'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

beğenmene çok sevindiiiimmm
ama askı kısmında değişiklik yapabilirim son zamanlarda
daha bi yanlardan başlasın istiyom.. omuzlara doğru yani

olabilir özgemm.kabarık diill gelinliğinn sadee, askı kısmıyla hareketlendirebilirsinn

olabilir özgemm.kabarık diill gelinliğinn sadee, askı kısmıyla hareketlendirebilirsinn

diloşum böyle meselaaa
göğüs kısmı daha açık ya iki yana doğru
benimki daha bi kare duruyo
ben dikdörtgen dursun istiyom
kadına tarif ettim ama yapamamış tam istediğim gibi
tekrar bi el attırcam

vouvv göğüs bölümüü çok iddalııı :)
çok güsell olurr vallahii
hem omuzlarında geniş görünürr :)

Kızlar selammmmm..

Dilaaaa --tebrik ederim 1000. Mesajın hayırlı uğurlu olsun

özgeeeee ---tekrardan gördüm gelinliğini çok güzelllllll..

KIZLARRR ŞİNCİK BENİM 1 ADET SULU YEMEK TENCERESİNE İHTİYACIM VARDI VE SERAMİK İSTİYORDUMM.
VE BU KONUDA EN İYİSİNİN MONETA OLDUĞUNU DUYMUŞTUM ÖYLEEBAKINIP ARAŞTIRIYORDUM AÇIKÇASI BİRAZDA FAZLA PAHALI ÜRÜNLER YANİ XX MARKADALARDA 5-6 LI SETLERİ 200 TL YE ALABİLİRKEN BUNDA TEK TENCERE 200 TL.. NEYSE BUGÜN TESADÜFEN HEPSİBURADADA İNDİRİMDE OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK TA BEĞENDİM SULU YEMEK TENCERESİNİN YANINDA BİRDE PİLAV TENCERESİ ALIVERDİM :2::2::2:

ALACAK OLAN İHTİYACI OLAN VARSA TAVSİYE EDERİM İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN DERİM
BENİM ALDIKLARIM AŞAĞIDAAAA ASLINDAAAA ÇOK MUTLUYUM 1 EKSİK DAHA HALLOLDU DERİN TENEREYİ SEVDİCEĞİM ALDI BANA KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ

Moneta Mammola Pilav Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Moneta Mammola Derin Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Kızlar ancak bu saatte yazabiliyorum bu aralar işler yoğun
Ayrıca eşya koşturmacası var 1 haftadır beyaz eşyasıydı mobilyasıydı teknik servisiydi yoğun bi telefon görüşmesindeydim Radyosyondan ölecem
Bugün öğle arasında cağaloğlundaki nikah şekeri ve davetiiyecilere baktım Çok fazla çeşit var insanın kafası karışıyo :44:
Hee bide davetiyenin merkezi cağaloğlu derler fln ama fiyatlar uygun değil aksine daha pahalı geldi bana :26:

plumcım hoşgeldin koşuşturmaara devam yani sana bir davetiyeci tavsşye edeyim

Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Davetiyeler, Sünnet Davetiyesi, davetiye örnekleri, düğün davetiye, davetiye sözleri, invitation, nikah davetiye, nikah şekeri

canım biz buradan yaptırdık çok hızlı yaptılar yine burayı tercih edicez 50 şerli basım yapıyorlar ki çok iyi biz mesela 250 davetiye bastırcaz...
şirinevlerde süvarinin yanındaki caddedeydi sanırım biz gidip yerindede baktık 7-8 tane davetiye albümü var belkide daha fazla

biz nişanda sade ve ucuz olsun maksat telefonla milleti aramayalım yol tarifleri olsun vs diyerek bu davetiyeyi yaptırdık sade olması özellikle hoşuma gitti tabi düğünde çok güzel birşey istiyorum

http://www.davetiye.gen.tr/ugur/ugurlu-davetiye-1845.html

Son düzenleme:

baya yoğunsunn yaa desenee
kolay gelsinn canımm ama tatlı koşturmalarr napcaksınnn
internetten araştır istersen davetiyeleri daha uygun fiyata bulabilirsin gibi geliyo banaa

ayyyy özlemcim süpersin yaa bbende internetten bakıyorum bakıyorum yerleri çok uzak Bakmadan içime sinmezdi Bende bahçelievlerdeyim zaten burası çok yakın bana Çok sağol cnm
Buarada nişan davetiyende gayet güzelmiş Benimkide böyle sade bişeyydi düğünde de sade bişey olur heralde Aslında şu gelin damat figürlü esprili davetiyelerde hoşuma gidiyodu ama şimdi diyorum çocukça mı olur acaba
Sadelikten bayılıcam bu gidişle Gelinliğim ayakkabılarım yemek takımım masa örtüm bile sade

Son düzenleme:
baya yoğunsunn yaa desenee
kolay gelsinn canımm ama tatlı koşturmalarr napcaksınnn
internetten araştır istersen davetiyeleri daha uygun fiyata bulabilirsin gibi geliyo banaa

Evet dilacım çok güzel bi koşuşturma ama düğün bitince boşluğa düşücekmişim gibi geliyo ozaman neyle uğraşıcam acaba

ayyy bende mutlu oldum canım yaaa valla buranın fiyatları güzel davetiyede zaten kaliteye göre canım..
eee durma telefon aç tam caddesini öğren gidip bakın nikah şekeride yapıyorlar zaten
hadi bakalım inşallah beğendiğin bişiler çıkar...

bende çok istiyoum bundan yaptırmayı ama bende ağır sade birşey olsunda diyorum özellikle davetiye sözü çok hoşuma gidiyor
ama muhtemelen yaptırmam bunu ama esprisi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…