'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

siz kimsiniz acaba? bizi.tanımadan etmeden böyle bi yazı yazıyorsunuz????

bu konudaki rahatsızlığı biz zaten konuştuk. diğer açılan sayfada da tekrar tekrar bazı şeyleri ben kendi adıma dile getirmeyeceğim.

kib'lik bir durum varsa da yöneticiler gereğini yapar. arkasından konuşulan bir durum :44: bana göre yok.

aslıııııı. nolmuş yaaa:44:
ben anlamadım. geçmişi de okudum. ahlaksız veya onur kırıcı birşey de dememişsin:44:
neden böyle bir tepki aldın :44::44::44:

biz bu konuyu yeni açılan topikte zaten niye böyle oldu diye konuşmamışmıydık :44: onlarda kendilerince açıklamalarını yapmışlardı konuyu kapatmıştık sanki :44::44::44:
(buarada arkadan konuşuyorum sanırım şuanda, bu durumu onlara nasıl bildirebileceğimi de bilmiyorum, umarım dedikodudan ban yemem )

hümmm yavrummm, sen yeni mi farkettin nişanlı kızların topik açtıklarını.
ben evlendikten sonra sohbeti devam ettiririz düşüncesiyle yeni topik açmıştım zaten.
şimdi sizin sıkıntılar farklı bizim evli kızların sıkıntıları farklı ya hani ondan açmıştım, yoksa sizlerle konuşmaktan büyük zevk duyuyorum bennnnnnn
bu aralar ay sonu olduğu için işlerim yoğun, o yüzden iki yere yazmakta sıkıntı çekiyorum tek problem o

Kızlar kızlar gelemmiii kafanızaa vurammii nolii burda didişmeye başlamışsınız bakem
Oyaaa banlatçam seni dedikoducu senii

anlamlandıramadım :44::44:

Yöneticiler de okuduğunda gereğini yaparlar

fakat ne kimseye hakaret içeren birşey yazdığımı düşünüyorum ne de saygısızlık ettiğimi ne de arkadan konuştuğumu... ama tekrar yazayım.. önceden 2 gelin topiği birleşildin dendi, hatta bu konuda Kazen fikir sordu herkese,kabul edildi topik birleşildi.

Herkes gayet kaynaştı ,sohbet devam ediyordu..Takii bir gün yeni topiği fark edene dek yani tekrar sayfa ayrılmış.. Bu konuda ben oraya da rahatsızlığımı yazdım.
Arkadaşlar çok ziyaretçi geldiğini ,sayfa sayısı çok ve herkes isimle hitap ettiğinden tanıdık biri çıkacağını maili olanlara bu sayfanın bildirildiğini söylediler.
Oraya da yazdım bu duruma darıldım,kırıldım.. Çünkü o arkadaşlar bu topiğin ilk üyeleri idi sonra yeni gelin adayları gelince farklı topic açmışlardı.Sonra Kazen'e istek doğrultusunda birleştik. Tekrar yine yeni topic açıldığını görmek beni üzdü. Topic birleşirken herkes farkındaydı ziyaretçilere açık olacağını ,bunun kapatılmasını uygun olmayacağını Kazen de demişti.

Bugün pernicektgirl arkadalım kızlar nerde topic 2ye mi bölündü yine deyince kim nerde mutluysa dedim.. geçmiş sayfalarda yer alıyor mesajım..

sonra da şarkı besteleyeceğim diye BiziM durumumuzu belirten "dağdan geldik bağdakini kovduk" yazdım.. Evet çünkü ben kendi adıma öyle hissettim Sonradan gelin adayı olup sayfada yazdım ettim. Diğer arkadaşlar biz ilk gelin adayları birbirimizle farklı bağımız var demişlerdi. Son durum yani topiğin tekrar ayrılması da bunun kanıtı niteliğinde oldu.Yazdığım buna istinadendi.

