'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

düğünü olan gelinlerrr;
öncelikleee yakın olanlarr veeee en yakınıı aslııııı;
sorasında tuğçe vee eliff lütfenn düşüncelerde boğulupp bı deri bi kemik kalmayın hasta olmayınn dikkat edin kendinizeeeeee

canım benim sağolasın .. amin.

asıl yollaman gereken şeyi unuttun .........

:86::86::86::86:

oyyy hemen yolluyorumm nası unuttumm kiii :118:
:86::86::86::86::86:
:86: 1:86:
:86::86::86::86::86:
:86: :86:

şekil bilem yaparım sanaaaa
ya ben A yapmıştım ama kayıyo bu sersemlerrr olsun idare ett :86:
aklıma koydum yaptımm
Dila Ağaoğlu hahahahhaha

Son düzenleme:
merhaba gelincikler nasılsınız ben epeydir giremiyorum şimdi geçmişe bakıcam umarım çok şey kaçırmamışımdır :)

hüüüümmm şimdi görüyorum yazdıklarını lütfen kendini üzme kuzum bunu hiç birimiz yapamıyoruz ama nişanlılık dönemi hem zor hemde en güzel dönemlerimizden biri inşallah iş olayı olumlu olur evini ve tüm istediklerini kendi fikirlerine uygun yaparsın..davetiyeye gerçekten çok para vermeye gerek yok ama sen beğen davetiyeni umarım seni çok üzmezler..nişanlında ailesinin baskısında kalıp sana yansıtmaz inşallah..ben bu dönemleri atlatacağınıza inanıyorum dualarımda olacaksın cnm...bu arada diş probleminde geçer inşallah hemen her şey üst üste gelir ya böyle..

öözzgeeemmm ve dilaaaaa çok geçmiş olsun canlarım benim çabucak iyi olun yaaaa

Son düzenleme:
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Gunaydin kizlarrr
Eliff esyalariniz hayirli olsun kuzumm cok sevindim senin adina :)
Mavis masallah annene :)
K.annisini ozleyen hatun masallah size ya Allah samimuyetinizi arttirsin.
Dis tedavisine giden guzel gecmis olsun kuzum. Bende gitmek istiyorum ama tirsiorum.

Günaydın kuzum ne haber evet evin her yeri dikiş nakış oldu yaa dün akşam etekli çarşaf yapıyomuş onun teyellemesin, yapıyodu bugün dikecekmiş bu kadar takımı ne yapacam ben:26::26::26:

Teşekkür ederim canım.... valla bi an önce git yoksa benim gibi kanal tedavisi.olmak zorunda kalirsin... gerçi benim cumartesi agirmaya başladı ben dün gittim hemen ama ne çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…