'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

salonda olacağı için yaptırmadık Tuğçem

yaaa nikahta salonda kıyılacak bizim Aslında ona harcıycak paramız yok güzel bişeyler 2 tl den başlıyo 300 tane yaptırsak 600 lira edicek Eee 75 kuruşa 1 lirayada var ama insanların saklamıycakları çöpe atıcakları bişey olduktan sonra çok gereksiz Ne yapsak bilemedim :26:

aynen öyle ve yeterince masrafa girdik zaten o yüzden ben gerek görmedim. 600 lira da az bir meblağ değil.

aynen öyle ve yeterince masrafa girdik zaten .o yüzden ben gerek görmedim. 600 lira da az bir meblağ değil.

benimde salonda olacak nikah o yüzde nikah şekerine gerek duymuyorum herkes atar onları yaaa boşa masraf :) ona masraf yapana kadar kendimize yaparızzz

benimde salonda olacak nikah o yüzde nikah şekerine gerek duymuyorum herkes atar onları yaaa boşa masraf :) ona masraf yapana kadar kendimize yaparızzz

aynen öyle ve yeterince masrafa girdik zaten o yüzden ben gerek görmedim. 600 lira da az bir meblağ değil.

Haklısınız kızlar 600 liraya ben ne eksiklerimi alırım fikrimi değiştirdiniz şuanda

Sabahtan beri 7 sayfa yazmışınız aferim size çok yormadınız beni bugün davetiye siparişim verildi inşallah haftaya verecekler... magnete de karar verip göndermem lazım... link atın bana yaaa magnet yaptıranlar

kızlar bısey sorucam damatlıgı kız tarafımı alıyor nasıl olıyorr

kuzularımmm uğrayamadım bugünn hem kendi işim vardı hem de sevdicek tahlil yaptırdı onları götürdük yetiştirdik nikah memurluğuna falan çok yorgunum yanii
geçmişi okuyup geleyimmm

peki Nişanda alan düğünde alırmı acebaaa

canım nişanda da düğünde de kız alır
ben nişanda takım düğün için de damatlık aldım

düğün yapçak kuzularrrr nikah şekerine gerek yok demişsiniz ve sanırım benim de fikrimi değiştirdiniz
ona verilecek parayla bi eksik de hallolabilir aslında..şuan vazgeçtim gibi ama sonra nolur bilmem

Magnetin 1000 tanesi 100 tlymiş canım ben magnet yaptıracağım

sağolun kızlar peki damatın sitesinde damatlıkları 300 küsür gibi bi fiyata gördüm doğrumu buu acebaaa

sağolun kızlar peki damatın sitesinde damatlıkları 300 küsür gibi bi fiyata gördüm doğrumu buu acebaaa

canım markasına göre değişir senin o gördüğün muhtemelen sadece takım fiyatıdır bunun göleği kuşağı papyonu kol dümesi ayakkabısı falan da var
biz mesela toplamda hepsine 620 vermiştik sanırım, ve indirimdeki haliydi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…