o da doğru
o paraya biri çalışmazsa biri çalışır nasılsa,nerden kaynaklanıyor bu anlayamıyorum ben:26kumuş işsiz olmak çok zor,yılların emeğin paran boşa gitmiş gibi hissediyorsun
okumasamıydık acaba:44:bulduğumuz işlere sevinirdik o zaman
selam arkadaslar....
Donukpudra bi yerden tanısıyomuyuz acaba?
okuduğum yılların parasıyla butik açsam şimdi sözü edilen modacı olmuştumm beeeee :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
bu arada yaşasın yemek yemek diyorumm başka da bişe demiyorummm
winstonlight kullanıcısından alıntı
Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.
Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....
Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım
Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.
iyi ki kk var ya koptum koptum buna
winstonliht a bayılıyorum yaa hatunun o topikteki tüm anıları çok bomba
anlatımı müthiş özellikle
buyrunsamimi ve tatlı.gelinciklerimize kapimiz her.zaman açıktır
yazdıklarını okuyunca tanıdık geldin sanki Aslı....izmirdemisin sen acaba?
Selamun hellllllllllllllllllloooooooooooo
Bilin bakalım biz ne yaptııııııııııııkkkkk?
Sağlık ocağına gidip evlilik işlemlerini hallettik, oradan belediyeye uçtuuukkkk
Düğün İstanbul'da olacağı için belediyede dediler kiiii size izin kağıdı verelim, onunla gidip istediğiniz her yerde yaptırabilirsiniiiizzzzz
Biz uçtuk sevinçteeeennnnn
Ve en önemlisi benim İstanbul'a gitmeme gerek yokmuuuşşşşş
Sonnacığıma Sarıyer Belediyesi'ni aradık, 5 Mayıs için yer olup olmadığını sorduk tüm stresimizleeee:18::18:
Veeee onlar da vaaaaarrr dedilllllleeeeeeeerrrrrrrrrrr
Biz yehuuuuu modundayken, kadın isterseniz not alalım dediler, ve biz ismimizi yazdırdııııkkkkk
Allah kısmet ederse benim biricik jetgil mucizeeeemmmm cuma günü gidip halledivereceeeeekkkk
Allahım ikimizin resmini evrağın üzerinde görmek öyle harika bi duyguydu kiiii
Biz birbirimizin eşi olacağğğııızzzz
Çok heyecanlııııı
Ailesi de hafta sonu geliyooooorrrr
Mobilyacıklarımız cicik cicik hazır olmak için kim bilir nerede bizi bekliyoooooorrrrr
Selamun hellllllllllllllllllloooooooooooo
Bilin bakalım biz ne yaptııııııııııııkkkkk?
Sağlık ocağına gidip evlilik işlemlerini hallettik, oradan belediyeye uçtuuukkkk
Düğün İstanbul'da olacağı için belediyede dediler kiiii size izin kağıdı verelim, onunla gidip istediğiniz her yerde yaptırabilirsiniiiizzzzz
Biz uçtuk sevinçteeeennnnn
Ve en önemlisi benim İstanbul'a gitmeme gerek yokmuuuşşşşş
Sonnacığıma Sarıyer Belediyesi'ni aradık, 5 Mayıs için yer olup olmadığını sorduk tüm stresimizleeee:18::18:
Veeee onlar da vaaaaarrr dedilllllleeeeeeeerrrrrrrrrrr
Biz yehuuuuu modundayken, kadın isterseniz not alalım dediler, ve biz ismimizi yazdırdııııkkkkk
Allah kısmet ederse benim biricik jetgil mucizeeeemmmm cuma günü gidip halledivereceeeeekkkk
Allahım ikimizin resmini evrağın üzerinde görmek öyle harika bi duyguydu kiiii
Biz birbirimizin eşi olacağğğııızzzz
Çok heyecanlııııı
Ailesi de hafta sonu geliyooooorrrr
Mobilyacıklarımız cicik cicik hazır olmak için kim bilir nerede bizi bekliyoooooorrrrr
Elifmu hayırlı olsun kuzumaşk sarhoşu olmuş bu kız
size nerden esti yaa :44::44:
bir antalya uçuşu yaptın kayboldun, sonra ben kayboldum, duydum ki sen evleniyorsun
şok oldum yaaa
Ama hayırlısı olmuş, kim ne dedi de değiştiyse hayırlısı olmuş
bu arada hiç sormuyorsun 5 mayısta müsaitmisin o tarihe alıyoruz diye
ayyy tipik akrabalar gibi oldum dimiiiii
nası güsell anlatmışsın sen ölee kuzum benimm
elif bi fotonu koyarmısın yaa hiç görmedim seni hayalimde canlandıramıyorumm
selam arkadaslar....
Donukpudra bi yerden tanısıyomuyuz acaba?
.
Dillaaaa sahiiii onu yazmayı unutmuşuuuummm
Facebook almaya sevgiliş razı olduuuuuuuu
Akşam eve gidiiiiim, açiciiiiimm hemeeennnnn
İkimizin adıyla olacak ama olsun artıkkk
selam bebeklerim nasılsınız bakiimcee yapıp kaçıyor gibi oluyorum galiba
Ben toplantıya kaçar acileeeennnnnn:18::18:
Sabah olmayınca haberim olmamııışşş:18::18:
Öpüldünüüüüüüüüüüüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?