Vallla yaaa aynen öyle bi de sabah 7 gibi canım arıyor işe giderken benle konuşmak için valla bölük pörçük uyuyup uyanıyorum yaaaa
Ama ikramlıkların ne olacağına karar veremiyoruzzzzz
yazarım tabi.şey isim neydi :18:
:44::44:bu kadar düşünmee yaa hasta olursun bu şekildeee
aslının dediklerine katılıyorumm
bi tatlı bi tuzlu ikram sorasında da tatlı güsell olurr :)
belki poaça veya kanepe tarzı şeyler de ekleyebilirsinizz
O kadar istedim ki evlenmeden işim olsun diye çünkü evi falan ona göre tutacaktık şimdi bende iş yok canımın işine yakın yerden gidip tutacağız... Allah vermeyince vermiyor işte... bende yiyorum kendimi böyle
Bende sarma düşündüm, poğaça yada börek bide Gülibiğim kısır dio ama annişte mercimek köfte diyoo
senin yazılcak bi tarafın kaldımııııı kızıl hatunum
şurda ne kaldı düğüneeee
inşallah
tarih belli daha erkene alınabilinir mi ki
canım ya gece uyu sen sabah gel bizle çene çal
nassııı yaniiiii
zombi staylaaaaa
Tarihin belli kuzu yer kaplama,onun yerine beni 2 kere yaz aslı
ilk tanışmada kısır da mercimek köfte de olmasa daha iyi sanki .:44: sanki 2. ya da 3. görüşmeye daha uygun olur gibi tuğba
hani sanki gün ikramı gibi geliyor ya genelde ilk akla.. ama ben çok severim
hümm iş güç meseleleri çok zor gerzekten kuzum ya Allah yardımcın olsun bol bol dua edelim sana bir an evvel bir kapı açar inşallah..aslında büyük şehirdesin iş imkanı daha fazla değil mi:26:ya da sen çok mu seçiçi davranıyorsun acaba:26:yanlış anlama beni benim üniden arkadaşm da 2 yıldır bulamadı iş izmir merkezde o da iş var ama ailesi de müdahale ediyor biraz onun.gireceği iş mükemmel olmalıymışne bilim yeni mezun birinin mükemmel iş bulması çok zor zaten.hangimiz memnunuz işlerimizden hep bi sorun var yani
bende 4 ay sonra çıkıyorum işten nişanlımın yehrine gideceğim bir ilçeye hatta iş durumları beni de korkutuyor ama inşallah bi kapı kapanacak biri açılacak diye düşünmek istiyorum
amin inşallah
büyük şehirler de eskisi gibi değil ki :18::18: çalışcak insan çok deyip ya maaşı kısıyorlar ya da sömürüyorlar insanların emeğini zor cidden. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. piyasa daha da kötüye gidiyor.:26:
o da doğru
o paraya biri çalışmazsa biri çalışır nasılsa,nerden kaynaklanıyor bu anlayamıyorum ben:26kumuş işsiz olmak çok zor,yılların emeğin paran boşa gitmiş gibi hissediyorsun
okumasamıydık acaba:44:bulduğumuz işlere sevinirdik o zaman
o kadar yıl o kadar masraf
Amin canım inşallah cümlemizin çok teşekkür ederimCanım yayapma.. of offff zor cidden zor çok zor.. ben de mezun olunca bunalıma girmiştim
Rabbim hayırlısını versin ama ..
iş , iş dedim işe girdim maaşta sıkıntı ,hep birşekilde sıkıntı devam ediyor sadece adı değişiyor.
Umarım hakkında hayırlı olan olur.
bizimki de dersanede bi subedeydim o şubeyi sevmedim 2.gün diğer şubeye geceyim dedim bana o şubedeki uygun sınıfa girdim ki canım öğretmen masasinda ayakta durmuş yeni arkadaşlarla konuşuyor
beni anlatıyo
yıl 2004 ay eylülbizimki de dersanede bi subedeydim o şubeyi sevmedim 2.gün diğer şubeye geceyim dedim bana o şubedeki uygun sınıfa girdim ki canım öğretmen masasinda ayakta durmuş yeni arkadaşlarla konuşuyororda tanıştık
sağol canım benim... olmadı.bi türlü nasip kismet diyorum artıkhümm iş güç meseleleri çok zor gerzekten kuzum ya Allah yardımcın olsun bol bol dua edelim sana bir an evvel bir kapı açar inşallah..aslında büyük şehirdesin iş imkanı daha fazla değil mi:26:ya da sen çok mu seçiçi davranıyorsun acaba:26:yanlış anlama beni benim üniden arkadaşm da 2 yıldır bulamadı iş izmir merkezde o da iş var ama ailesi de müdahale ediyor biraz onun.gireceği iş mükemmel olmalıymışne bilim yeni mezun birinin mükemmel iş bulması çok zor zaten.hangimiz memnunuz işlerimizden hep bi sorun var yani
bende 4 ay sonra çıkıyorum işten nişanlımın yehrine gideceğim bir ilçeye hatta iş durumları beni de korkutuyor ama inşallah bi kapı kapanacak biri açılacak diye düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?