düğün sonrası çok daha güzel bence, o zaman da aşk sarhoşu olacaksın
kızlar ya sizinle paylaşmak istediğim bi konu var,daha doğrusu fikirlerinize ihtiyacım var..biz uzun süredir ev bakıyoruz ama bütçemize uygun bulamadık,bugün annemle çıktık hem kendi evime hem kayınvalidemlerin ortasında bi ev fakat şöyle bi durum var eylül ekim gibi teslim tarihi verdiler,,ama bildiğiniz üzere benim düğünüm haziran da..bu ev hem bütçe olarak hem mevki olarak uygun olduğu için kararsızım..1artı1 ev bulup 4-5 ay öyle mi dursak diyorum,bi oturma odası bi mutfak idare ederiz diğer eşyalarımız kendi ewimize gelir
kirada olmaktansa kendine ait bir evin olması daha mantıklı olur.
ayyy bende mutlu oldum canım yaaa valla buranın fiyatları güzel davetiyede zaten kaliteye göre canım..
eee durma telefon aç tam caddesini öğren gidip bakın nikah şekeride yapıyorlar zaten
hadi bakalım inşallah beğendiğin bişiler çıkar...
bende çok istiyoum bundan yaptırmayı ama bende ağır sade birşey olsunda diyorum özellikle davetiye sözü çok hoşuma gidiyor
ama muhtemelen yaptırmam bunu ama esprisi yerinde
Eki Görüntüle 650691 Eki Görüntüle 650692
kızlar ya sizinle paylaşmak istediğim bi konu var,daha doğrusu fikirlerinize ihtiyacım var..biz uzun süredir ev bakıyoruz ama bütçemize uygun bulamadık,bugün annemle çıktık hem kendi evime hem kayınvalidemlerin ortasında bi ev fakat şöyle bi durum var eylül ekim gibi teslim tarihi verdiler,,ama bildiğiniz üzere benim düğünüm haziran da..bu ev hem bütçe olarak hem mevki olarak uygun olduğu için kararsızım..1artı1 ev bulup 4-5 ay öyle mi dursak diyorum,bi oturma odası bi mutfak idare ederiz diğer eşyalarımız kendi ewimize gelir
Kızlar çok güzeller ikinizinkide bayılıyorum böyle şeylere ama ne bilym ağır bişey olmalıymış gibi geliyo düğün davetiyesi ne bilym :26:
Buarada özlemcim bu koyduğun davetiyeden geçen sene 2 ayrı düğünden geldi banaYaptıran çok var yani bilgin olsun
bence evi satınalmalısınız olabilir 1+1 ev bulup birkaç ay idare etmek çok mantıklı
Sinlev merhabaNe güzel bütçenize uygun bi ev bulmuşsunuz çok sevindim Biliyosun ev tutmakta ayrı bir bütçe gerektiriyo depozit peşinat emlakçı komisyonu Eğer bunlar sizi sarsmazsa tabikide 2-3 ay kirada oturmak çok mantıklı
bende sen gibi düşünyorum tuğçecimm o yüzden nişan davetiyemizi esprili yaptıkk :)
düğünde daha ağır bişe secicez inşallahh
ayy ben sadece kira düşünmüştüm yaa
yani 4-5 ay kirada bekle mi diyorsun cnm
Evet şimdi diyorum keşke nişan davetiyemi böyle şirin bişey yaptırsaydım
Bide kızlar kına için kuruyemiş kına mendilden den başka ne olabilir Bişeyler düşündünüzmü Hani böyle ufak hediye gibi
Yada kına için ayrı davetiye gördüm bugün davetiyecilerde :44:
Evet şimdi diyorum keşke nişan davetiyemi böyle şirin bişey yaptırsaydım
Bide kızlar kına için kuruyemiş kına mendilden den başka ne olabilir Bişeyler düşündünüzmü Hani böyle ufak hediye gibi
Yada kına için ayrı davetiye gördüm bugün davetiyecilerde :44:
bide cnm 1 senelik kontrat yapıyosunuz Önce çıkarsan depozitini iade etmeyebilirler Baştan konuşmanız lazım ev sahibiyle 2-3 ay oturucağınızı O şekilde de kabul edeceklerini sanmam
2-3 ay ailenizle oturmanız mümkünmü cnm :44:
evet
fırsatın varken ve gönlüne göre ev bulmuşken kaçırma bence
magnet yaptırabilirsiniz canımm kalıcı olur hemm
oturabiliriz aslında da ben istemiyorum öyle yaa kötü olmaz mı sence
oturabiliriz aslında da ben istemiyorum öyle yaa kötü olmaz mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?