'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Yine geldin Pazartesi
Ne çabuk geldin Pazartesi
Geldiğin gibi geri git Pazartesi
Sendromunu uzak tut bizden Pazartesi
Pazartesi haftanın başı
Sendromun başlangıcı
Zamanın geçtiğinin ilacı
Düğünlerin yaklaştığının habercisi
Uysada uymasada

Günaydınnnnnn

Özgeeee ben faceden (cepten) bir türlü yazamadım
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn biliyorum çok geçti :26:

GGünaydın Güzelliklergününüz aydın olsun olsun inşallah

Özgemmmmm canım benimmm bende gecikmeli kutluyorum....Doğum günün kutlu olsun Güzellik....nice sağlıklı huzurlu yıllara sevdiklerinle.....:16

ben aradım seni kutlamak için ama acmadın kuzum....sonra sen aramıssın ben de o anda harıl harıl yemek yapıodum...misafrim gelecekti,duymamısımkusura bakma canım benim...

Hümmmm kuzum benim cok gecmiş olsun...canın neden sıkkın,hayırdır inş?

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 12... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................39... :123:

gaydirigubbak : 3 Mayıs 2013 Kına
:123: 5 Mayıs 2013 Düğün .....................48 ... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................61... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................62 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................68 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................81 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................96... :123:

sinlev : ?? Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................97... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:6 Temmuz 2013 Düğün .....................110... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................159 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................167... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................188...:123:

günaydın kızlarrr herkese teşekkür ederim
çağlam sen aradığında sinemada idim sonra ben aradım ama kuzumun işi var sanırım dedim açmayınca
çok teşekkür ederim kii

günaydınn kızlarrr
hafta sonum acaip yoğun geçtii
ctesi sözde ev temizlicektik istanbuldan misafir gelince onunla gezintiye çıktık tabi ben o arada büssürü çeyiz aldımm
dünde gelin evi temizlemeye gittim of çok yoruldumm yaa elimayağım kalkmıyo bugün yerindennn
ne zor yaaa Allah yardımcınız olsun şimdidenn kızlarrrr

Günaydınn kızlarrr

Öncelikle yazıcaklarıma başlamadan önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum

Malesef KK'yı ve KK'da yaşadığım sorunları özel hayatıma çok fazla yansıtmaya başladım,özellikle de sevdiceğimi çok etkilemeye başladım bu yüzden sevdiceğimin canına en son dün akşam tak etti ve KK'dan biraz uzaklaşıp,burdan tanıştığım herkesi silmemi Face'den silmemi istedi

Hepinizden tek tek özürdiliyorum...

Beni anlayışla karşılıycağınızı umuyorum,özelden isteyen herkese mail adresimi verebilirim sizlerle iletişimimi koparmak istemiyorum hiç bi zaman ve yazdıklarınızı da okuycam ama birazcık geri planda kalıcam hepinizi öpüyorum

bu aradaaa diyetin ilk haftasında 700 gr vererek 53.9 olmuşum
düğüne kadar 50 olcam bananeee

günaydınnn :120: :120:

esneyip duruyorum ya,uykum var

neyse dağılır o birazdan

cumartesi günü çarşıyı talan ettik annemle sonra yağmurdan da kaçmıyorduk ama yinede doluya yakalandık

abov nasıldı bi görseniz kafamıza taş yağdı resmen :18: ama bu bile bizi durduramadı

gelin yorganımı diktirmek için ipekli kumaş aldık yorgancıya verdik desen beğendik orda

böyle bir yorgan şartmış ara dantelinin sarılacağı yorgan olacakmış gelin yatağına serilecekmiş

pamuk olacak bu yorgan inşallah alerji yapmaz :26:

sonram ordan çıktık kuyumcuya gittik bizim gelinin kınada avucuna konacak altını aldık setlere metlere baktık iç geçirdik :82: :82:

ordan gelinlik bakmaya gittik :123: bunu başka bir mesajda anletim bari bu çok uzun olacak yoksa :126:

ordan yatak örtüsü bakmaya gittik bakmakla kalmadık aldık gitti

kabarık kat kat gelinlik gibi tülleri olmayan sade bir örtü aldım pudra rengi bide şeyy 500 tl fiyatı çok mu sizce kazık yemedim inşallah :18: gerçi elden taksitle aldım yoksa biraz daha farklı olabilirdi

sanırım bu kaa :78: :78:

bankacı arkadaşlar gediklerinde bi ses etsinler bana bi sorum olacaktı :26: gerçi gişeyle ilgili ama fikriniz vardır en azından

diğer canlar napıyosunuz

GGünaydın Güzelliklergününüz aydın olsun olsun inşallah

Hümmmm kuzum benim cok gecmiş olsun...canın neden sıkkın,hayırdır inş?

davetiye.önemsiz birşeymis 100 tanesi 30 tl.olanlardan.olurmus onlar.gidip.bakarmis..... Canımın.iş.yerine yakın yerden ev tutmak varken onlara yakın yeri söylüyor falan. nişanlıyken falan aman aman işleri nereye yakınsa gitsinler.oraya diyordu. Çok.canım sıkkın babam da bunlar bizi yumuşak gördü söyle babam sinirlenirse olayların nereye gidecegi belli olmaz dedi. Yatak odası bakmaya gittik.biz adam oraya gitmeye ne gerek var diyormuş. sanane be babam bana ister altın alır ister gümüş. canım beni hastaneye goturunce olmuş bunlar. annem de demiş hümeyra nin işi nereye yakın olursa.ordan ev bakılacak. açıkçası ben ne kendi aile me neden onların ailesine yakın olmak istiyorum... ışte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…