- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
tatlım iş arkadaşlarınıda geçtim haniii geçmişten kalan tüm arkadaşlarını sildi. yani öyle eskisi gibi gezen tozan biri değil..
ben öyle sanıyorumki güvensizlikten kaynaklanıyor :26: kimseye güvenmiyor çünkü benimki benim güvenmemi de istemiyor :26:
sağol canım benim teşekkür ederimselam bebeklerimmgeçmişi az çok okuyabildim..
Hüm okuyun dediğin yazıyı okudum, açıkcası aşkımın pek bir eksiği yok bu konuda onu gördüm ama yine de yollasam mı diye düşünüyorum. benimki alınır şimdi diye de düşünüyorumm, ben sana kötü mü davranıyorum yoksa diye üzülür içine dert olur kıyamam paşamabir keresinde bi konuda uzlaşamamıştık bi türlü, sıkıldım bunaldım bu konudan dedim, demez olaydım. sesi bozuldu morali bozuldu aşkını anlatmaya başladı şimdilik yollamıyım.. ayrıcana ne güzel zayıflamana sevindimmm
Bugün herkes aşkının yanına gitti herhaldedünkü muhabbetleri yanlarinda yaptınız mi acaba benim gibi :-meraktayimmm immmm pazartesi anlatırsiniz artıkim herkese iyi gezmeler hayırlı.pazarlar
Ben evdeyim iki gündür, nerdeeeee adamın bugün kardeşi gidiyor ben koca haftasonunu yalnız geçirdim.
ohh.ne.güzel tatlım masallahherkes aşklanıyo sanırım
biz de bugün sevdiceğin bi arkadaşı ve eşi ile birlikte sevdiceğin başka bi arkadaşına oturmaya gittik, kadın ayrılıyo buradan diye
çok çabuk geçti bu haftasonu
sevdiceğin iş arkadaşı bana dedi ki senle ilk tanıştığı zamanları hatırlıyorum da işe ağzı kulaklarında geliyodu nasıl mutluydu falan dedi
nostalji yaptık biraz hey gidi günler
bütün arkadaşlarımız evli biz de evlenelim artık ya
yarın listeyi yapamıcam büyük ihtimal ya da ancak akşama yapabilirim çünkü yarın şehirdışında işim var canlarım
kaç aydır ev bakıyoruz ama bulamıyoruzbizim istediklerimiz bütçemize uymuyor,bizim bütçemizdeki evlerin mevkisi yada tipi bize göre olmuyor moralimiz çok bozuk anlayacağınız,,burda sizlerle bi şeyler paylaşamak insanı rahatlatıyor farklı fikirler almak insana güzel yön bulduruyor..umarım hayırlı evi buluruz ama bakmadığımız mahalle sokak kalmadı evsiz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?