'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Vallla yaaa aynen öyle bi de sabah 7 gibi canım arıyor işe giderken benle konuşmak için valla bölük pörçük uyuyup uyanıyorum yaaaa

:44::44:bu kadar düşünmee yaa hasta olursun bu şekildeee

Ama ikramlıkların ne olacağına karar veremiyoruzzzzz

aslının dediklerine katılıyorumm
bi tatlı bi tuzlu ikram sorasında da tatlı güsell olurr :)
belki poaça veya kanepe tarzı şeyler de ekleyebilirsinizz

Canım ya yapma.. of offff zor cidden zor çok zor.. ben de mezun olunca bunalıma girmiştim

Rabbim hayırlısını versin ama ..

iş , iş dedim işe girdim maaşta sıkıntı ,hep birşekilde sıkıntı devam ediyor sadece adı değişiyor.

Umarım hakkında hayırlı olan olur.

Bende sarma düşündüm, poğaça yada börek bide Gülibiğim kısır dio ama annişte mercimek köfte diyoo

ilk tanışmada kısır da mercimek köfte de olmasa daha iyi sanki .:44: sanki 2. ya da 3. görüşmeye daha uygun olur gibi tuğba

hani sanki gün ikramı gibi geliyor ya genelde ilk akla.. ama ben çok severim

senin yazılcak bi tarafın kaldımııııı kızıl hatunum
şurda ne kaldı düğüneeee

tam tamına 101 günnn

inşallah

tarih belli daha erkene alınabilinir mi ki

canım ya gece uyu sen sabah gel bizle çene çal

yok kuzum şaka yaptım bennn

nassııı yaniiiii

zombi staylaaaaa

şakacık yaptım size

Tarihin belli kuzu yer kaplama,onun yerine beni 2 kere yaz aslı

sana burdan tekrardan bööööö diyorum

Son düzenleme:
ilk tanışmada kısır da mercimek köfte de olmasa daha iyi sanki .:44: sanki 2. ya da 3. görüşmeye daha uygun olur gibi tuğba

hani sanki gün ikramı gibi geliyor ya genelde ilk akla.. ama ben çok severim

Aslıcım bende o konuda kararsız kaldım danışayım size dedimm

Sağol tatlım ilgin için

hümm iş güç meseleleri çok zor gerzekten kuzum ya Allah yardımcın olsun bol bol dua edelim sana bir an evvel bir kapı açar inşallah..aslında büyük şehirdesin iş imkanı daha fazla değil mi:26:ya da sen çok mu seçiçi davranıyorsun acaba:26:yanlış anlama beni benim üniden arkadaşm da 2 yıldır bulamadı iş izmir merkezde o da iş var ama ailesi de müdahale ediyor biraz onun.gireceği iş mükemmel olmalıymışne bilim yeni mezun birinin mükemmel iş bulması çok zor zaten.hangimiz memnunuz işlerimizden hep bi sorun var yani

bende 4 ay sonra çıkıyorum işten nişanlımın yehrine gideceğim bir ilçeye hatta iş durumları beni de korkutuyor ama inşallah bi kapı kapanacak biri açılacak diye düşünmek istiyorum

amin inşallah

büyük şehirler de eskisi gibi değil ki :18::18: çalışcak insan çok deyip ya maaşı kısıyorlar ya da sömürüyorlar insanların emeğini zor cidden. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. piyasa daha da kötüye gidiyor.:26:

o da doğru

o paraya biri çalışmazsa biri çalışır nasılsa,nerden kaynaklanıyor bu anlayamıyorum ben:26kumuş işsiz olmak çok zor,yılların emeğin paran boşa gitmiş gibi hissediyorsun

okumasamıydık acaba:44:bulduğumuz işlere sevinirdik o zaman

o kadar yıl o kadar masraf

o kadar yıl o kadar masraf

tahsilli anneler olacağız sanırım bize tek katkısı bu olacak

bi tanıdığın kızı üniversiteyi yarıda bıraktı erkek arkadaşına kaçtı 2 ay sonra belediyeye memur oldu eşinin dayısı belediye baya sözü geçen biriymiş bildiğin memur oldu kız 19 yaşında

bizde didinip duralım işte

Amin canım inşallah cümlemizin çok teşekkür ederim

sağol canım benim... olmadı.bi türlü nasip kismet diyorum artık

winstonlight kullanıcısından alıntı

Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.

Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....

Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım

Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.

iyi ki kk var ya koptum koptum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…