bizdee
2011 aralıktan beri ayrı şehirlerdeyiz ayda 1 görüşürsek şanslı sayıyoruz kendimizi
dizileri öyle yapıyoruz zaten,mesajlaşıyoruz devamlı
ama ben sinemaya gitmek istiyorum o ortamı istiyorum
2 yıl oldu heralde birlikte gitmeyeli
bizim de iki yıl olmuştur
ben sevmiyorum güzel havalarda sinemaya gitmeyi, zaten kötü hava da dışarı çıkmayı sevmiyorum
kısa zamanda gidersiniz inşallah
Davetiye listesi hazırlamak ne zor işmiş yawww....bunun dağıtması nasıl olacak onu düşünemiyorumm bile
kız adanalı kim
ben istanbuldan oya
memnun oldum hanımefendi
hoşgeldinn tuğçee
seninde az kaldıı hazırlıklar hızlanmıştırr:18::18:
hayırlı olsun perdelerindee
ay alemsiniz
bu durumda kaynana ne diyecek en çok o kısmı merak ediyorum
anne kv arasında kalmazsın inşallah
bizim de iki yıl olmuştur
ben sevmiyorum güzel havalarda sinemaya gitmeyi, zaten kötü hava da dışarı çıkmayı sevmiyorum
kısa zamanda gidersiniz inşallah
Hoşbulduk cnm Amiiinnn Darısı başına inşallah
Walla cnm ben orayı açık pembe tül koyu pembe fon beğenmiştim Bide normalde yatak odasını benim yaptırmam gerekiyodu o kendisi jest yapmak istedi Renklerini orda olanlardan uygun fiyatlı olanlardan baktım ayıp olmasın diye Ama dikilince çok kötü oldu Tam bi fiyasko olduPembe- pembe çok boğdu bide Dedim kaynanama anne bu renkler hiç uymadı yatak odası takımımıza bunu yemek odasına koyalım dedim oranın camı gözükmüyo pek zaten Yatak odasını annem yaptırmak istiyo dedim Peki kızım sen bilirsin dedi Nişanlımda hiç beğenmedi güzel olmadığı kabak gibi belli olduğu için bişey demedi o da :ssz Neyse inş. bu sefer güzel olucak
ben excel de hazırlamıştım, sonra onları A4 etiket kağıdına çıktı almıştımmmmm...
eve gittim ki ters yüzüne yazdırmışım
bir de bizim %30 u dağıtılmadı
hep telefonla söylendi, evde bir dünya davetiye var
biraz annemlerin ihmalkarlığı biraz da akrabaların yardımseverliği (!!!!)
kızlar hosbuldum....nasılsınız?
ben excel de hazırlamıştım, sonra onları A4 etiket kağıdına çıktı almıştımmmmm...
eve gittim ki ters yüzüne yazdırmışım
bir de bizim %30 u dağıtılmadı
hep telefonla söylendi, evde bir dünya davetiye var
biraz annemlerin ihmalkarlığı biraz da akrabaların yardımseverliği (!!!!)
bende de kaldı nişandan davetiyee
hepsinin kapısına götürdüm o sıcakta dolaştımm kimisi evde yokk tabii
sonradan bazı akrabalarımızz (!) aa ne gerek vardı yabancımıyız biz başkalarına verseydin dedii
götürmesem 40 yıl lafımı ederlerdii bize bi davetiye vermedi diee
Hoşbulduk cnm Amiiinnn Darısı başına inşallah
Walla cnm ben orayı açık pembe tül koyu pembe fon beğenmiştim Bide normalde yatak odasını benim yaptırmam gerekiyodu o kendisi jest yapmak istedi Renklerini orda olanlardan uygun fiyatlı olanlardan baktım ayıp olmasın diye Ama dikilince çok kötü oldu Tam bi fiyasko olduPembe- pembe çok boğdu bide Dedim kaynanama anne bu renkler hiç uymadı yatak odası takımımıza bunu yemek odasına koyalım dedim oranın camı gözükmüyo pek zaten Yatak odasını annem yaptırmak istiyo dedim Peki kızım sen bilirsin dedi Nişanlımda hiç beğenmedi güzel olmadığı kabak gibi belli olduğu için bişey demedi o da :ssz Neyse inş. bu sefer güzel olucak
ciddenn aynı kafadayızz yaa sinema bana kış aktivitesi gibi geliyoo, hatta gitmemeyi tercih ediyorumm sohbet edemiyosunn flnn
maşallah tatlılıkla hallolmuştur inşallah
belki de kv de beğenmedi
benim ne kadar az konuştuğumu bilirsiniz
elbette sıkılırım o ortamlardan
~~~
kkonuşmak deyince artık akıcı konuşamıyorummmmm
tekliyorum konuşurken, cümlenin sonuna yüklem uyduramıyorum böyle kalıyorum
bunu ne zaman farkettim, sekreterimizin çıktığından beri telefonlara ben bakıyorum o zamandan beri
nedenini şu olarak düşünüyorum; sürekli yazışıyorum, yazdıktan sonra dönüp okuma şansım ve düzeltme şansım var. kii öyle yapıyorum. çok önemsemiyorum o yüzden cümle neyle başlar neyle biter diye...
kitap okumuyorum...(3aydır aynı kitaptayım)
laboratuvarda da kimse yok kimseyle konuşmuyorum. yemekte 3 5 cümle o kadar :26:
sanırım beynim düşünme yeteneğini kaybetti
çözüm olarak ne yapabilirim :44::44:
evde sesli kitap okumak fayda eder mi :44::44::44:
oyaa olabilir vallahi konuşmamaktan dolayıı
sesli düşünebilirsin mesela yazarken maillerini flnn ben arada öle yapıyorumm
gün içinde bile devamlı yazıştıysam telefon çalınca hede hödö kalıyorummm
O kadar istedim ki evlenmeden işim olsun diye çünkü evi falan ona göre tutacaktık şimdi bende iş yok canımın işine yakın yerden gidip tutacağız... Allah vermeyince vermiyor işte... bende yiyorum kendimi böyle
sesli düşündüğümü düşünemiyorum bile
kendi kendimi komik buluyorum
ama deneyeceğim...
tahsilli anneler olacağız sanırım bize tek katkısı bu olacak
bi tanıdığın kızı üniversiteyi yarıda bıraktı erkek arkadaşına kaçtı2 ay sonra belediyeye memur oldu eşinin dayısı belediye baya sözü geçen biriymiş bildiğin memur oldu kız 19 yaşında
bizde didinip duralım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?