'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar kızlar gelemmiii kafanızaa vurammii nolii burda didişmeye başlamışsınız bakem
Oyaaa banlatçam seni dedikoducu senii

ben çok dedikoducuyum, ama artık duruldum malum deşifre olabilirim heran

Yok canım ben seninkini biliyordum.diğerini yeni fark ettim
... Bu sayfa çok.bosalinca baktım.kimse bi yerde yok öyle anladım yine ayrı bi yer acildigini

aslında ya gerginlikten ya alınganlık oldu ya da bilemiyorum başka sebeplerden ötürü fazla yanlış anlaşıldı,ortalık karıştı...
durumda darılacak bir durum yok haklısın. ben sadece üstüme alınmıştım. kiii sanırım öğrenen herkesin ilk yaptığı şey bu, acaba benden ötürü mü :44: ben mi birşey yaptım düşüncesi...
şahsen ben ismindeki gel gel çekinme kısmındaki samimiyetle gelmiştim, o an acaba yanlış mı ettim dedim
içimde kalmasın diye topiğe de o zaman ki ifadelerimle şaşkınlığımı, kırgınlığımı o an ne yazmıştım hatırlamıyorum ama o anki İfadelerimle şaşkınlığımı dile getirdim.
bu topiğe de taşımak istemedim ki tek kelam bile etmedim bu konuda.
o topik bu topik polemiği olsun istemedim.

elbette herkes istediği topiğe istediği nedenle gidip yazabilir bunda saygım sonsuz

ben zaten evlendikten sonra sorunlarımın nişanlı kızlarınkinden farklı olduğunu dile getirmiştim, o yüzden daha çok evli hatunlarla takılıyorum, yemek yapmak, temizlik yapmak, koca eleştirmek, bu tarz dertlerim var. bu konularla sizlere yansıtıp sizin canınızı sıkmak istemediğimi de zaman zaman dile getirmiştim.
işte bu yüzden kendi açtığım konuda daha çok bulunuyorum.
kimse bu durumdan alınmasını istemem...

sanırım bu tatsız polemik bugün olmayıp ta yarın gelecek arkadaşların soruları ile deşilecek
Umarım sürekli bu konu açılıp da iş daha da büyümez

ben biraz çalışayım

(zehra farkettim de senin yorumunun üzerinden döktürmüşüm, yanlış anlaşılmasın. genel olarak kendimi ifade etmek istedim )

Bu tartışmaların hepsi benim yüzümden oldu herhalde hepinizden özür dilerim.... Ben ne çok eskiyim ne de çok yeniyim... Topikler birleşti artık hep birlikte olunacak dedi herkes öyle de oldu bi giriyordum 30 sayfa 40 sayfa yazılmış oku oku bitmiyordu çok zevk alıyordum 1 haftadır doğru düzgün giren yok sayfaya... 2-3 gündür de giren herkes topiklere yetişemiyoruz falan demeye başladı bende onun üzerine bi baktım yine ayrılmışız... bugün de "güya birleştik kimse yok herkes başka bi yere gitmiş" dedim..... Ve Aslım beni aydınlatmak için "eskisi gibi iki topik oldu herhalde yine" dedi kıza yüklenmeyin... Ben kim neden açtı demedim sadece bi anda azaılınca nerde bu kızlar diye üzüldüğümü belirttim ki yanlış anlaşılmış isteyen istediği yere gitmek de serbesttir...

Dışardan görülme mevzsunda da şunu anlamadım heryer görülüyor dışardan sadece burası mı görülüyor sanki...

Bize tavır yapan kişi de tanımadan etmeden, hangi maksatla söylendiğini görmeden itham etti şikayet edeceğim diye. Sanki yalan bişey mi söyledim kimse gelmiyor diye ağlaştım ki önceleri açıp bakarlarsa kızlar yetişemiyoruz falan deyip durdular...

Konu kapanabilir artık.. Tadım kaçtı zaten herkesin bi anda dökülesi tuttu tek bi yazımdan dolayı

Kıza yüklenmeyin mi ?

Konuyu yanlış anlamışsın,sorun kimsenin gelip gelmemesi değil.

Buraya siz varken yazmamış olmam tanımadığım anlamına gelmez.

Kaldı ki bu topik açıldığından beri burdayım ve her şeyden haberim var.

Aslı yı da diğer herkesi de çok önceden tanıyorum.

Yönetici de geldi,açıklamasını yaptı.

Dışardan okumuş olmanız bize damdan düşer gibi itham etme hakkını vermez. ben sadece yorumumu yazdım daha fazla uzamasını da istemiyorum. size iyi günler

alınganlık etme bakiiimmmm
öyle veya böyle birşekilde bu konu hakkında birisi aaa iki topik varmış diyecekti. sen veya bir başkası

dışarıdan görülmeme işi ise şu;
bazı konuları üye olmayan kişiler okuyamıyormuş, bu konu ziyaretçiye açık sanırım, altta ziyaretçiler olduğuna göre

Benim bildiğim sadece hayatın içinden bölümündeki Cinsellik konusu ziyaretçilere kapalı diğer heryeri görüyorum ben valla....

Tamam yapmam canım

böyle bişey olmasına kendi adıma çok üzüldüm çünkü her iki topiğe de (hatta arada oyamınkine de) yazıyodum ben
çünkü hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için, hepinizi seviyorum
ben yorum yapmıcam şu haklı bu haklı diye sadece üzüldüm çok..uzun süre dışarıdaydım gelip bunlarla karşılaşmak üzdü beni

aynenn bide bi güsel yanlış anlaşıldımm benn

Benim bildiğim sadece hayatın içinden bölümündeki Cinsellik konusu ziyaretçilere kapalı diğer heryeri görüyorum ben valla....

