bu işte aşık olduğum
Yeni cicilerimmmmm
https://missclaire.com/tr/Urunler/U...c1af3-1291-402c-96e3-714a3aa5bc62&RenkKodu=39 Mürdüm olanı aldımmmm
Geceliğin de dantel kısımları siyahı altı resimdeki gibi mor
başka indirim görürsem haber veririm
annen güzel demiş.umarım utanmadan giymek nasip olur
bozuk para cidden cok ise yarıyor ya. öyle kitap aldım. çamaşır aldımilac gibi.
geç benii geçççççççamaşır aşkı adına
Canım hoşgeldiiiinnn
Benimde 30 Mart
Bak bu liste işine yarayacaktır;
Eki Görüntüle 651471
çok teşekkür ederim. peki yarın alışverişe gidiyoruz sizce eminönü uygun mu? ben hepsini bir arada bulurum diye düşündüm
yaptım albümü
ya cidden gözüme az geliyo. gördüm benim normal geceliğim yok fazla :44:
Aslıııııı
Gözüne az mı geliyooo
Kuzummm bildiğin dükkan açcak kadar iç çamaşırı yapmışın kuzu sen daha ne alcan
Hepsi birbiriden güzelll
Kızlar topiği görünce dayanamadım yazayım dedim bende 2013 gelini olacaktım ama 2012 gelini oldum.. Allah hepinize hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dün 5 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzgünüm ama sizin canlılığınız yüzümü güldürdü. Allah yolunuzu açık etsin canlarım
hımmmmm anladımTatlım ben İstanbul'da değilim
Yardımcı olamayacğım..
Aslıııııı
Gözüne az mı geliyooo
Kuzummm bildiğin dükkan açcak kadar iç çamaşırı yapmışın kuzu sen daha ne alcan
Hepsi birbiriden güzelll
elifim hemen kumbara alıyorsun
kırılanlardan değil ama
minik bir kilit anahtarı da sakla her gün at 50 kr,1 liralarınıcantanda agırlık yapmasınlar.
---
Gülinimmm naptın konustun mu :44::44::44:
Kızlar topiği görünce dayanamadım yazayım dedim bende 2013 gelini olacaktım ama 2012 gelini oldum.. Allah hepinize hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dün 5 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzgünüm ama sizin canlılığınız yüzümü güldürdü. Allah yolunuzu açık etsin canlarım
elifim hemen kumbara alıyorsun
kırılanlardan değil ama
minik bir kilit anahtarı da sakla her gün at 50 kr,1 liralarınıcantanda agırlık yapmasınlar.
---
Gülinimmm naptın konustun mu :44::44::44:
Merhabateşekkürler.
başın sağolsun. seni ahirette bekleyen bir meleğin var. Rabbim hayırlısını versin inşallah
başınız sağolsun canım rabbim tekrar versin inşallah..
başın sağolsun canımm hoşgeldinnn
inşallah çok güsell bebiklerinn olur bunun acısını da alır götürür sendenn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?