'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bendemi öle yapsam napsam :) eylülde onun düğün sorada ben evlenimm
onunki öncelik sonralık diill sevdücek kızdırdı üzdü benii ondann

biliyorum canım

tavsiyem ailene nişanlınla ilişkini pek yansıtmaman sen unutursun ama onlar unutmaz:112:

heleki abiler aşırı korumacı olduklarından tepkileri farklı olabiliyor

sorman bileee hataaaa
hadi bekliyoreeee

Akşam evden açım diğer cicilerimin fotolarını çekim
Cumartesi babamın kredi kartına acıcık el koyduk annem ablam ben hisara gittik bi sürü cicikler aldım kahvaltı setimi de kütahya porselenden aldım

Son düzenleme:
biliyorum canım

tavsiyem ailene nişanlınla ilişkini pek yansıtmaman sen unutursun ama onlar unutmaz:112:

heleki abiler aşırı korumacı olduklarından tepkileri farklı olabiliyor

yok canım ben kapalı kutuyumdur çok dikkat ederim öle şeylere ama hafif abim fark etti yanısıdı ona
yoksa ben hiç sölemem arada bırakmam yanii ne ailemi ne nişanlımıı

temamdırr beklemedeyizz mavişcann :)

Cumartesi babamın kredi kartına acıcık el koyduk annem ablam ben hisara gittik bi sürü cicikler aldım kahvaltı setimi de kütahya porselenden aldım

güle güle kullanın kuzumm en güsel günlerinizde inşallah
benim ilk çeyizlerimdi çkb ve yemek takımlarımız :) modelleri eskicek düğünden önce değiştiririmm ben onlarııı

şuan inceden başım dönüyo farkındayımm bi hafifledimm dizlerim ellerimm boşaldıı :44::44:
Allahtan oturyorumm

güle güle kullanın kuzumm en güsel günlerinizde inşallah
benim ilk çeyizlerimdi çkb ve yemek takımlarımız :) modelleri eskicek düğünden önce değiştiririmm ben onlarııı

Bende o yüzden o kadar beklettim ya kuzum aldırmak için ama kahvaltı setime bayıldım yaa kenddinden çaycısı var porselen demlikli setimin aynısı aşık oldum yaaa

Bende o yüzden o kadar beklettim ya kuzum aldırmak için ama kahvaltı setime bayıldım yaa kenddinden çaycısı var porselen demlikli setimin aynısı aşık oldum yaaa
maviş hanım akşama bekliyoruzz heaa :)

yok canım yaa nerde şehir merkezine uzağız yakın olsakta iş yerine mi sölicem

iste sanki nolcakk :)

tansiyonunmu düştü tatlım :26:

sanırımm emin diilimm :S sabahtan beride başım ağrıyoo aman nerden çıktıysaa :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…