'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kilo mu vermek istiyorsun canım.. bende 4 kilo verdim.. sebze yemeği ye , tavuk haşlama felan, salata, bol su iç, yürüyüş yap hemen kilo veriyorsun..

yaklaşık 1 yıldır diyetteyim

9 kilo verdim gerisini bi türlü getiremedim denemediğim yol kalmadı

terketmediiiiiiiii kilom beni

ben diyeti bıraktıgım halde 3 kilo vermişim son zaman veriliyor dedikleri doğruymuş.

bende nişan zamanı vermiştim bu 9 kilonun 4-5 kilosunu veriliyor o zaman ama ben şimdiden halletmek istiyorum ya

gelinlik bakarken falan zor durumda kalmak istemiyorum

aslıcıkım sende böyle problem oldu mu:26:

yanlış anlama hani ikimizde iri kıyımız ya ondan soruyorum

bende tam tersi nişandan sonra 7 kg aldım

özel dikim olduğu için sorun olmadı. ama isterdim ki daha da vereyim eski halimde gelin olayım :26:

2 provamda da kalıp bol geldi daraltma yaptılar. bu gidişle daha da verecek gibiyim. çünkü yemekten tat almıyorum artık nasıl oldu hayret

göbek kısmı göze batıyordu. mekik çok iyi geliyor. spor sıkılaştırıyor.

basenlerde gelinlikte belli olmayacak ama normalde de gitmesini canı gönülden diliyorum

nişandan sonra aldım canım bende o 15 gün içinde vermiştim koşturma zamanlarında

ben gidip gelinlik denemek istiyorum ya üstümde bir kaç model görmek istiyorum,aynanın karşısında süzülmek istiyorum

ama nedense hepsi 38 bedenbendeniz 42 nası olcak:44lmucak 3 aya kadar zayıfladım zayıfladım yoksam

dert etme çoğu modelin arkası ipli zaten olur yani

foto ekledimm benn kilo vermeme gerek var mı acepp ?? bide fotodan 2 kilo daha zayıfım şuann :)

merhabalar
nasılsınız bakalım kuzular
ben iyiyim çok şükür.. yarın sevdiceğin doğum günüsü ona hedayeler hazırlıyom
sizleri de özledim geçmişe de bakamadım herkesler iyidir inşallah

ben pek bunalımdayım :))) neler hazırlıyorsun yazdın mı geçmişi pek inceleyemedim de canım:)

bende listede olmak istiyorum olabiliyor muyum ki ben acepp:))

bak yaaa bide herkese gösteriyor

kızııııımmmm

formunuzu neye borçlusunuz dila hanım,özel bi sırrınız var mı acaba:26:

zira vardırful vandırful

saoll bebikimm ama genelde akşam 7 - 7.30 dan sonra pek bişe yemiyorumm belki o yüzdendrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…