bu senmisin :) yakınlaştırıp bakınca daha çok beğendim tatlım yaaaa... çok şık ve asil. hayırlısıyla giy inş.
içinde çok hoş görüneceksin...güle güle giymek nasip olur inş.
Çok tşk ederim kızlar içimi rahatlattınız Gelinliğimi sizden başka kimse görmedi çünkü
Evet resimdeki bnm bu resim 2buçuk ay önceydi şuan 2 kilo daha fazlayım
gelinliğin harika o drapeler fln çok hoşş ayy hava atmak gibi olmasında benim belim 60hatta 80-60-90 ölçülerim
bende tam onu düşünyodumm kıskanç diil demekki kıyafet konusunda dieee
ama çok beğendim drapeleri flnn çok yakışmışş canımm
Yok cnm annemle kayınvalidem çok modernler ikisi beğendi zaten ben tek başıma cesaret edemezdim onu almayya Ama nişanlım tam bi maganda2 aydır başımın etini yiyo o göğüs öyle olursa eğer tuğçe beni düğün günü katil edersin diye Haahaaaayytt
Kız sinlev ben diğerleri orantısız diye iyi olan yerimi söyledim sadece85-63-105 Koca dötlüyüm napiiim bütün gün oturuyorum
Yok cnm annemle kayınvalidem çok modernler ikisi beğendi zaten ben tek başıma cesaret edemezdim onu almayya Ama nişanlım tam bi maganda2 aydır başımın etini yiyo o göğüs öyle olursa eğer tuğçe beni düğün günü katil edersin diye Haahaaaayytt
Kız sinlev ben diğerleri orantısız diye iyi olan yerimi söyledim sadece85-63-105 Koca dötlüyüm napiiim bütün gün oturuyorum
2 kilo çok bi şey değil kuzum verirsin düğüne kadar bende alacam diye uğraşıyorum alamıyorumherkes çok zayıfsın diyooo bi deee
Canım doğum kontrol hapına başladımHerkes kilo aldırıyo diyo İnşallah almam bide afedersin kabızlık sorunu çekiyorum Oda şişkinlik yapıyo hemoroidim var Çıldırıcam Huni takıcam diye boşuna demiyorum
Canım doğum kontrol hapına başladımHerkes kilo aldırıyo diyo İnşallah almam bide afedersin kabızlık sorunu çekiyorum Oda şişkinlik yapıyo hemoroidim var Çıldırıcam Huni takıcam diye boşuna demiyorum
ayy canım benim inşallah daha fazla almazsın kilo haplardan dolayı,,üzülme tatlım kabızlık için hekiminle konuşsan belki bi ilaç verir bol bol su tüket bi de çekilmiş çörek otu çok iyi geliyor diye biliyorum aktarlar gibi olduğumu hissettim şuan:44::44::44::44:
çok geçmiş olsunnnn canımmm
şey özelden bişe yazcam sana
ayyy bende havamı atym hemen benim belimde 63
ama totom çok orasını sormayın
Buda gelinliğimin demo versiyonu Bugün yükleme yapabiliorum çok şükür
çook güzel çok havalı. kabarık duvak mı yaptıracaksın. benim gelinliğimin eteği de bunun gibi.
Çok tşk ederimKabarık yaptırıcaktım cnm ama kuaförüm dediki Sen tek parça olarak al diğer türlü benim çalışmamı engelliyo dedi Kabarık alırsan tek alternatifin balerin topuzu olur dedi Beğendiğin modeli yaparız ben duvağını kabarık şekilde monte ederim dedi :44: Bakalım inş güzel olur :44: Sen nasıl aldın cnm duvağı rahibe duvağı mı :26:
ben daha duvak almadım. gelinliğin kumaşlarını ve modeli belirledik. sırtında güpür işlemeler ve boynumdan belime kadar bir sıra inci var. kabarık duvak olursa topuzum havada kalır sırt dekoltem görünür diye düşünüyorum. ama rahibe duvağıda seviyorum çok masum duruyo bence. kararsızım yani hala :26:
benim kuaförde vardı evetben mezuniyetemde de postiş kullanmıştım o zamanda kuaförde vardı ama o +50 tl istemişti sıkı bir pazarlıkla saç dahil 50 tl ye yaptırmıştım o zamanda
gelinlik için de ölüm orucuna da girsem 67 olmaz benim bel
basen de 110 zati
bende şaka ettimdi
çok geçmiş olsunnnn canımmm
şey özelden bişe yazcam sana
Canım bana geriye doğru yapışık topuz hiç yakışmaz çünkü alnım çok geniş öyle yapınca kel gibi oluyorum
Yine tepeden bi topuz yaptırıcam ama önden saç bırakılan bi model olabilir hatta açık saçta çok güzel oluyo ama benimki salon düğünü o yüzden terlerim fln diye olmaz diye düşünüyorum Şöyle kır düğünü fln olsaydı olabilirdi
Sağolun kızlar tşklerDoktor kabızlık için bi hap verdi ama haplar kısa ssüreli tedavi ediyo Benimki kronik Bide ilaçlar uzun süreli kullanımda bağırsakları tembelleştriyomuş Benim beslenme şeklimi değiştirmem gerek Bide devamlı oturmaktan olurmuş işte bunu değiştiremiyorum malesef Neyse Allahım daha kötü hastalıklardan korusun
Sıkı bi rejime girmem lazım 1 ayda 2 kg versem yeter razıyyım şuan 55 im
gelinliğii kesinleşeen kızlarr sizde yükleyim lütfenn fikrimizz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?