amin dilam, hepimiz için.
zorlu bir süreç .. hayırlısı diyoruz. önümüze sorunlar geliyor bazen aşıyoruz bazen aştığımızı sanıyoruz bazen de sevgimizin ardına sığınıyoruz. kimseyi tam tanıyamayız ama umarım Rabbim kimseyi pişman etmez bu süreçte. eş diye seçtiğimiz bireyler de tanıdığımız halleriyle kalırlar umarım hep.
ayyy aslımm hemde ne zor bi süreççç..
geçen tartıştığımzda sen benim sevdiğim adam diilsin dedimm bide ben onaaa
kıyamam sora aklına takmışş ne kadar sordu bana ben bi sinir haliyle söledimm amaa
şimdi bile askerdee benim ona destek olcağıma o bana oluyoo..
rabbimm utandırmasınn bizii. ay iice duygusal oldukk yaaaa
Rabbim gönlünle imtihan etmesin inşallah canım dua ediyorum senin için bende çok mutlu ol inşallah heyecanlı günlerine kaldığın yerden devam edersin,hepimiz yaşıyoruz çok zor dönemmiş diyorum bende..gönlünün istediğini hayırlı kılsın Rabbim..
iyiyim gündaşım ev bakmaktan yoruldum manevi açıdan bu hafta sonu bakmayacam dedim gezmeyi özledim ohhh gezdik heppp ne güzel olduu:)) zaten ev işi bizim kira olacak gibi satılık ev bulamadık
hayırlısı olsun diyorum..sen nasılsın gündaşcımmmm :)
iyiyim gündaşım ev bakmaktan yoruldum manevi açıdan bu hafta sonu bakmayacam dedim gezmeyi özledim ohhh gezdik heppp ne güzel olduu:)) zaten ev işi bizim kira olacak gibi satılık ev bulamadık
hayırlısı olsun diyorum..sen nasılsın gündaşcımmmm :)