kusura bakmasın yanii o da sanki keyfinden çıkıyosun dışarıyaa deli mi neee
acabaaaaa ;
aslı, hatice, maviş, özge, zehra, gülin, kıymet, hümm nerdelerrr??
yoklama yapcamm sabahlarıı
Kuzum şirkette tek bayanım ben olmayınca işler birikiyo bide ne anlamı varsa dışarı personelinin gözüne batıyo sanki kendileri hiç izin istemiyolar beni kıskanıyolar sanırım yaa o yüzden sık sık izin almayı sevmiyorum şu 2 haftadır sürekli izin istemek zorunda kalıyorum keyfime almıyorum ama yaa 4 gibi tekrar gidecez söledim patrona ters ters izin verdi
Canım misafir gelecek bize arada sırada girebiliyorummm... Bugün hüm hizmet patlaması yaşayacak... ayyy kadınlar şimdi beni uyuz ederler evi nerden tutuyorsunuz yok ne aldınız bilmem ne diye dolu soru sorarlar ben böyle olurum
öğle vaktıde mantı harıka olurrrrkarnım acıktı yahu.
Birşey olmaz cnm ya sıkma canını. nikahla ilgili işlemlerin bitince bi süre izin almamaya çalışlırsın. sonuçta düğün arifesindesin anlamalı ama işte. sende işleri bir an önce sıkıştırmadan halletmeye bak ki işler kaldı falan diye bahane etmesin. işlerini yola koy cıkmadan. sonra da telefi edersin bi şekilde.
sağol dilam benimm
yalnız kalırsam kendimi dinlerim yine istem dışı ağlıydrum zaten elimde değil yani
akyamdan beri durup durup ağlıyorum özlemcim üsttede dedim durduramıyorum kendimi akıyo yani..kalp ağlamadan göz ağlamazmış ya benim kalp boşalıyo heralde şu anda.
canım bizim hep maddi konular ya.ki ben bi sorun parayla çözülecekse ona sorun gözüyle bakmayan biriyim.Allah sağlığımızı almasın elimizden herşey yapılır para elbet kazanılır bulunur yani diye düşünüyorum.Ama öyle bi noktaya geldim ki artık ne yapacaığımı şaşırdım nişanlımda fazla rahat elbet bi yol bulunur modunda.ailemde abime yoğunlaşmış durumda..
birazı böyle işte daha farklı sorunlarda var tabi ama en büyük etken maddi imkansızlıklar
amin özgecim sağolasın
bunların hepsini biliyorum tuğçem sorun orda zaten.
çok teslimiyetçiyimdir ben hiç sorgulamam mesela vardır bunda da bi r hayır derim geçer giderim.nasip değilmiş ya da nasibimde bu da varmış derim..
bildiğim halde her türlü kendime ve etrafıma destek olduğum halde bazı şeyler yoruyor artık çok
ben yeterince sıkışmamışım demek ki daha hızırım gelmedi
o sorular hangimizi sinir etmez ki ama sen sakin ol ayrıntıya girmeden yüzeysel anlat geç. sanki söyleyince yardımcı olacaklar Allah allah
dilaaa hepsini zehroşun suçu valla.. hırs yaptık birbirimizi geççez diye ama zehroşu geçmek çok imkansız
elifff hislerime tercüman olmuşsun kuzum..
eda ben eski üyelerdenim ve seni eskiden beri tanıyorum cinsel konularla
o nedenle ben de açık konuşucam.. ya sen erkeksin.. ya da elifin dediği gibi değişik bi kızsın
pınarımm kıyamam sana.. Allah zor durumdayken elbet bi kapı açıyo.. sana bol bol dua edelim herşey gönlünce olsun inşallah
Pınarım bak inan bana herkes sıkışıyor bu düğün ev kurma meselelerinde..
Ben mesela o kadar hayal kur iste nişan geçsin şunu alacam bunu alacam diye
Ama bi ay sonra düğün çıktı şimdi..
Benim herşeyim hayallerim uçtu aslında.
Hatta bunun için istemedim düğünü erkene almayı..
Tek bir nevresimim var mesela daha, hep model seçmiştim nişan sonrası deyip duruyodum
Ama Temel Reisçik dedi ki 'O ev bomboş bile olsa, ben seninle girerim onun içine'
Dedim ki hayat kısa, aşk ertelemeye değmez, boş ver maddiyatı
Elbet olur her şey..
Sende herşeyini minimuma indir, 10 tane nevresime gerek yok mesela
Yada çok büyük bir düğüne..
Önemli olan sevdiğinle mutlu huzurlu bi yuva
Maddiyatı düşünerek hasta olsan daha mı iyi ki?
Boş ver kuzum..
Elbet Rabbim bi kapı açar size de..
erkek değilim:)
değişik bır kızda değilim:) çevremde sevılıp sayılan ıyı bır aileden gelen konservatuar mezunu edeplı duzgun yaşayan bırıyım.Yakında evlenecek olmam ve hormonların farklı çalışması sizlere değişik bırı gıbı görünmeme sebep olabılır.İstediğiniiz düşünebılırsınız.
Merhaba kızlar
hasta gelin geldinapcam da düğüne kadar toparlancam ya burnum çeşme boğazım davul şeklinde..
Edacım düşünüyoruz ne yazık ki zaten
Valla yaa geçen kadın dedi ki imam nikahınız var mı daha yok dedim... ee geziyorsunuz falan dedi.. Annem de hümeyra ve nişanlısı bilinçlidir dedi. Diyo ki kadın yani hiç mi elele tutuşmadınız hiç mi öpmediniz birbrinizi hay Allah ımmmm yaaa annemin yanında milletin içinde bi sinir oldumm.. Araba da giderken bacağına bi şaplak atmadı mı diyor bana. Ben böyledemek nişanlıyken eşi ona öyle yaptı kı bana bunu soruyor sinir oldum
Merhaba kızlar
hasta gelin geldinapcam da düğüne kadar toparlancam ya burnum çeşme boğazım davul şeklinde..
öyle yapıcam zaten elifim başka yolu yok 1 yıl daha da beklesek nişanlımın para biriktirme imkanı yok birikmiyor yani o para sonuçta en iyisi 2 olcağına 1 olsun bazı şeyler ama olsun bitsin huzura erelim artık
iş konusunu da baya takıyorum ben kafama sana bi ilçeden bahsetmiştim orda yaşayacağız diye eğer orası olursa nişanlım ayda 300 tl yol parası vercek ve oranın kiraları da baya yüksek benim iş bulma imkanım daha fazla orda ama zaten bi dünya yol parası kira derken çalıştığım neye yarayacak diye düşündük nişanlımın asıl çalıştığı yere yani o ilçeden baya küçük başka bir ilçeye yerleşmeye karar verdik.benim iş bulmam çok zor bu durumda ama kira uygun olacak yol parası olmayacak elbet bi zaman sonra bende bi iş bulurum orda artık yapacak bişey yok.zaten nasipte varsa çalışır kazanırım bende yoksa otururum bi yıl kpss çalışırım.evimin hanımlığını yaparım hem kafamı dinlerim..
düşünmeyeceğim artık koyverdim yakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?