günaydınlarrrr
sinlev ve susu ikinizi de ekledimmmm ama kına tarihinizi de söyleyin
bi de arada gelmeye çalışın e mi canlarım gündaşlarım
bugün sevdiceğimin doğum günüüüü
Günaydın Özgemmm...sevdicegin iyiki dogmus,iyiki seninle tanısmıs......senden güzel hediye de yok ona...aynen böle ilet..hıh
iyiki doğdun özgenin sevdiveğiiyiki doğdun özgenin sevdiceği iyiki doğdunnn iyiki doğdun
özgeli yıllar sana
iyi saçmaladım hee
hehehe bence de dur şımarıklık yapıp msj yazayım bunu çağlam
sen daha iyi misin kuzum? bi toparlanamadın çok üzülüyorum sana
kedicikkkk dövcem seni ama yaaa..nerdesin cok ösledimmmmSelam kızlarr
saat 10 da toplantım var başlayana kadar
sizleri bi göreyim dedim
şafaklar azalmş
aslım listenin enn başında yine
azıcık kalmış zamanı
inşallah tamamdır herşeyi
oyy yerim seniiii
amiiiin diyorum özgeli yıllara
yaz yaz..ama bugün sımarıklık yapma hakkı onun...sen abartma kuzum
kuzum hapı bıraktım ben dün itibariyle...içmicem artık...bırakmamla bas agrım azaldı bugün....2 gündür cok kötüydüm......bitirdi tüketti beni bu migren...bide gögüs agrısı var tabi...sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama napim mecburen öyle yatıyorum..inş gecer artık..üzülme sen,iyi olurum ben
çağla tüm bunların sebebi doğum kontrol hapı mı:44:
o kadar kadın kullanıyor bunu niye sana böyle yaptı ya bu:44:
tırsıyorum
yaz yaz..ama bugün sımarıklık yapma hakkı onun...sen abartma kuzum
kuzum hapı bıraktım ben dün itibariyle...içmicem artık...bırakmamla bas agrım azaldı bugün....2 gündür cok kötüydüm......bitirdi tüketti beni bu migren...bide gögüs agrısı var tabi...sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama napim mecburen öyle yatıyorum..inş gecer artık..üzülme sen,iyi olurum ben
kedicikkkk dövcem seni ama yaaa..nerdesin cok ösledimmmm
canım herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bi durum yok...benim bünyem biraz zayıf ve migrenim var....ve bu haplar migreni tetikliyomus....cok kötü oldum yani bende...bide gögüs agrısı var işte....kendimi iyi hissetmiyosam içmenin bi anlamı yoktu....benim saglıgımdan önmeli degil sonucta
iyi yapmışsın o zaman bırakmakla,tesrübe oldu en azından
geçmiş olsun çok
iyi yapmışsın canım benim çekilecek gibi değil çünkü
belki biraz zaman geçsin farklı bi hap da deniyebilirsin yine doktora gidersin
günaydınlar kızlarr özgem enişteye mutlu yıllar canım güzel ve kocaman ömür diliyorum ikinizde
günaydınlar kızlarr özgem enişteye mutlu yıllar canım güzel ve kocaman ömür diliyorum ikinizde
canım herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bi durum yok...benim bünyem biraz zayıf ve migrenim var....ve bu haplar migreni tetikliyomus....cok kötü oldum yani bende...bide gögüs agrısı var işte....kendimi iyi hissetmiyosam içmenin bi anlamı yoktu....benim saglıgımdan önmeli degil sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?