Kimseyi eleştirmek ,hakaret etmek amaçlı da değildi. Bu konuyla ilgili tekrar birşey yazmayacağım .Yöneticiler incelediğinde gerekeni yapacaklardır. Saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
Yok canım ben seninkini biliyordum.diğerini yeni fark ettim
... Bu sayfa çok.bosalinca baktım.kimse bi yerde yok öyle anladım yine ayrı bi yer acildigini

Kızlar ben burada darılıcak bir şey olduğunu düşünmüyorum. :26:
bu topik veya diğeri herkes istediği yerde toplanmaya/konuşmaya vs serbest neticede.
bugusu biraz sert bir tepki göstermiş belki de bugusu arkadaşımız iyi bir günde değildi bilemeyiz.
aslı canım seninde ters birşey yazdığını düşünmüyorum niye böyle karıştı ki ortalık :26:

Gayet iyiyim Zehra. Bu topikte benim de geçmişim,anılarım var.

Sert çıktığımı düşünmüyorum. ''dağdan gelip bağdakini kovmak.''

Ben bugüne kadar bunu iyi anlamda kullanan kimseyi görmedim.

Uzatmaya gerek yok,ben gerekeni yaptım zaten.

Upss noluyoooo valla erkekler görse hemen yapıştırırlar lafı ''kadınlar sanal da bile anlaşamıyolar '' diye

Yapmayın kızçelerim herkes mutlu olduğu yere yazsın.Zira ben 2013 gelinciği bile değilim.Farklı topiclerde tanışıp dost olduğum kızlar burda diye başlamıştım yazmaya daha geçen sene ve dostluğumuz devam etti şimdi kim nerdeyse oraya yazıorum hatta oya'nın evliler topüğüne bile yazıorum Kimse de sen evli,nişanlı değilsin falan diye dışlamadı bile önemli olan dostluk

Kırgınlıklar olmasın,kim nerde mutluysa orda yorum yapsın lokumlarımmm

Tatlım evet dağdan gelip bağdakini kovmak iyi anlamda kullanılmaz ama bunu genellikle kovalanan kişi dile getirir.
Neyse uzatmıcam aranızdaki tatsızlıklar kısa sürede yok olur umarım

Hanımlar,
tartışmaya veya kalp kırmaya değer mi? Topikleri birleştirmek isteyende sonrasında tekrar ayıranda sizlersiniz, arada sorunlar yaşandı ya da yaşanmadı bilemem ama ortak bir heyecan yaşıyorsunuz, birbirinizi kırmak yerine yaşadığınız bu tatlı heyecanın tadını çıkarın lütfen

Arkadaşlar acaba abartmıyor muyuz bu durumu?
Bu konu ziyaretçilere açık olduğundan,ziyaretçisiz alanda bir topic daha açılmış olabilir ama bazılarımız benim gibi her iki topicte de hala yazmaya devam ediyor.

Zaten bu konu da tartışıldı, kapandı,hatta ben tartışmalara katılma gereği bile duymadım.

Aslı'nın kullandığı deyim evet ironik anlamda kullanmış,ben içinde kötü niyet olduğunu düşünmesem de maalesef maksadını aşmış,bazı arkadaşlarımıza da dokunmuş.

Burada hangi başlık olursa olsun güzel bir arkadaşlığımız var, biraz birbirimize tahammül edebilmeliyiz. Yapıcı olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Yorumun için teşekkür ederim Lavin. Evet kötü niyetli ya da arkadaşlara dokundurma maksadı ile yazmadım o an sadece o kelime geldi aklıma yazdım.Amacım polemik yaratmak değildi. Topic ayrılmasında gerekli rahatsızlığımı zaten belirtmiştim ,tekrar tekrar açmak değildi buradaki yazılan. Ama demek ki herkesin söyleyeceği varmış benim mesajımla konuşuldu.

Herkes musmutlu olsun.

Kızlar ben hala durumu idrak edemedim.
2 topikde de yazıyorum ve 2 taraftanda en ufak bir saldırı görmedim.
Aslı'nında yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.Sanırım fazlaca alınganız bu aralar
ben şimdi 4 topikde yazacağım ne olcak şimdi anlamadım.Gerilmeyelim, üzülmeyelim ve üzmeyelim.

