'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

acabaaaaa ;
aslı, hatice, maviş, özge, zehra, gülin, kıymet, hümm nerdelerrr??
yoklama yapcamm sabahlarıı

Canım misafir gelecek bize arada sırada girebiliyorummm... Bugün hüm hizmet patlaması yaşayacak... ayyy kadınlar şimdi beni uyuz ederler evi nerden tutuyorsunuz yok ne aldınız bilmem ne diye dolu soru sorarlar ben böyle olurum

Birşey olmaz cnm ya sıkma canını. nikahla ilgili işlemlerin bitince bi süre izin almamaya çalışlırsın. sonuçta düğün arifesindesin anlamalı ama işte. sende işleri bir an önce sıkıştırmadan halletmeye bak ki işler kaldı falan diye bahane etmesin. işlerini yola koy cıkmadan. sonra da telefi edersin bi şekilde.

o sorular hangimizi sinir etmez ki ama sen sakin ol ayrıntıya girmeden yüzeysel anlat geç. sanki söyleyince yardımcı olacaklar Allah allah

Öyle yapıyorum kuzum ya toparladım bile işlerimi ama yinede batıyor gözlerine yaa off offf

Pınarım bak inan bana herkes sıkışıyor bu düğün ev kurma meselelerinde..
Ben mesela o kadar hayal kur iste nişan geçsin şunu alacam bunu alacam diye
Ama bi ay sonra düğün çıktı şimdi..
Benim herşeyim hayallerim uçtu aslında.
Hatta bunun için istemedim düğünü erkene almayı..
Tek bir nevresimim var mesela daha, hep model seçmiştim nişan sonrası deyip duruyodum
Ama Temel Reisçik dedi ki 'O ev bomboş bile olsa, ben seninle girerim onun içine'

Dedim ki hayat kısa, aşk ertelemeye değmez, boş ver maddiyatı
Elbet olur her şey..

Sende herşeyini minimuma indir, 10 tane nevresime gerek yok mesela
Yada çok büyük bir düğüne..
Önemli olan sevdiğinle mutlu huzurlu bi yuva

Maddiyatı düşünerek hasta olsan daha mı iyi ki?
Boş ver kuzum..

Elbet Rabbim bi kapı açar size de..

haklısın canım şuanda senin kalbin ağlıyor belliki çok içerlemişsin....
aynen allah sağlığımızı almasın cnım ama bazen ne yaparsan yap gerekli parayı bazen kanamayabiliyorsun ama o noktadada şükretmek gerekiyor tabiki..
hepimiz 1 i ben bu maddi durumlardan dolayı birçok şeyden geri kalabiliyoruz..

mesela dün ben de ağladım ...
birisini gördüm nette blog yazıyo evlenme aşamasında.. neler neler almış ne kadar güzel ve zevkli şeyler evi için..
inanılmaz içerledimmmm
nedenmi;
bende aldım birsürü paralar verdim hemde neler neler aldım ama 1 evim dahi yok ben nerede kullancam onca güzel eşyayı benimde hayallerim var ama gerçekleştiremiyorum çünkü evim yok kiracı olucam ve kimbilir ne zorluklarla yaşıcam diye 2 gözüm 2 çeşme ağladım .. bu zamanda ev almak kolay değil alınsa bile 10 yıl ödemek kolay değil..

az maaşla çalışmıyorum asgari ücretin 3 katı maaş alıyorum ama yinede istediğim şeylere sahip olamıyorum aslında 1 evim olmasını çok isterdimmm ççokkk..

bunu geçtim mesela benim 2 erkek kardeşimden 1 i rahatsız zihinsel yani ve babam 8 yıl önce vefat etti .. kardeşlerim benden 10 yaş küçük 15 yaşındalar..
1 , okucak askerlik vs ben gidince evdeki para miktarıda düşecek ne yapacaklar ne edecekler nasıl geçinecekler diye düşünmekten bir hal oldum ...

bunun yanında annemlede çok anlaşamayız ..
bende hep hayatta yalnızdım yalnızım bunu biliyorummm...

yani canımcım anlayacağın kimsenin hayatı 4*4 lük değil dicem ama gerçekten hayata 1-2-3 sıfır başlayan insanlar var babadan zengin cinsten ama maalesef biz onlardann değiliz ... bende dün ağladım üzüldüm ama hayatımda hiçbirşeyi değiştiremedim
sende böyle yaparak değiştiremezsin elinden gelen herşeyi yaptıysan eğer önüne konulanlara şükretmekten başka yapacak birşey kalmıyor insana

