Merhaba hanımlar artık benimde bi düğün tarihim vardün akşam karar verildi bende 3 eylül gelini olucam Allah izin verirse
Masallah size.canımöğle arasında kayınannişle konuştum canım sıkkındı biraz kimi arasam dedim ve aklıma ilk o geldi böyle olduğu içinde çok mutlu oldum Allah'ım bozmasın inşallah
o da anladı zaten sesimden nen var yavrum canın sıkkın sanki dedi
bariz bişi yok öyle canım sıkılıyo falan dedim güzel güzel konuştu benle sesi bile teskin ediyo ya benine mübarek kadın derim her zaman zaten bir kez daha anladım bu konuda gerçekten çok şanslıyım
keşke onla nişanlı olsam
benim annemden bile daha anlayışlı
anneee seviyorum seniiii
Masallah size.canım
Allah korusun canım inşallah hiç kötü olmazsiniz herşey şimdi ki gibi güzel seviyelı geçersağol canım
bende sevgimi gösterememe problemi var aslında hep mesafeliyim onlara karşıseviyorum ama gösteremiyorum bide kötü olmaktan çok korkuyorum nası davranmam gerektiğini anlayamıyorum
ama bugün arayıp onla konuşmak istedim çok sevindi canım sıkkınken onu aradım diye
Allah korusun canım inşallah hiç kötü olmazsiniz herşey şimdi ki gibi güzel seviyelı geçer
Yoldayim şu an canım zaten agrisi var hala bakalım gidince ne diyecekamin canım inşallah
sende sıkmıyorsun dimi canını :26: hallolur inşallah ya bu dönemde böyle şeyler çok normalüzme kendini
dişin nası oldu gerçi az kaldı dimi gitmene:26:
Yoldayim şu an canım zaten agrisi var hala bakalım gidince ne diyecek
Pınar maşallahdaim olsun kayınannişinle sevgin
Elifim hayırlı uğurlu olsun eşyaların herşeyin.... Güle güle aşkla kullan inşallah
elifff
çok mutlu oldumm kuzumm
güle güle kullanın eşyalarınızı
herşey gönlünce olsunn bu neşende hiç kaybolmasın inşallahhhh
Çekik gözlüm neler neler halletmişsiniz siz öle acıcık kalmış herşey yaa ay bende böle yazabilsem ama evde kös kös oturmaktan başka bişi yapmıyom ben yaa neyse olur herhalde bi şekilde herşey ciciklerini güle güle sağlıklı mutluluklu AŞK'lı kullan kuzum
öğle arasında kayınannişle konuştum canım sıkkındı biraz kimi arasam dedim ve aklıma ilk o geldi böyle olduğu içinde çok mutlu oldum Allah'ım bozmasın inşallah
o da anladı zaten sesimden nen var yavrum canın sıkkın sanki dedi
bariz bişi yok öyle canım sıkılıyo falan dedim güzel güzel konuştu benle sesi bile teskin ediyo ya benine mübarek kadın derim her zaman zaten bir kez daha anladım bu konuda gerçekten çok şanslıyım
keşke onla nişanlı olsam
benim annemden bile daha anlayışlı
anneee seviyorum seniiii
Elifçim hayırlı olsun eşyaların güle güle kullan cnmOfff al al bitmiyo paralarda bitti bende bittim artık
Elifimmmmmmhayırlı olsun kuzucummmmm ohh bitiyor bile bak.
Pınar maşallahdaim olsun kayınannişinle sevgin
Pınar benim mesajımı niye beğenmiyon sen
Hümüüüümm sağol kuzuuummmm
Senin neyin var bakiiim ben kaçırdım mııı:44:
Dilaaaammm mıncık mıncık yaptım seniiiii
Askerin gelsin çok çok çok daha güzelleri sana olicek inşAllaaaahhhhh
Amiiiinnnn kuzuuumm, kötü bişii çıkıcak diye ödüm kopuyoooooooo
:[/COLOR][/FONT][/B]
Tuğçeeeemmm, seni gördükçe heyecanım artıyooooo
Sizin herbişiiiiniz hazır ne güzel:97:
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?