'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu senmisin :) yakınlaştırıp bakınca daha çok beğendim tatlım yaaaa... çok şık ve asil. hayırlısıyla giy inş.

içinde çok hoş görüneceksin... güle güle giymek nasip olur inş.

Çok tşk ederim kızlar içimi rahatlattınız Gelinliğimi sizden başka kimse görmedi çünkü
Evet resimdeki bnm bu resim 2buçuk ay önceydi şuan 2 kilo daha fazlayım

Çok tşk ederim kızlar içimi rahatlattınız Gelinliğimi sizden başka kimse görmedi çünkü
Evet resimdeki bnm bu resim 2buçuk ay önceydi şuan 2 kilo daha fazlayım

2 kilo çok bi şey değil kuzum verirsin düğüne kadar bende alacam diye uğraşıyorum alamıyorum herkes çok zayıfsın diyooo bi deee

gelinliğin harika o drapeler fln çok hoşş ayy hava atmak gibi olmasında benim belim 60 hatta 80-60-90 ölçülerim

bende tam onu düşünyodumm kıskanç diil demekki kıyafet konusunda dieee
ama çok beğendim drapeleri flnn çok yakışmışş canımm

Yok cnm annemle kayınvalidem çok modernler ikisi beğendi zaten ben tek başıma cesaret edemezdim onu almayya Ama nişanlım tam bi maganda 2 aydır başımın etini yiyo o göğüs öyle olursa eğer tuğçe beni düğün günü katil edersin diye Haahaaaayytt
Kız sinlev ben diğerleri orantısız diye iyi olan yerimi söyledim sadece 85-63-105 Koca dötlüyüm napiiim bütün gün oturuyorum

maganda mıı
koptumm yaa
benimkide müsade etmez mümkünüsü yokk

ama çok yakışmışş maşallah

ayy benim nişanlımda çok kıskanç kıyafetlerime de karışılmasından nefret ederim bu konuda anlaşamayız Allahtan gelinlikte anlaştık nasıl kilo alıyorsunuz yaaa ben niye alamıyorum bande oturuyorum evdeyim bütün gün

2 kilo çok bi şey değil kuzum verirsin düğüne kadar bende alacam diye uğraşıyorum alamıyorum herkes çok zayıfsın diyooo bi deee

Canım doğum kontrol hapına başladım Herkes kilo aldırıyo diyo İnşallah almam bide afedersin kabızlık sorunu çekiyorum Oda şişkinlik yapıyo hemoroidim var Çıldırıcam Huni takıcam diye boşuna demiyorum

çok geçmiş olsunnnn canımmm
şey özelden bişe yazcam sana

ayy canım benim inşallah daha fazla almazsın kilo haplardan dolayı,,üzülme tatlım kabızlık için hekiminle konuşsan belki bi ilaç verir bol bol su tüket bi de çekilmiş çörek otu çok iyi geliyor diye biliyorum aktarlar gibi olduğumu hissettim şuan:44::44::44::44:

Sağolun kızlar tşkler Doktor kabızlık için bi hap verdi ama haplar kısa ssüreli tedavi ediyo Benimki kronik Bide ilaçlar uzun süreli kullanımda bağırsakları tembelleştriyomuş Benim beslenme şeklimi değiştirmem gerek Bide devamlı oturmaktan olurmuş işte bunu değiştiremiyorum malesef Neyse Allahım daha kötü hastalıklardan korusun
Sıkı bi rejime girmem lazım 1 ayda 2 kg versem yeter razıyyım şuan 55 im

ayyy bende havamı atym hemen benim belimde 63
ama totom çok orasını sormayın

Buda gelinliğimin demo versiyonu Bugün yükleme yapabiliorum çok şükür

çook güzel çok havalı. kabarık duvak mı yaptıracaksın. benim gelinliğimin eteği de bunun gibi.

gelinliğii kesinleşeen kızlarr sizde yükleyim lütfenn fikrimizz olsunnn

çook güzel çok havalı. kabarık duvak mı yaptıracaksın. benim gelinliğimin eteği de bunun gibi.

Çok tşk ederim Kabarık yaptırıcaktım cnm ama kuaförüm dediki Sen tek parça olarak al diğer türlü benim çalışmamı engelliyo dedi Kabarık alırsan tek alternatifin balerin topuzu olur dedi Beğendiğin modeli yaparız ben duvağını kabarık şekilde monte ederim dedi :44: Bakalım inş güzel olur :44: Sen nasıl aldın cnm duvağı rahibe duvağı mı :26:

ben daha duvak almadım. gelinliğin kumaşlarını ve modeli belirledik. sırtında güpür işlemeler ve boynumdan belime kadar bir sıra inci var. kabarık duvak olursa topuzum havada kalır sırt dekoltem görünür diye düşünüyorum. ama rahibe duvağıda seviyorum çok masum duruyo bence. kararsızım yani hala :26:

Canım bana geriye doğru yapışık topuz hiç yakışmaz çünkü alnım çok geniş öyle yapınca kel gibi oluyorum
Yine tepeden bi topuz yaptırıcam ama önden saç bırakılan bi model olabilir hatta açık saçta çok güzel oluyo ama benimki salon düğünü o yüzden terlerim fln diye olmaz diye düşünüyorum Şöyle kır düğünü fln olsaydı olabilirdi

basen iyidir, jennifer olunca güzel de biz olunca mı çirkin yaniii Allah Allah

Olur kuzum oluuurrr
İnsan istese başarır da biz de tam istek yok kiii

Bana da yaz bana daaaaaa

Tuğçeeeeemm senin ölçülerin bana benziyo yaaaaaaa
Bu arada acayip iddialı, ben bunun yanından kenarından geçsem kurşuna dizer beniiiiiii

anladım canım. bi arkadaşımda öyle yaptırdı çok az bi kahkülle yanlara doğru şekil verdi ve minicik bant şeklinde taç kullandı. çok güzel olacaktır eminim. seninde çok az kalmış aiiiy çok heyecanlıı

canım inşallah düzelir yaa,,kiloda verirsin merak etme düğün telaşına

ben sizlerden biraz fikir alayım:9

nasıl bir duvak tercih edeceksiniz
ayakkabınız nasıl olacak renkli mi beyaz mı gümüş mü
bir de gelin çiçekleriniz nasıl
bu üçü şimdilik aklıma gelenler sorular geldikçe aklıma yazarım:26::26::26: evde dururken kızlara şunu da sorayım bunu da sorayım diyorum şimdi bunlar geldi aklıma sadece

gelinliğii kesinleşeen kızlarr sizde yükleyim lütfenn fikrimizz olsunnn

yüklemeyi çok isterim canım ama benimki hayal ürünü olduğu için deneme fln yok ortada ilk provada çekerim yüklerim inşallah güzel olur gelinliğim de:44::44::44::44: sardı korkuulaaaarrrr

Elifim 1750 mi çok iyi anlaşmışsınız benimkide orjinal fransız güpürü 2500 e maloldu.

giriş şarkısı rumeli hisarı olabilir ,everything I do olabilir. bilinen şeyler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…