hehehe iyi o zaman ben cidden şanslıyım
2013 fiyatı 3200 dediydi kadın bana zaten
ben ballıyım ucuza geldi
hayırlı olsunn
çokk beğendimm kuzumm güle güle giyyyy :)
burda da yazcam göğüs bölümü, sırtı fln harika durmuşşş
saoll hümümm :) çok mutluyummm
beğenmene çok sevindiiiimmm
ama askı kısmında değişiklik yapabilirim son zamanlarda
daha bi yanlardan başlasın istiyom.. omuzlara doğru yani
Eki Görüntüle 650586
diloşum böyle meselaaa
göğüs kısmı daha açık ya iki yana doğru
benimki daha bi kare duruyo
ben dikdörtgen dursun istiyom
kadına tarif ettim ama yapamamış tam istediğim gibi
tekrar bi el attırcam
hoşbuldum canım evet düğün salonumuz tutuldu eylül ayı son karar olarak verildi sen nasılsın? nasıl gidiyor?
vouvv göğüs bölümüü çok iddalııı :)
çok güsell olurr vallahii
hem omuzlarında geniş görünürr :)
memişler böle açılmıcak tabi
gerçi açılsa da kıskanmaz benimki
memişler böle açılmıcak tabi
gerçi açılsa da kıskanmaz benimki
Kızlar ancak bu saatte yazabiliyorum bu aralar işler yoğun
Ayrıca eşya koşturmacası var 1 haftadır beyaz eşyasıydı mobilyasıydı teknik servisiydi yoğun bi telefon görüşmesindeydim Radyosyondan ölecem
Bugün öğle arasında cağaloğlundaki nikah şekeri ve davetiiyecilere baktım Çok fazla çeşit var insanın kafası karışıyo :44:
Hee bide davetiyenin merkezi cağaloğlu derler fln ama fiyatlar uygun değil aksine daha pahalı geldi bana :26:
Kızlar ancak bu saatte yazabiliyorum bu aralar işler yoğun
Ayrıca eşya koşturmacası var 1 haftadır beyaz eşyasıydı mobilyasıydı teknik servisiydi yoğun bi telefon görüşmesindeydim Radyosyondan ölecem
Bugün öğle arasında cağaloğlundaki nikah şekeri ve davetiiyecilere baktım Çok fazla çeşit var insanın kafası karışıyo :44:
Hee bide davetiyenin merkezi cağaloğlu derler fln ama fiyatlar uygun değil aksine daha pahalı geldi bana :26:
plumcım hoşgeldin koşuşturmaara devam yani sana bir davetiyeci tavsşye edeyim
Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Davetiyeler, Sünnet Davetiyesi, davetiye örnekleri, düğün davetiye, davetiye sözleri, invitation, nikah davetiye, nikah şekeri
canım biz buradan yaptırdık çok hızlı yaptılar yine burayı tercih edicez 50 şerli basım yapıyorlar ki çok iyi biz mesela 250 davetiye bastırcaz...
şirinevlerde süvarinin yanındaki caddedeydi sanırım biz gidip yerindede baktık 7-8 tane davetiye albümü var belkide daha fazla
biz nişanda sade ve ucuz olsun maksat telefonla milleti aramayalım yol tarifleri olsun vs diyerek bu davetiyeyi yaptırdık sade olması özellikle hoşuma gitti tabi düğünde çok güzel birşey istiyorum
Uurlu Davetiye 1845
baya yoğunsunn yaa desenee
kolay gelsinn canımm ama tatlı koşturmalarr napcaksınnn
internetten araştır istersen davetiyeleri daha uygun fiyata bulabilirsin gibi geliyo banaa
ayyyy özlemcim süpersin yaabbende internetten bakıyorum bakıyorum yerleri çok uzak Bakmadan içime sinmezdi Bende bahçelievlerdeyim zaten burası çok yakın bana Çok sağol cnm
Buarada nişan davetiyende gayet güzelmiş Benimkide böyle sade bişeyydi düğünde de sade bişey olur heralde Aslında şu gelin damat figürlü esprili davetiyelerde hoşuma gidiyodu ama şimdi diyorum çocukça mı olur acaba
Sadelikten bayılıcam bu gidişle Gelinliğim ayakkabılarım yemek takımım masa örtüm bile sade
Evet dilacım çok güzel bi koşuşturma ama düğün bitince boşluğa düşücekmişim gibi geliyo ozaman neyle uğraşıcam acaba
Evet dilacım çok güzel bi koşuşturma ama düğün bitince boşluğa düşücekmişim gibi geliyo ozaman neyle uğraşıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?