'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende nişanımda çok oynamıştım yaaa nişanlım da oynamamı hiç istemiyor düğünde kendimi düşünemiyorummm :))

vallahii çağlamm o zaman çok yeni tanışyodukk yaa 15 gün fln olmuştuu bide bu kadar konuşmuyodukk çekinmiştimm
şimdi olsaaa hemen gelirdimm ama o zaman çok yeniydikk

Aşk olsun Diloş yaaa...o kadar dedim ama gel beklerim diye.....görüşmüşüz muhabbet etmişiz....ne cekinmesi yawww

Aşk olsun Diloş yaaa...o kadar dedim ama gel beklerim diye.....görüşmüşüz muhabbet etmişiz....ne cekinmesi yawww

evet kuzum sen zatenn davetiyeni bile verdin ama ben çekindim azıcıkk ama çocuğun olsunn yüzsüz gibi gelirim sık sık sevmeyeeee

Geçmişin yarısını okuyabildim yarısı kaldı.... Selam canlar

Çok yorgunummmm tüm gün temizlik yaptım 1 saat dinlenmeden regl oldum ölüyommmmm

Diyet yapan kızlar!!!!!!!

Asker yarenleri sayfasından bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Anasayfa a üye oldum oraya yediklerini giriyorsun kaç kalori oldu diye gösteriyor... ona göre diğerlerini ayarlıyorsun tavsiye ederim... şu kadar kalori alırsan ayda şu kadar kilo zayıflarsın falan hepsi yazıyor....

buna benzer bi siteye ben de üye olduydum kuzummm
yazıyodum ama sıkıldım sonra
şimdi az ve sık yiyerekten halledicez inşallah.. şimdilik iyi gitti bugün
gülin azcık çikolata yidi onu şikayet edeyim size

hııı demekk öleee çikilata yidii demekkkk
gülinn nirdesinn sennn

canım cikolata istedi benim de zaten... ağrım çok yatacagim biraz öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…