Tamam yapmam canım

kk yı kullanmak benim için deveye hendek atlatmaktan daha zor
o yüzden bilmiyorum o konuda bilgim yok

boylesine
aynenn bide bi güsel yanlış anlaşıldımm benn

herkesin yeri ayrı elbette birinin haraketliliğini birinin saflığını birisinin bilgisini birsinin masumiyetini birisinin birisinin derken herkesin sevebildiğim yönleri oluyordu

herkes üzüldü keşke hiç yaşanmasaydı bu gün

Bence deeee

bencedee bide ben güven problemi yaşayan bi insandımm yaşadıklarımdan dolayıı, ama burayı o kadar benimsedimki içimden geçenleri anlattım yazdım, resim paylaştımm. o yüzden üzüldümm açıkçası

hüseyin başkan cidden seni seviyorum çok fazla muhabettimiz olmadı belkide ama benlm sevdim seni

Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım.

Cupcake topiği açıldığını bende akıştan gördüm. Önce o kadar şaşırdım ki anlatamam.
Hatta o sıralar sürekli yazdığım için acaba benden mi rahatsız oldular diye düşündüm.

Oyayla paylaştım şaşkınlığımı, beni istemiyorlar herhalde diye düşündüm.
İçten içe Çağlaya, Nuraya ve diğer muhabbet ettiğim kızlara karşı bir kırgınlık oluştu içimde, kırgınlık demeyelim de seversin de karşılık alamazsın ya öyle

İlk gün o nedenle elim gitti mesaj bölümüne ama yazamadım bir türlü.
Akşama kadar dayanabildim, çünkü kızları o kadar aradım ki..
Onlarla da paylaşmak istedim sevincimi, hüznümü.

Akşam saatlerinde o kadar üzgündüm ki, 8 oldu işten çıkamadım.
Peline mesaj attım, ondan cevap gelene kadar dayanamadım, Nuraya mesaj attım..

Üzüntümü paylaştım, herkesi çok sevdiğimi..

Ve onlar bana gerçekten kucak açtılar!
Gerçekten o kadar mutlu oldum ki..

Buradaki kızları da çok sevdiğim için her iki tarafa, hatta Oya nın yazdığı topiğe de yazdım elimden geldiğince..

Evet bir muallak da oluyor insan.
Çünkü seçim yapamamak çok zor bir durum.

Arafta kaldım resmen.
Çok üzüldüm.

Ama konu bir kere açılıp kapanınca sorun olmadı benim için.
Devam ettim gönlümce.

Bugün yazılanları gördüm takip ettim.

Aslıcım seni çok severim bilirsin. Kırmak istemem asla.
Ama sataşmalar beni hep çok üzmüştür.
Küstüğüm arkadaşım laf atar ya, öldürse daha iyi.
'Dağdan geldik bağdakini kovduk' içinde art niyet var yada yok;
Artık bu herkesin vicdanına kalmış..
Yanlış olmuş kuzum..

Ötekileştirmek olmuş. Bunu açık açık yapmak yanlış olmuş.
Hepimiz hepimizi sevmek zorunda değiliz, ama kulvarlar farklıyken başkalarından bahsetmek olmamış.
Seni kırmak istemiyorum inan bana.
Ama söylemem gerek.

Son düzenleme:
Elif kuzum konuyla alakasi yok ama 7-10
mart tarihleri arasında ato da düğün fuarı var mutlaka gitmek lazımmmmm

ben mesela kpss çalıştıgımda topiğe yaklaşık bi 10 ay hiç uğramadım neredeyse
geldiğidme bir çok arkadaşımız yeniydi..
isimlerini bilmiyodum.. isimlerini karıştırıyodum.. karıştırıncada utanıyordum..
konuları anlayamıyordum.. kim evli kim nişanlı km sözlü bilmiyodum..
zehranın sözlendiğini bile yeni öğrendim. çok iyi tanıdıgım dediğim halde
yavaş yavaş alıştık birbirimize..
mesela elif hakkında hiç bişey bilmezken, ankaralı oldugunu sonra bi can canan kaşık muhabbetiyle biz birbirimizi iyice tanımaya başladık..
şuan topikte oluncada gözlerimi aradıgım biri..

yeni evlenen çağlayıda evlendiğidne herkes mutluluk dileğinde tanıdım...
oyaylada aramızda hiç bişey yokken bir kaç özel mesajdan sonra sevdim belkide onu.( oya hatırlamıyodur muhtemelen )

orada yada buraya oldugumuzun bi önemli yok bence..
kalp kırmaya hiç değmez hiç..
deger verdiğin seni seven insan bu topiktede olsa ordada olsa kalbi senledir.. mutlulugunu mutsuzlugunu paylaşır..
bence kıtmayalım birbirimiz

kızlar neler oluyor burada hiçbir şey anlamadım,eskiler yeniler,topikler..ben buraya çok çok sonra katılanlardan biriyim bugün dışarıdaydım eve gelene kadar acaba neler konuşuldu bugün diye aklım hep buradaydı ve sizi çok benimsedim,birbirinizi boş yere kırıyorsunuz bence,stres buraya yansıtıldı sanırım zaten insan sevdiklerine patlarmış hep,birbirinizi kırmayın ben bile yeni iken anılarım oldu burada sizin çok çok güzel anılarınız vardır,kendinizi yıpratmayın sarılın barışın musmutlu olalım güzel ama stresli günlerdeyiz..her arkadaşlığın arasında olur bu tür tartışmalar önemli olan affetmeyi özür dilemeyi bilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…