üzülme canım rabbim gittiğimiz yerde yüzümüzü güldürsün

Anlıyorum cnm çok dolmuş içine atmışsın sen tahminimce ailenden destek görmemene daha çok bozuluyosun galiba İnan yalnız değilsin bende mobilyamdan iğneme kadar herşeyimi kendim yapıyorum destek olmadıkları gibi bazen eleştiriyolarda Hiç içime atmıyorum bende pat pat diye Benim adım hıdır elimden gelen budur diyorum Beğenmiyosanız siz yaparsınız diyorum Napalım yani anne-baba atsan atılmaz satsan satılmaz kabullenmekten kusurlarıyla sevmekten başka yapılıcak bişey yok cnm hem kimler evlenip yuva kuruyolar bi asgari ücretle kaç kişi geçiniyo Sende çalışıyosun nişanlında sağlığınız yerinde Allah başka dert vermesin Hep böyle dua et Beklentilerini ufak tutarsan umutsuzluğa kapılmazsın Bu dünyada hepimiz yalnızız aslında Hele evlilik kararı verdiysek kimseye değil önce kendimize güvenmemiz gerekiyo Lütfen skma canını sağlığınıda bozma cnm

o sorular hangimizi sinir etmez ki ama sen sakin ol ayrıntıya girmeden yüzeysel anlat geç. sanki söyleyince yardımcı olacaklar Allah allah

Valla yaa geçen kadın dedi ki imam nikahınız var mı daha yok dedim... ee geziyorsunuz falan dedi.. Annem de hümeyra ve nişanlısı bilinçlidir dedi. Diyo ki kadın yani hiç mi elele tutuşmadınız hiç mi öpmediniz birbrinizi hay Allah ımmmm yaaa annemin yanında milletin içinde bi sinir oldumm.. Araba da giderken bacağına bi şaplak atmadı mı diyor bana. Ben böyle demek nişanlıyken eşi ona öyle yaptı kı bana bunu soruyor sinir oldum

Merhaba kızlar

hasta gelin geldi napcam da düğüne kadar toparlancam ya burnum çeşme boğazım davul şeklinde..

erkek değilim:)
değişik bır kızda değilim:) çevremde sevılıp sayılan ıyı bır aileden gelen konservatuar mezunu edeplı duzgun yaşayan bırıyım.Yakında evlenecek olmam ve hormonların farklı çalışması sizlere değişik bırı gıbı görünmeme sebep olabılır.İstediğiniiz düşünebılırsınız.

öyle yapıcam zaten elifim başka yolu yok 1 yıl daha da beklesek nişanlımın para biriktirme imkanı yok birikmiyor yani o para sonuçta en iyisi 2 olcağına 1 olsun bazı şeyler ama olsun bitsin huzura erelim artık

iş konusunu da baya takıyorum ben kafama sana bi ilçeden bahsetmiştim orda yaşayacağız diye eğer orası olursa nişanlım ayda 300 tl yol parası vercek ve oranın kiraları da baya yüksek benim iş bulma imkanım daha fazla orda ama zaten bi dünya yol parası kira derken çalıştığım neye yarayacak diye düşündük nişanlımın asıl çalıştığı yere yani o ilçeden baya küçük başka bir ilçeye yerleşmeye karar verdik.benim iş bulmam çok zor bu durumda ama kira uygun olacak yol parası olmayacak elbet bi zaman sonra bende bi iş bulurum orda artık yapacak bişey yok.zaten nasipte varsa çalışır kazanırım bende yoksa otururum bi yıl kpss çalışırım.evimin hanımlığını yaparım hem kafamı dinlerim..

düşünmeyeceğim artık koyverdim yakasını

Edacım düşünüyoruz ne yazık ki zaten

Yuuuhhh yaaa
Hayır yapsa bile kime neeeeee

Merhaba kızlar

hasta gelin geldi napcam da düğüne kadar toparlancam ya burnum çeşme boğazım davul şeklinde..

Hoş geldin Aslım
Dün iyiydin sanki kuşum yaaaa:44:
Nane limon,ıhlamur, meyve tüket bolcanaaa

Biliyorum kuzum..
Senin tek dileğin mutluluk!
Tanıyorum seni ben..
Hiç üzme sen kendini, Rabbim tutar elbet elinizdeeeennn

Ben senin gibi misin üzülmesine dayanamam kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…