geeelllldddddiiiiiimmmmmmm
bende geldimmm
hoşgeldiniz kızlar
Allah düşürmesin bida mahpus damlarına
naptınız içerdeykendedikleri gibi içerdeyken düşünmeye çok vakit oluyor mu
hemmennn anlatıyorum
öncelikle yorgunluktan geberiyorum resmen kollarım o kadar ağırıyo ki
şimcik dün işten çıktım markete gittim
hem pasta malezemeleri aldım hem de yemek malzemeleri aldım
eve gittim hemen pastayı yaptımmm sonra musakka pilav ve cacık yaptım
pilav yetişmedi amasevdicek gelmeden 5 dakka önce daha yeni ocaktan almıştım demlenmeye bile bırakamadım
neyse.. sevdicek geldiiii
kapıyı açtım sımsıkı sarıldımüşümüş çok bebeğimmm hava soğuktu baya
sonra önce aldığım hediyeyi gösterdim, baharlık mont (baharatlık) tam üstüne göre oldu
acayip yakışıklı oldu yaaaao da çok beğendi bedeni de tam olduuuu
sonra yemeğe oturduk.. yemek de süper olmuş şansıma, hatta o olmadı diyip depresyona girdiğim pilav bile harika olmuş çok beğendi
başka zaman özensem diri kalır bu sefer süperdi
yemeği yedik sonra pastayı çıkardım ta ta ta taaam diyeonu üfledi dilek tuttuuuu
pasta da süper olmuştu valla aferim banahazır kek kullandım ama geri kalan herbişeyi ben yaptım heee
sonraaa ona hazırladığım blogu açtım.. oku sen bunu dedim o sırada ben de sofrayı toparladım
hepsini okudu geldi sarıldı bana kocaman.. yüzünü saklamaya çalışıyodu bi baktım gözyaşları akmış bebeğiminbiz bi duygusallık patlaması yaşayıp karşılıklı biraz zırladık
en çok onu beğenmiş
bi de çiçeksepetinden kek kurabiye karışımı bişi yollamıştım ama dün yetişemedi malesefbugün yolda ama bugün eline geçicek
onu da söyledim hadi nasılsa gününde gitmicek diye
sonra kayınpeder aradı biz ustayla geliyoz eve geçin diyededik biz zaten evdeyiz
geldiler ölçü aldılari ayakkabılık ve banyoya dolap yaptırcaz da
sonra kayınvalidelere gittik orda da pasta kestik kutladık.. ben yaptığım pastadan biraz götürdüm çok beğendiler
orda da kutladıktan sonra bize gittik bizde de hediye faslı kahve faslı
gece sevgilim msj yazmış hayatımın en güzel doğum gününü yaşattın teşekkür ederim diye
ben de çok yorgun ama çok huzurlu bi şekilde uykuya daldım
öyle işte çok yazdım
bi çağla geldi ziyareteee insan gelir temiz çamaşır getirir di mi
evet çok düşündüm taşındım veee sizleri özlediğime karar verdim
Eşya mevzusunu daha tam çözemedim kuzum yaşayınca anlatacam
Yok bizde Adan Zye herşey erkeğe ait mekan ikramlar gelinin damadın kıyafeti gelinin kuaförü gelinle gelenlerin kuaför masrafı foto ıvır zıvır düğünden nişandan sonra gidilen yemek hepsini erkek tarafı karşılar
hemmennn anlatıyorum
pilav yetişmedi amasevdicek gelmeden 5 dakka önce daha yeni ocaktan almıştım demlenmeye bile bırakamadım
sonra önce aldığım hediyeyi gösterdim, baharlık mont (baharatlık) tam üstüne göre oldu
sonra yemeğe oturduk.. yemek de süper olmuş şansıma, hatta o olmadı diyip depresyona girdiğim pilav bile harika olmuş çok beğendi
yemeği yedik sonra pastayı çıkardım ta ta ta taaam diyeonu üfledi dilek tuttuuuu
pasta da süper olmuştu valla aferim banahazır kek kullandım ama geri kalan herbişeyi ben yaptım heee
sonraaa ona hazırladığım blogu açtım.. oku sen bunu dedim o sırada ben de sofrayı toparladım
hepsini okudu geldi sarıldı bana kocaman.. yüzünü saklamaya çalışıyodu bi baktım gözyaşları akmış bebeğiminbiz bi duygusallık patlaması yaşayıp karşılıklı biraz zırladık
en çok onu beğenmiş
bi de çiçeksepetinden kek kurabiye karışımı bişi yollamıştım ama dün yetişemedi malesefbugün yolda ama bugün eline geçicek
sonra kayınpeder aradı biz ustayla geliyoz eve geçin diyededik biz zaten evdeyiz
sonra kayınvalidelere gittik orda da pasta kestik kutladık.. ben yaptığım pastadan biraz götürdüm çok beğendiler
gece sevgilim msj yazmış hayatımın en güzel doğum gününü yaşattın teşekkür ederim diye
öyle işte çok yazdım
Adanalıyım ben ya siz :26::26::26:
He ya aynı memlekette yaşıyoruz ama adetlerde farklılık var herşeyi hazırlıyolar biz gidiyoz eğleniyoz gelyozsözde aynı memlekette yaşıyoruzz dimii :)
benim kuaförü ( sadece benm) fotoyu o karşıladı ama mekan fln biz tuttukk :)
Hım.. :) ben Ordu'luyum :)
Hadiyin ben didyom geldi sevdiceğim 1-2 saate dönerim nikah işlemleri için gerekli evrakları toparlıcaz az konuşun beni özleyin anacıım
hoşgeldinnn :)
ayy hadi ii eğlencelerr ve kolay gelsinnnn şekerimm
Aşk olsun kuzum ben gelmedim mi ziyaretine
bi çağla geldi ziyareteee insan gelir temiz çamaşır getirir di mi
evet çok düşündüm taşındım veee sizleri özlediğime karar verdim
hemmennn anlatıyorum
en çok onu beğenmiş
öyle işte çok yazdım
MERHABA
14 HAZIRAN 2013 KINA GECEM
15 HAZIRAN 2013 CUMARTESİ DUGUN GECEM
COKK mutluyum kızlar cunku cook sabrettim cok dua ettim Rabbım hakkımızda hayırlısını vermesı ıcın.
Allah genc kardeslerime iman ve ahlak guzellıgı icinde sevgı saygı sadakat icinde ömur boyu aynı catı altında aynı yastıkta yasayabılecegı es nasıp eylesın insallah...
hoşgeldiniz kızlar
Allah düşürmesin bida mahpus damlarına
naptınız içerdeykendedikleri gibi içerdeyken düşünmeye çok vakit oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?