Çok pis şeyler düşündüknihahahah
SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ BAKİMMM...
ÖZGEE NE güzel bir doğumgünü hazırlamışsın öyle maşallah size yaaaa çok hoşuma gitti .... akıllı kızsın vesselam bide becereikli hatunmuşsun ooohhh ne güzellll canımcımmm...
bizde kuzumla haftasonu pazar günü kahvaltıya gitmeye karar verdik belki bilirsiniz Maçka parkı ON NUMARA diye bir mekan var nezih güzel bir yer daha öncede gitmiştik lezzetleride yerinde bi kaçamak yapalım dedik aradım rez. yaptırdık inşallah pazar sabah aksilik olmadan gideriz.....
zam aldımdaaaakuzuma güzel birşeyler ısmarliim dedim..
sizlerede tavsiye ederim gerçekten güzel bir yer azıcık tuzlu ama verdiğiniz paraya değer bir yer...
öyle yaniii onun dışında b-fit e gidiyorum ama 4. dersde yoruldum daha gitmesemmi diyıorumoff anacım ben nasıl zayıflıcam yaaaaaaaa
tüüü terbiyesiz biz
bizde özledik sizii
ne güzel kutlamışsınız öylee çok beğendimağladı mı bloğu görünce kıyamam sizee
blog nası açılıyor:44:fikrini çalasım var çok pis
MERHABA
14 HAZIRAN 2013 KINA GECEM
15 HAZIRAN 2013 CUMARTESİ DUGUN GECEM
COKK mutluyum kızlar cunku cook sabrettim cok dua ettim Rabbım hakkımızda hayırlısını vermesı ıcın.
Allah genc kardeslerime iman ve ahlak guzellıgı icinde sevgı saygı sadakat icinde ömur boyu aynı catı altında aynı yastıkta yasayabılecegı es nasıp eylesın insallah...
hatice yok kaç gündür:26:bir sorun yoktur inşallah
şiiiiii gidiyorsun bakayım derslereohh afiyet olsun diyorum yaniiiii
ooff ama hüm yaaaaaaa ne bilim bi miskinlik geldi yine geçen dersler daha güzel geçti ve 4 gün boyunca oturup kalkamadım karın kaslarımın ağrısından dün derse gittim ama hiç kaslarım ağrımıo çalışmadımıkieeeee acebaaaaa...
heeee bide ben termal kemer aldım oradan anaaaaammmm o ne öyle ders bittiğinde resmen sırtımdan popomun arasından göbeğimden su akıyordu şok oldum inanamadımmmm inşallah bu kadar ter atmak sayesinde göbek erir yaaaaa:44::44::44:
hatice yok kaç gündür:26:bir sorun yoktur inşallah
çal bebeğim al senin olsunnn
valla çok kolay blog açmak.. google amcaya sordum ben o anlattı bana
konuştum ben onla canım bi sıkıntı yok gelcek inşallah o da
ayy oku oku öldüm,özlemişim bu cümleyi
kızlar hoşgeldiniz
özgeee benden afferin sana
tebrik ediyorum hamaratlığını falan filan
haticeyi soranlara cevap vereyim. Grip olduğu için raporluymuş, iyileşmeye çalışıyor
raporu bitince gelecektir inşallah
yaaa yemek demeyinbenim de çılgınlık yapıp oldukça zararlı şeyler yiyesim geliyoooo
yaaa yemek demeyinbenim de çılgınlık yapıp oldukça zararlı şeyler yiyesim geliyoooo
Termal kemer miiiiiBende istiyorum nerde satılıyor kuzum o.... bazen sen ne kadar yapıyorum desende çok çalışmaz çünkü yeteri kadar zıplamazsın miskin miskin yaparsın çünkü canın istemiyordur.... bazen ben öyle bi terliyorum ki görende sanar 3 saat koştum istediğim zaman süper oluyor canım sıkkınsa tek ter damlasız dönüyorum yapmış olmak için yapıyorum yani
Ohhh yidim tava börekleriniiiii
çok lezizdiler
Tam diyete başladığım gün yapılır mı bu bana Zehraammmmmm
canım bak bu benimki
Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ama ben salak gibi b-fitte 20 tl ödeyerek aldım aslında akıllıyımdır yapmam öyle şeler ama o anda uğraşmak istemedim 20 tl dediler aldım ama şuanda çok pişmanım keşke hb den alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?