'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özge,dila geçmiş olsun c vitamini takviyesi yapın bol bol

gülin neden öyle oldu canım ya:44: bizim pek muhabbetimiz olmadı senle ama ben seviyodum seni çok

ne yansıttın sevdiceğine :26: burdan kaynaklandığına eminmisin :26:

canım benim sen iyi ol yeter ki.. ama arayı da fazla uzatma tamam mı

günaydınn canım
özür dileme olurmu öle şeyy o senin hayat arkadaşın olcak inşallah faceden silse kalbimizden silemez seniii
sıkma canını hiçç
ama mailini atarsan çok sevinirimm

bu aradaaa diyetin ilk haftasında 700 gr vererek 53.9 olmuşum
düğüne kadar 50 olcam bananeee

tebriklerrr özgemm

ayy pınarımm bende yemek masası örtü takımıyla salonun örtü takımını aldımm
hafta sonu neyse çeyiz alasımız tuttuu
ivet canım sorabilirsin bu arada yardımcı olabilirsemm bakalımm

dila burdasın galiba canım :26: hemen sorayım sorumu seni görmüşken

başka birinin hesabından para çekebilirmiyim ben :26: yani tabi çekememde bu kişinin imzalı beyanatı var elimde yani şu nolu hesabından bu kişi şu kadar para çekebilir diye işimizi görür mü buuu:44::44:

ay sinir oluyorum böle insanlaraa yaaa
bırakın insanlar nerde oturmak istiyosa, işleri nereye yakınsa orda ev tutsunlarr tövbee
hümüm nişanlın bu konuda ne dio canım önemli olan onun ne düşündüğüü:44:

Kuzu ömrünü paylaşacağın adamla aranız bozmamak akıllıca olmuş.
Zaten evlilik stresi insanı gerçekten yoruyor kk'da eklenirse ilişkiniz mahfolurdu.
Ona biraz zaman ver kendinide biraz toparla seni en kısa zamanda bekliyoruz aşkla arana girmek istemez hiçbir gelincik unutma.
Seni seviyoruz arada haber ver yeterli öpüyorum kocaman

Tatlım uzun uzun anlatmayı çok isterdim ama mümkün değil malesef,sağolasın bende seni çok seviyorum yine gelicem aranıza sadece biraz geride kalıyım en iyisi bu şuan benim için

canım benim sen iyi ol yeter ki.. ama arayı da fazla uzatma tamam mı

Uzatmıcam kiii KK'sız hayat mı olur kuzuuummm

Teşekkür ederim Dilacımm yüzümü güldürdü yazdıkların teşekkür ederim

Hemen atıyorum mailimi

dilam sen sor demeden sordumdu ben cevabını bekliyorum kuzum :26:

hüm canım sende sıkmamaya çalış canını her zamanki gibi ailelerin işgüzarlığı olmuş biraz karışmasalar iyi ama yapamıyorlar işte

benim iş durumu haftaya pazartesi belli.olacak... o zamana.kadar bekliyoruz. olmazsa zaten canımın çalıştığı yere yakına gidip bakacağız... Mesaj da telefon da konuşmak istemedim zaten dişim.kötü yarın göreceğim onu yüzyüze hepsini konuşacağız. bugün dişçimden randevu isteyeceğim inşallah çok dolu değildir

pınarım bi defalık çekebilirsinn diye biliyorumm

anladım canım sorun yaşamaktansa bu daha iyi bir yol

ama gel bize bazı bazı

hayırlısı olsun canımm oleysee
inşallah dişinde hemen geçerrr

Hüm ilk zamanlar yazmıiştım ben bunu daha biz tanışmamışken
Aşkımın ailesi onlara yakın olmamı annemlerse kendilerine yakın olmamızı istiyorlardı.
Baktım iki ailede hayatımıza müdahale edecek dedim "aşk biz evimizde oturalım. Uzak falan ama en azından kendi ayaklarımızın üstünde durana kadar.Yoksa hem senin ailen hemde benim ailem bizi yalnız bırakmazlar. Her şeye karışıp huzurumuzu kaçırırlar. Çat kapı seninkiler yada benimkiler gelecek huzursuz olacaksın.Kavga edeceğiz belki yüzümüzden anlayacaklar olay dahada büyüyecek.Sonra misafirdi, gelen gidendi çok konuşulacak sende kızacaksın ondan sonra kalpleri kırılacak en iyisimi biz en azından çocuk olana kadar idare edelim.Hem düzenimizi kurduğumuzda kimse 2 yıl sonra o düzeni de yıkmaya çalışmaz." Oda hak verdi krediyle aldığı ev her yere uzak olmasına rağmen orada yaşamaya karar verdik.

Sakın sakın yakın olma ben kendinden biliyorum aşkımın ailesi şimdiden evimize kim gelip gider nerede (salon mu? oturma odası mı?)oturacağız.Eşyaları nasıl kullanacağız (üstlerine örtü örteyim halıların, koltukların misafir gelince kaldırırmışım kayınpederim söylüyor) karar veriyorlar. Birde evlenip oturduğunu düşün hiç çekilmez.
Ayak dire asla kabul etme sonra daha fazla şeyde konuşmaya kalkarlar

18 mart Çanakkale savaşının yıldönumu....
kahvaltı yaparken aklıma geldi ve şehıtlerımıze dua gönderdim.Nur içinde yatsınlar. bugünü onlar sayesınde yaşıyoruz.Rahatça nefe alıyoruz.VAROLSUNNNNNLAR,KUTLU OLSUN HEPİMİZE GÜZEL TÜRKIYEMİZ

hümeyram geçmiş olsun dişine. canını sıkan nedir?

Özgem çok güzel d.günü geçirmiş. hem kızlar hem sevdiceği tarafından

gülinimmm canım sen iyi ol da. ama gel yine özletme çok

Tabi ki de kabul etmiyorum. kadın kendi kendine gidip ev bakmaya kalkma gibi bi gafletten bulunmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…