'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ya sizinle paylaşmak istediğim bi konu var,daha doğrusu fikirlerinize ihtiyacım var..biz uzun süredir ev bakıyoruz ama bütçemize uygun bulamadık,bugün annemle çıktık hem kendi evime hem kayınvalidemlerin ortasında bi ev fakat şöyle bi durum var eylül ekim gibi teslim tarihi verdiler,,ama bildiğiniz üzere benim düğünüm haziran da..bu ev hem bütçe olarak hem mevki olarak uygun olduğu için kararsızım..1artı1 ev bulup 4-5 ay öyle mi dursak diyorum,bi oturma odası bi mutfak idare ederiz diğer eşyalarımız kendi ewimize gelir

kirada olmaktansa kendine ait bir evin olması daha mantıklı olur.

tuğçecim buda fikir olsunn madem sanaa :)
nişan davetiyem buydu benimm
Eki Görüntüle 650690

Kızlar çok güzeller ikinizinkide bayılıyorum böyle şeylere ama ne bilym ağır bişey olmalıymış gibi geliyo düğün davetiyesi ne bilym :26:
Buarada özlemcim bu koyduğun davetiyeden geçen sene 2 ayrı düğünden geldi bana Yaptıran çok var yani bilgin olsun

bence evi satınalmalısınız olabilir 1+1 ev bulup birkaç ay idare etmek çok mantıklı

bende sen gibi düşünyorum tuğçecimm o yüzden nişan davetiyemizi esprili yaptıkk :)
düğünde daha ağır bişe secicez inşallahh

Sinlev merhaba Ne güzel bütçenize uygun bi ev bulmuşsunuz çok sevindim Biliyosun ev tutmakta ayrı bir bütçe gerektiriyo depozit peşinat emlakçı komisyonu Eğer bunlar sizi sarsmazsa tabikide 2-3 ay kirada oturmak çok mantıklı

ayy ben sadece kira düşünmüştüm yaa

bende sen gibi düşünyorum tuğçecimm o yüzden nişan davetiyemizi esprili yaptıkk :)
düğünde daha ağır bişe secicez inşallahh

Evet şimdi diyorum keşke nişan davetiyemi böyle şirin bişey yaptırsaydım
Bide kızlar kına için kuruyemiş kına mendilden den başka ne olabilir Bişeyler düşündünüzmü Hani böyle ufak hediye gibi
Yada kına için ayrı davetiye gördüm bugün davetiyecilerde :44:

ayy ben sadece kira düşünmüştüm yaa

bide cnm 1 senelik kontrat yapıyosunuz Önce çıkarsan depozitini iade etmeyebilirler Baştan konuşmanız lazım ev sahibiyle 2-3 ay oturucağınızı O şekilde de kabul edeceklerini sanmam
2-3 ay ailenizle oturmanız mümkünmü cnm :44:

magnet yaptırabilirsiniz canımm kalıcı olur hemm

kız kınasında oje dağıtmayı düşünüyorum ben mesela cnm normal kınada da çocuklara arkadaşalrıma tüllü taçlardan dağıtmayı düşünüyorum cnm

oturabiliriz aslında da ben istemiyorum öyle yaa kötü olmaz mı sence

oturabiliriz aslında da ben istemiyorum öyle yaa kötü olmaz mı sence

Yani tabikide kimse istemez kendi evinizde otursanız çok iyi olur ama yoksa da 2-3 ay eviniz hazır olana kadar oturabilirsin insanlar senelerce oturuyo büyük konuşmamak lazım Tabi aile var - aile var Kaynana var kaynana var Aranız iyiyse olur tabi Sen yinede bunu en son ihtimal olarak düşün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…