'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehra cnaım pek gelemiyorum şu sıra yoğunluk yaşıyorum tek kişi çalışıyorum malesef herkes iyidir inşallah

akşam sevdiceğe hem pasta hem de sevdiği yemeklerden yapçam
erken çıkmam lazım benim umarım yetişir stres yaptım :18:

kuzucummgel bizim diyet topiğine bakim sende yediklerini yaz

her güne aktivite zorunluluğu verelim sana da b fite her gün gitmen gerek zaten gitmiyormusun:26:

yediklerine de bi ayar çekelim,hep birlikte zayıflayalım

Neresi canım senin diyet topiğin???? gidemedim işte son zamanlarda 1.5 aydır bayağı bi kötü gittim. kuzenin düğünü oldu istanbulda ona git döndük sonra 10 gün hasta yattım falan bayağı kötü oldu haftada 5 gün giderken şimdi 2 max oldu artık kendime çeki düzen evrmem lazım tekrar

o lanet migren bende de var kızlar yaa
napıcaz biz bununlaa

ayyy ben çok çektimm yaaa, antidepresan tedavisi gördümm, bşka ilaçlarla tedavi gördümm banamısın demiyoo
Allahtan eskisi kadar diill şu aralar mevsim geçişinden dolayı hissettiryoo, onu da patates, viksle geçiriyorumm

Çağlam çok geçmiş olsun... Bebek mi düşünüyorsunuz artık??? yoksa rahatsız etti diye mi bıraktın :44::44::44::44:

Çağlam çok geçmiş olsun... Bebek mi düşünüyorsunuz artık??? yoksa rahatsız etti diye mi bıraktın :44::44::44::44:

hümeyram bebek düsünmüyoruz kuzum....cok kötü etkiledi beni hap...o yzden bıraktım....sevdicek koruncak...
bu arada sen napıyosun ne var ne yok canım benim

akşam sevdiceğe hem pasta hem de sevdiği yemeklerden yapçam
erken çıkmam lazım benim umarım yetişir stres yaptım :18:

Özgemmm hangi pastadan yapcan....aklında bişy yksa yardımcı oluruz diye sordum kuzum

o lanet migren bende de var kızlar yaa
napıcaz biz bununlaa

yapacak bi şey yok be Zehrammm....tasıcaz bunu bi ömür galibaaa

gizoşum saol kuzummmmm.....iyi ol daha sık gel buraya...özletme kendini

Kitap okuyamıorum günlerdir vicdan azabı çekiyorum resmen

22 Britanya yolunu okuyordum ama yok ilerlemiyor ya çok sıkıldım yarıladım bırakmakta istemiyorum ama bu gidişle bırakıcam galiba

kathryn Harvey in kelebek kitabını aldım onu okucam

Bizde annemlrle haftasonu bursaya gittik geldik işte kısa güzel bi tatil oldu... ordan kendime ciciler aldım falan

Dün de balayı için rezervasyonumuzu yaptık

Ben geldimmmmmmmmm

Bugün musmutluyummm Veee duyduğumm hiç bi kötü haber benim enerjimi düşüremicek

Seviyorum hepiniziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…