'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haklısınn pınarımm
özledim yaa ondan kötü oldumm sanırımm bide geçen yıll çok güseldiii

kolay değil hasret çekmek anlıyorum hem de çok iyi

ohoo ben neler geçirdim 1,5 yıldır yalnız anlatsam yol olur yani sen kutsal bi amaç için bekliyorsun benim öyle dedeğil bak hala bekliyorum daha 5 ay var

canı içinde olsundaa ben beklerimm onuu
bak sen artıkk düğünü bekliyosunn bundan sonrası çok güsel olcakk

canı içinde olsundaa ben beklerimm onuu
bak sen artıkk düğünü bekliyosunn bundan sonrası çok güsel olcakk

bizim burda ufak doğan bebeklere derler onu canı karnında olsun büyür gider diye

güzel olacak mı :26: bilmemzaman zaman çok korkuyorum ya :18: :18: aynı evde enerjimiz uymazsa falan diye

bizim burda ufak doğan bebeklere derler onu canı karnında olsun büyür gider diye

güzel olacak mı :26: bilmemzaman zaman çok korkuyorum ya :18: :18: aynı evde enerjimiz uymazsa falan diye

tövbeee düşündüğü şeye bakk
niye uymasınn yahu bu kadar zamandır uyuyo evde daha çok uyarr hatta patlama bile yaşayabilirsinizzz

tövbeee düşündüğü şeye bakk
niye uymasınn yahu bu kadar zamandır uyuyo evde daha çok uyarr hatta patlama bile yaşayabilirsinizzz

bilmem ki :26: ben çok problemli bi insanım ya geçinmek zordur yani benle de:101: :101: :101:

hediye geldii banaa sevdicektenn heycandan açamıyorummmm

açtımmm
sevimli bi eşekcikk ve sihirli kupa yollamışş
üstünde hediye gibi geldin hoşgeldin yazıyoooo

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

ne güzel yaaa askerdeyken bile hediye düşünmüş çocuk

dilacımm hadi mutlu ol bak ne kadar düşünceli bi nişanlın vaarrrr :127: :127:

kendine haksızlık etme bencee

pınarımm çok düşüncelidir çokkk işte ilk günümü, özel günlerimizi hiç atlamazz.. hayranım ona zatenn
çok seviyorumm yaaa çokk hemidee

Günaydın kızlar

Herkese mussmutlu bir gün diliyorum.

Dün diş dokturuna gittim. 20 lik dişimi çekecekler önceden çektiren var mı çok korkuyorum ühühühüü

canım korkutmak gibi olmasın ben çektirmedim gerçi nişanlım çektirdi 1 haftayı geçti iyileşmesi yemek yeme problemi yaşadı ama mecbur çekilmesi gerekiyor hatta diğer çene için randevu tarihimizi bekliyoruz

aslı

gelinliğin olmadı mı yaa daha :26: çok merak ediyorum ben

bide size bir soru 3 yaşına girecek erkek bebek için kıyafet ve oyuncak dışında ne hediye alabilirim :44:

haklısınn pınarımm
özledim yaa ondan kötü oldumm sanırımm bide geçen yıll çok güseldiii

ben de geçen yıl böyleydim ya beklemek çok zor Allah sabır versin canımmm çabucak geçsin günleriniz bende mektup yazmıştım da ulaşmamıştı eline

aslı

gelinliğin olmadı mı yaa daha :26: çok merak ediyorum ben

bide size bir soru 3 yaşına girecek erkek bebek için kıyafet ve oyuncak dışında ne hediye alabilirim :44:

yarın alcam

eğitici setlerden alabilirsin

**

dilamiko hediye gelmiş tebrik yolluyorum enişteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…