'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaynen mini etek giyip altında tanga löp löp yürüyorlar

Valla yaa tenis oynuyorlardi bi kere de yolda geçiyoruz kort yanda kız bikinilı tabi sayı attı oğlanın kucağına atladı falan iyyy dedik babam yanımızda bi daha da gitmedik o tarafa... biz altınoluk akçay tarafina gidiyoruz ailecek oralarda yabancı tek tük hep aile çok rahat deniz de çok güzel

kızlarrrrr bende isimlik yaptırıyorummmm
hey allahım daha evimiz yok isimliğimiz olacak
inaşşalah allahım gönlüme görede bir ev nasip eder aminnnnnnnn

mayıs a kadar da gitsinler alanya biZe kalsin... anam.bi de sadece deniz kenarında değil sokakta bikiniyle dolaşıyorlar markete bilem yani annemle ben gözümüz açık kaldik ya i

aaynen mini etek giyip altında tanga löp löp yürüyorlar

oyyyyy ben ne edem nerelere gidem
bana anında bi sinir dalgası geliyo o an
biz otelden, hatta odadan fazla çıkmayalım dicem ama 3.800 küsür para verdik çıkmadan da olmaz
benimkine göz bandı takayım onla dolansın

bu arada isimlik isteyen kuzucanlar
link yasak olabiler o nedenle siz face e Dekoratif Kapı İsimlikleri yazın

Son düzenleme:
valla yaaa odadan çıkmamak.en iyisi ben de çok kıskanç biriyim canım sa öyle karşılıklı kiskancuz

kızlarr sakinn olun bakalımmm
adam sizi yıllarca beklemişş artık yanyana dizdize gözgöze ten tenee uyuyabiliyosunuzz başkasına mı bakcakk
hiç kıskançlık yapmayınn gözleri sizden başkasını görmezzz:103:

gündaşım teşekkürler buldum sanırım uğur böcekliler çok güzelll :))

ya kimse bana bu isimliklerin ebatını söylemedi fiyatını bugün 20 ye düşmüş amelie söyledi, normali ne kadar? kalplisinden yaptırsam mı, ya yapışkanlıymış, yaramaz çocuklar çıkarmasın :26:

normali 30 tl imiş. ebatını bilmiyorum :44::44:

çıkmaz sanırım ya

ama kuzucanımm bakmasa da önümüzden cıbıldak hatun geçince görmüş olcak
biz tatile gittik beraber o zamanlar ksıkanmadıydım herkes bikinili ben bikinili diyince ama rus diyince benim pençeler anında çıkıyo

30 tl imiş normalde cnm ama ebatını bende bilmiyorum,mail attım henüz dönmediler düşme gibi sorun olabilir mi diye de sorum :)

biz bile bayanken bakıyoruz yahuu
çok iyimser görüdm seni

ahh tatil olsa da dinlensek artık

aman geçsinn nolcakk :) adam evlenmişş biricikk eşi yanındaa ne rusuna bakcakk
için rahat olsunn:) sen kendine güven hiç belli etme kıskandığını bikini giy ett :)
o sana bakanları kollicam kıskancam die rus mus görmez gözüüü

gündaşım teşekkürler buldum sanırım uğur böcekliler çok güzelll :))

gündaşımmm beğenmene sevindim
ben nazar boncuklusundan yaptırdım
nazar değmesin minik yuvamıza

krizcim ece bana boyutu iyi deöişti bi de sayfasındaki fotolarda biri eline almış şekilde vardı
ne küçük be büyük ideal gibi duruyodu
bir de yükseğe yapıştırırsın biraz ulaşamazlar çocuklar

biz bile bayanken bakıyoruz yahuu
çok iyimser görüdm seni

ahh tatil olsa da dinlensek artık

kuzumm ben duygularımı çok belli etmemm :) biz tatildeyken ben giydim bikinimi gezindimm güneşlendimm :) o bana bakcam etrftakiler bakmasın kıskancam die etrafa bakmadı bilee
ben düşünceğime o yakışıklı erkekleri düşünsünnn

ama ya psikopat yetişkinler
ya kapım çalarsa: çocuk çok ağlıyor, nolur vereyim şu kapıdakini derlerse
çok pahalı ya, ben vazgeçtim
size bol booool tatlı tatlı geribildirimler ve kullanımlar diliyorum 2013 gelinleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…