'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hava çok güzell öğlen avm ye gittiğimde gördüm english home da havlularda %50 indirim var. iki el havlusu aldım 6.90 TL. ben gerçi bu tarz eşyalarımı annemle eminönü kapalı çarşıya gidip alıyorum çok uygun oluyor orada herşey. ama bunlarda uygundu aynı fiyattı alayım dedim. sizinde aklınızda bulunsun. gerçi ne zamana kadar bilmiyorum indirim. İstanbul da oturan varsa çeyizlik eşyalarınızı eminönü kapalı çarşı dan alabilirsiniz hem çeşit çok hem uygun oluyor.

hayırlı olsunn gözdee

Canım benim işyerim eminönünde hergün talan ediyorum inan burası hiç ucuz değil Kaliteli bişey istiyosan yine fiyatlar aynı Hee her bütçeye göre var çeşit çok fazla ama dediğim gibi atıyorum bi taç linens özdilek bunlar yine aynı fiyat Buralara kadar gelmeye gerek yok Düşün ben 2-3 parça bişey almışımdır burdan 1 senedir.

gündaşımmm yarın iki basamaklılara başlıyoruzzz,yaşasınnn :))

evettt gündaşım yarın 99 dicez sonunda yaa

pazara gittim dünyaları aldım çok mutluyum
2 haftadır güzel alışveriş yaptım valla kıyafet konusunda

gözdecim ben de özge tanışalım isimlerimiz de uyumlu
bana kayınpeder bi ara gözde diyip durmuştu da çok kızmıştım

evettt gündaşım yarın 99 dicez sonunda yaa

QUOTE=_meLinDa_;29339353] pazara gittim dünyaları aldım çok mutluyum
2 haftadır güzel alışveriş yaptım valla kıyafet konusunda

gözdecim ben de özge tanışalım isimlerimiz de uyumlu
bana kayınpeder bi ara gözde diyip durmuştu da çok kızmıştım [/QUOTE]

çok memnun oldum cnm.. evt uyumlu isimlerimiz

Yorgunluktannnn öldüm.... Kadınlar gitti kuzenlerim geldi ay ölüyommmmmmmmm

Bulaşık sofra gibi şeyler görmek istemiyorum artık

hepsini güle güle giy canım gündaşım inşallahhh :))

slm allah hepımızı mutlu etsın benım de 9 hazıran dugun ınslah ama baska bı problemım var yenı konu acmak ıstıyorum ama acma yerını bulamadım nasıl acabılırım?

ben yatıyorummm yatmadan iyi geceler demek istedim
çok mutluyummm yarın 99 dicem
iyi geceler canım arkadaşlarım

slm allah hepımızı mutlu etsın benım de 9 hazıran dugun ınslah ama baska bı problemım var yenı konu acmak ıstıyorum ama acma yerını bulamadım nasıl acabılırım?

amin canım seninde hayırlı olsun inşallah :))
Konu açmayı düşündüğün ilgili bölüme girdiğinde sol üstte yeni konu butonunu tıklarsan konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…