlerden bahsedim bohçalar düğünde yapılır mekan erkek bayan kıyafet foto çekimi kuaför ıvırı zıvırı herşey erkeğe aitttir bizde sözümde de öle oldu ama evde oldu sözüm sandalye meşrubat tatlısı benim kıyafetim kuaför nişanlımın kıyafeti herşeyde onlara aiitti kına da düğünde aynı devam edecek ve belki herkeste vardır bilmiyorum ama kv her gelişinde yanında gelenler de dahil geline hediye getiriyorlar elleri dolu dolu
ooo maşallah canım yaa..
bizdede geline düşününce işte birtek mekan erkek bohçası falan ait oluyor..
kuaförü arabası o bu yine hep erkeğin
ama dediğim gibi bizde öyle birşey yok :26: gücümüz neye yeterse.. :26:
Ya ama ama ama bu çok güzel benim düşüncesiz nişanlım anlamaz ki böle şeylerden okutsam bi anlamı da kalmaz:26::26::26:
maviş öyle yazıyı okutacagına "eşimle tanışmayı unutmuşuz" kitabını hediye edebilirsin nişanlına
buna benzer "erkekler marstan kadınlar venüsten "kitabını okumuştum ben de..
günaydınn tünaydınnnnnnnnnn
Ben uyanalı çok oldu da gelemdim buraya,ama geçmiş de çok olmuş yahu iki gündür çok yoğunum çok şeyler kaçırdım galiba:26:
Bütün günevdeyim ben de.sevgilim bugün arkadaşlarıyla takılacak ve onlara söz verdiğini unutmuş. bu sabah söyledi kızdım ama 2 yıldan uzun zamandır birlikteyiz arkadaşlarıyla çıkmaz hiç dışarı, olgunlukla karşılasam da tribimi yapıyorum
Ben uyanalı çok oldu da gelemdim buraya,ama geçmiş de çok olmuş yahu iki gündür çok yoğunum çok şeyler kaçırdım galiba:26:
Bütün günevdeyim ben de.sevgilim bugün arkadaşlarıyla takılacak ve onlara söz verdiğini unutmuş. bu sabah söyledi kızdım ama 2 yıldan uzun zamandır birlikteyiz arkadaşlarıyla çıkmaz hiç dışarı, olgunlukla karşılasam da tribimi yapıyorum
geçmiş +18 lere kaydı
*
tripatar Lavin
keşke benim sevdiceğinde arkadaşı olsada gezse biraz :26: üzlüyorum sevdicek için
hmmm:44::44::44:
ben dikkat etmemişim olduğuna ya.
bilmiyorum artık çarşaflı fantazyanasıl olck
Benimki de aslında çevresi geniş ama hiç arkdaş canlısı değil,şu kadar zamanlık ilişkimizde çok nadir böyle dışarı çıktığı. Hep işte bir iş olur arkadaşlarından biri benimle gelir misin der,saolsun asla 'hayır' demez,arkadaşlık ilişkileri genelde böyle:44:
Enişte beyin iş ortamı mı pek arkadaş edinmeye uygun değil ya da yaşadığı şehirde yeni mi ki???
Kişilikle alakalı,kendimden örnek vereyim mesela çalışma ortamında sıcak kanlıyım,benden büyüktür herkes ama iyi arkadaşım falan filan ama iş dışına taşımam arkadaşlıklarımı, arada sırada görüşürüm yani.Canım doğduğu şehirde yaşıyor yeni falan değil. Bana hep ben senden önce kalan herşeyi sildim benim arkadaşım dostum herşeyim sensin der.
Kuzeni var bazen onunla görüşür ama o da öyle dışarıda değil. Evde ps falan oynarlar. Onun dışında çoğunlukla çalışır. İşten çıkar akşam babasının taksisine çıkar. Çalışmadığı zamanlarda evde vakit geçirmeyi sever.
Bende tam tersi.. O kadar çok arkadaşım var ki ve hemen hemen her hafta sonu görüşürüm. Gerçekten üzülüyorum arkadaşı da olmalı çünkü.
Kişilikle alakalı,kendimden örnek vereyim mesela çalışma ortamında sıcak kanlıyım,benden büyüktür herkes ama iyi arkadaşım falan filan ama iş dışına taşımam arkadaşlıklarımı, arada sırada görüşürüm yani.
Herkesin huyları farklı farklı,o böylesinden daha mutlu demek ki
Canım doğduğu şehirde yaşıyor yeni falan değil. Bana hep ben senden önce kalan herşeyi sildim benim arkadaşım dostum herşeyim sensin der.
Kuzeni var bazen onunla görüşür ama o da öyle dışarıda değil. Evde ps falan oynarlar. Onun dışında çoğunlukla çalışır. İşten çıkar akşam babasının taksisine çıkar. Çalışmadığı zamanlarda evde vakit geçirmeyi sever.
Bende tam tersi.. O kadar çok arkadaşım var ki ve hemen hemen her hafta sonu görüşürüm. Gerçekten üzülüyorum arkadaşı da olmalı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?