Hepimiz kafamızı dağıtmaya, heycanalrımızı paylaşmaya biraz olsun yaşadığımızı hissetmek için arada nefes almak için yazmıyormuyuz burada
Alınganlıkla, kızgınlıkla ve birbirini yanlış anlama sonucu çıkan bir sorunu büyütmekle bir yere varılacağını düşünmüyorum.Dün benzer bir olay başıma geldi.
Yine burada yaşadığım bir olaydı ve anladımki birbirimizi iyi tanımadığımızdan yanlış anlamaya\anlaşılmaya müsait bir durumu oluyor o yüzden takmamakta fayda var.

hatta şarkı besteleyeceğim ;

dağdan geldik bağdakini kovdukkk

oohhhhh ohhh ohh
aslı kendine gel !

bi kere sen konuyu bilmiyorsun.
ayrıca çocuk gibi ne bu eski yeni tartışması hala?
ben de senin tabirlerinle(eski ve yeni) cevap vereceğim
bu topiğe yeni birileri geldi diye başka topik açıp sonra da birleştirelim falan denmedi. zaten iki topikte de biz yazıyorduk. birileri geldi diye ilk topikten yağmurunkine taşınmadık. tamamen farklı bi sebebi vardı.. evet sonra birleştirmek istedik çünkü dediğim gibi ikisinde de biz yazıyorduk ayrı gayrı olmasın artık dedik. topiklerin asıl birleştirilme sebebi bu ! aman yeni gelenlerle birlikte olalım derdi değil.

2 senedir biz burda her konuyu konuştuk fakat belli sınırlar içerisinde. kimse haddini aşmadı.
peki sonra
topik +18 lik konulara döndü. bundan başka bişey konuşulmaz oldu.
ziyaretçi sayısı aldı başını gitti.
eskiden yazanların çoğu yazmaz oldu ama kimsenin de umrunda değildi. herkes halinden memnundu.

yeni bi sayfa açıldı. neden birden bu kadar hiddetlenildi anlayamıyorum.
ayrıca aslı, bu uzun yorumunda bahsettiğin gibi masumane bir şekilde söyleseydin dagdan gelip bagdakini kovduk lafını, arkasından ooh oh falan demezdin sanırım.
benim çok gücüme gitti.
ne kadar ayıp, şarkı besteledim falan. şimdi diyorum ki iyiki çağla yeni bi topik açmış. baksana aynı şeyleri konuşamayan insanlarmışız. orda yazan kızlardan hiç biri çıkıpta böyle bişey yazmazdı. yazmaz da.

burda sevdiğim insanlar var. özge, zehra, oya.... ne biliyim ben bu yüzden girip okuyordum burayı.

çirkin bi yere çevirmeyin burayı lütfen.

ben mi çok yoğunlaşamadım noldu konuyaa aslının tekerlemesini ne için yazdığını bile anlamadım geçmişe ve yazılanlara bakmadan :44::44:
bende sonradan geldim topiğe ama her iki sayfayıda takip etmeye çalıştımm hepinizi çok benimsedim burda sıkıntılarımı, sevinçlerimi paylaştımm.
hepiniz önceden tanışan insanlarsınız bence birbirinizi kırmayın. düğünler yaklaştıkça gerildi sanırım gelinciklerr
lütfen o kadar güsel anı biriktirmişken kırmayın birbirinizii

Son düzenleme:
aslı kendine gel !

bi kere sen konuyu bilmiyorsun.
ayrıca çocuk gibi ne bu eski yeni tartışması hala?

kendine gel :44::44::44:

bence de ..!!

* ben neden niye öyle yazdığımı anlattım. tekrar tekrar dile getirmeyeceğim.
kimseye birşey çarpıtmak da değildi amacım üzerine alınanlar oldu .. ayrıca o kadar iğleneme amaçlı olsaydı sonundaki oh ohh u o anlamda düşünülebilineceği senin yorumunla fark ettim.

herkes görmek istediği şekilde gördü,yorumlar da ortada tekrar tekrar konuşmayacağım.

kötü bir niyet olsa şimdiye kadar yol olur giderdi yaptığım yorumlar ortada şimdiye dek. herkesin takdirine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…