'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ BAKİMMM...
ÖZGEE NE güzel bir doğumgünü hazırlamışsın öyle maşallah size yaaaa çok hoşuma gitti .... akıllı kızsın vesselam bide becereikli hatunmuşsun ooohhh ne güzellll canımcımmm...

bizde kuzumla haftasonu pazar günü kahvaltıya gitmeye karar verdik belki bilirsiniz Maçka parkı ON NUMARA diye bir mekan var nezih güzel bir yer daha öncede gitmiştik lezzetleride yerinde bi kaçamak yapalım dedik aradım rez. yaptırdık inşallah pazar sabah aksilik olmadan gideriz.....
zam aldımdaaaa kuzuma güzel birşeyler ısmarliim dedim..
sizlerede tavsiye ederim gerçekten güzel bir yer azıcık tuzlu ama verdiğiniz paraya değer bir yer...

öyle yaniii onun dışında b-fit e gidiyorum ama 4. dersde yoruldum daha gitmesemmi diyıorum off anacım ben nasıl zayıflıcam yaaaaaaaa

şiiiiii gidiyorsun bakayım derslere ohh afiyet olsun diyorum yaniiiii

çal bebeğim al senin olsunnn
valla çok kolay blog açmak.. google amcaya sordum ben o anlattı bana

amiiin diyorum
hoşgeldin

hatice yok kaç gündür:26:bir sorun yoktur inşallah

konuştum ben onla canım bi sıkıntı yok gelcek inşallah o da

şiiiiii gidiyorsun bakayım derslere ohh afiyet olsun diyorum yaniiiii

ooff ama hüm yaaaaaaa ne bilim bi miskinlik geldi yine geçen dersler daha güzel geçti ve 4 gün boyunca oturup kalkamadım karın kaslarımın ağrısından dün derse gittim ama hiç kaslarım ağrımıo çalışmadımıkieeeee acebaaaaa...

heeee bide ben termal kemer aldım oradan anaaaaammmm o ne öyle ders bittiğinde resmen sırtımdan popomun arasından göbeğimden su akıyordu şok oldum inanamadımmmm inşallah bu kadar ter atmak sayesinde göbek erir yaaaaa:44::44::44:

Termal kemer miiiii Bende istiyorum nerde satılıyor kuzum o.... bazen sen ne kadar yapıyorum desende çok çalışmaz çünkü yeteri kadar zıplamazsın miskin miskin yaparsın çünkü canın istemiyordur.... bazen ben öyle bi terliyorum ki görende sanar 3 saat koştum istediğim zaman süper oluyor canım sıkkınsa tek ter damlasız dönüyorum yapmış olmak için yapıyorum yani

hatice yok kaç gündür:26:bir sorun yoktur inşallah

ayy oku oku öldüm,özlemişim bu cümleyi

kızlar hoşgeldiniz

özgeee benden afferin sana
tebrik ediyorum hamaratlığını falan filan

haticeyi soranlara cevap vereyim. Grip olduğu için raporluymuş, iyileşmeye çalışıyor
raporu bitince gelecektir inşallah

yaşasın yemek yemek diip aranıza dönüyorummm

mail adreslerini yazmayan gelincikler görüyorumm :) özelden msj atınn ziyaret etcemm bendeeeee :84: :84:

çal bebeğim al senin olsunnn
valla çok kolay blog açmak.. google amcaya sordum ben o anlattı bana

konuştum ben onla canım bi sıkıntı yok gelcek inşallah o da

tamam bende sorayım ona yaparım belki

oya da yazmış sağolun kızlar merak ettimdi

sağol canm sendehaticeye de geçmiş olsun diyelim o zamançabucak iyileşip gelir inşallah

yaaa yemek demeyin benim de çılgınlık yapıp oldukça zararlı şeyler yiyesim geliyoooo

canım bak bu benimki

Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

ama ben salak gibi b-fitte 20 tl ödeyerek aldım aslında akıllıyımdır yapmam öyle şeler ama o anda uğraşmak istemedim 20 tl dediler aldım ama şuanda çok pişmanım keşke hb den alsaydım

zehroş senin kafan iyi sanırsam
benden günah gitti pizza yiceeeeemmmmm
banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…