salonda olacağı için yaptırmadık Tuğçem
yaaa nikahta salonda kıyılacak bizim Aslında ona harcıycak paramız yok güzel bişeyler 2 tl den başlıyo 300 tane yaptırsak 600 lira edicekEee 75 kuruşa 1 lirayada var ama insanların saklamıycakları çöpe atıcakları bişey olduktan sonra çok gereksiz Ne yapsak bilemedim :26:
ne ki o canım hiç duymadım:26: bizim oğlan 3 e girecek işte
yaaa nikahta salonda kıyılacak bizim Aslında ona harcıycak paramız yok güzel bişeyler 2 tl den başlıyo 300 tane yaptırsak 600 lira edicekEee 75 kuruşa 1 lirayada var ama insanların saklamıycakları çöpe atıcakları bişey olduktan sonra çok gereksiz Ne yapsak bilemedim :26:
aynen öyleve yeterince masrafa girdik zaten .o yüzden ben gerek görmedim. 600 lira da az bir meblağ değil.
benimde salonda olacak nikah o yüzde nikah şekerine gerek duymuyorum herkes atar onları yaaa boşa masraf :) ona masraf yapana kadar kendimize yaparızzz
aynen öyleve yeterince masrafa girdik zaten o yüzden ben gerek görmedim. 600 lira da az bir meblağ değil.
kızlar bısey sorucam damatlıgı kız tarafımı alıyor nasıl olıyorr
Tabi damatlığını ayakkabısını kemerini kol düğmesine kadar kız tarafı alıyor
Nişandada aynı şekilde dimii
Yok biz nişan da takım elbise almadık zaten vardı onu giydi gömlek falan aldık sadece
peki Nişanda alan düğünde alırmı acebaaa
peki Nişanda alan düğünde alırmı acebaaa
canım nişanda da düğünde de kız alır
ben nişanda takım düğün için de damatlık aldım
düğün yapçak kuzularrrr nikah şekerine gerek yok demişsiniz ve sanırım benim de fikrimi değiştirdiniz
ona verilecek parayla bi eksik de hallolabilir aslında..şuan vazgeçtim gibi ama sonra nolur bilmem
Magnetin 1000 tanesi 100 tlymiş canım ben magnet yaptıracağım
canım nişanda da düğünde de kız alır
ben nişanda takım düğün için de damatlık aldım
düğün yapçak kuzularrrr nikah şekerine gerek yok demişsiniz ve sanırım benim de fikrimi değiştirdiniz
ona verilecek parayla bi eksik de hallolabilir aslında..şuan vazgeçtim gibi ama sonra nolur bilmem
sağolun kızlar peki damatın sitesinde damatlıkları 300 küsür gibi bi fiyata gördüm doğrumu buuacebaaa
mantıklı aslında ama aaa çok basit der şimdi bizim insanımızyaranılmaz millete
ama aslında olabilirr linkini atsana kuzum bakim ben de bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?