'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hım anladım kuzum ben bizim adetlerden bahsedim bohçalar düğünde yapılır mekan erkek bayan kıyafet foto çekimi kuaför ıvırı zıvırı herşey erkeğe aitttir bizde sözümde de öle oldu ama evde oldu sözüm sandalye meşrubat tatlısı benim kıyafetim kuaför nişanlımın kıyafeti herşeyde onlara aiitti kına da düğünde aynı devam edecek ve belki herkeste vardır bilmiyorum ama kv her gelişinde yanında gelenler de dahil geline hediye getiriyorlar elleri dolu dolu

ooo maşallah canım yaa..
bizdede geline düşününce işte birtek mekan erkek bohçası falan ait oluyor..
kuaförü arabası o bu yine hep erkeğin
ama dediğim gibi bizde öyle birşey yok :26: gücümüz neye yeterse.. :26:

Bizde öle kuzum yaa herşeyi erkeğin sırtına yüklemişler eşya alımlarını 2 aile paylaşır ama nasıl olacak bizim daha belli değil dün nişanlımın amca aradı bende kayınbaba yok vefat etmiş onun yerine amcası ilgileniyor nişanlımın bugün ölçüler için tekrar eve gidilecek haftayada alış verişe başlarız dediler yanı haftaya gelirler eşyalar ayarlanmaya başlar kim ne alacak dananın kuyruğu o zaman kopacak

Geçen günkü yaşadığımız olaydan sonra nişanlımla konuştum siz ne düşünüyosunuz bide size danışım dedim geçen Hatice nin dediği gibi güzelce anlattım örnekler verdim dedi ki sen ister komşu olarak gör tabi saygısızlığı asla kabul etmem dedi istersen çok yakın ol ister kapını kapat yemeğini kendin pişir herşeyini kendin yap ister istediğn evden hangi yemeği beğenirsen al onu çıkar onu yiyelim kimse çat kapı gelip rahatsız etmez benim annem KAYNANA değil asla dedi bende üstelemek istemiyorum artık zamana bırakalım diyorum nişanlım 33 yaşında kişiliği oturmuş gerektiğinde sözünü sakınmayan biri yani ezdirmez beni asla sizce zamana mı bırakmalı yoksa temkinki mi davranmalı:26::26::26:

Ya ama ama ama bu çok güzel benim düşüncesiz nişanlım anlamaz ki böle şeylerden okutsam bi anlamı da kalmaz:26::26::26:

maviş öyle yazıyı okutacagına "eşimle tanışmayı unutmuşuz" kitabını hediye edebilirsin nişanlına

buna benzer "erkekler marstan kadınlar venüsten "kitabını okumuştum ben de..

günaydınn tünaydınnnnnnnnnn

Ben uyanalı çok oldu da gelemdim buraya,ama geçmiş de çok olmuş yahu iki gündür çok yoğunum çok şeyler kaçırdım galiba:26:

Bütün günevdeyim ben de.sevgilim bugün arkadaşlarıyla takılacak ve onlara söz verdiğini unutmuş. bu sabah söyledi kızdım ama 2 yıldan uzun zamandır birlikteyiz arkadaşlarıyla çıkmaz hiç dışarı, olgunlukla karşılasam da tribimi yapıyorum

geçmiş +18 lere kaydı

*

tripatar Lavin

keşke benim sevdiceğinde arkadaşı olsada gezse biraz :26: üzlüyorum sevdicek için

geçmiş +18 lere kaydı

*

tripatar Lavin

Ben de vardım o aralarda yaa,hatta elimizde çarşaf nasıl fantazi yapacağız diye çıkmaza bile girdim

keşke benim sevdiceğinde arkadaşı olsada gezse biraz :26: üzlüyorum sevdicek için

Benimki de aslında çevresi geniş ama hiç arkdaş canlısı değil,şu kadar zamanlık ilişkimizde çok nadir böyle dışarı çıktığı. Hep işte bir iş olur arkadaşlarından biri benimle gelir misin der,saolsun asla 'hayır' demez,arkadaşlık ilişkileri genelde böyle:44:

Enişte beyin iş ortamı mı pek arkadaş edinmeye uygun değil ya da yaşadığı şehirde yeni mi ki???

hmmm:44::44::44:

ben dikkat etmemişim olduğuna ya.

bilmiyorum artık çarşaflı fantazya nasıl olck

Canım doğduğu şehirde yaşıyor yeni falan değil. Bana hep ben senden önce kalan herşeyi sildim benim arkadaşım dostum herşeyim sensin der.
Kuzeni var bazen onunla görüşür ama o da öyle dışarıda değil. Evde ps falan oynarlar. Onun dışında çoğunlukla çalışır. İşten çıkar akşam babasının taksisine çıkar. Çalışmadığı zamanlarda evde vakit geçirmeyi sever.
Bende tam tersi.. O kadar çok arkadaşım var ki ve hemen hemen her hafta sonu görüşürüm. Gerçekten üzülüyorum arkadaşı da olmalı çünkü.

Kişilikle alakalı,kendimden örnek vereyim mesela çalışma ortamında sıcak kanlıyım,benden büyüktür herkes ama iyi arkadaşım falan filan ama iş dışına taşımam arkadaşlıklarımı, arada sırada görüşürüm yani.

Herkesin huyları farklı farklı,o böylesinden daha mutlu demek ki

tatlım iş arkadaşlarınıda geçtim haniii geçmişten kalan tüm arkadaşlarını sildi. yani öyle eskisi gibi gezen tozan biri değil..
ben öyle sanıyorumki güvensizlikten kaynaklanıyor :26: kimseye güvenmiyor çünkü benimki benim güvenmemi de istemiyor :26:

Zehram belki de zamanında arkadaş adında gereksiz bir çok kişi olmuştur etrafında.

benimde arkadaşlarım sayılıdır az olsun öz olsun mantığı ile yaklaşıyorum bende... Çünkü insan çok samimi gördüğü birinin bile yapmacık olduğu fark ettiğinde güven kavramı yerle bir oluyor.

arada arkadaslarımla da cıkıp eglenirim ama yalnızlık ve kitaplar beni daha mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…