'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yüklemeyi çok isterim canım ama benimki hayal ürünü olduğu için deneme fln yok ortada ilk provada çekerim yüklerim inşallah güzel olur gelinliğim de:44::44::44::44: sardı korkuulaaaarrrr

sarmalıı zatiiii
bu arada ben renkli ayakkabı düşünüyorum başkada bişe henüz düşünmedimm

gelinliğin rengi konusunda mı kararsızsın yoksa ayakkabının rengin de mi kuzum:44::44:

yok gelinlik Allahtan bişe gelmezse beyaz :26::26:
kuşağım ve ayakkabılarım aynı renk olsun istiyorumm kuşağımı da gelinliğin modeline göre düşünebilirimm
mor olabilir, pembe olabilir değişirr
bide 2 düğün olcak bizde ben adanadakinde saçımı da tam toplu yaptırcam, diğeri izmirde düğün kır düğünü olcak saçlarımı açık bıraktırcam su dalgası şeklinde papatyalardan taç takmak istiyorumm :26::26:
yani düşüncelerim bu şekilde bakalım hayırlısı olsunnn

Benimde aklımda bi sürü fikirler var kızlar gelin başı ve duvakla ilgili çok kararsız ve pimpirikliyim bu konuda :18: Umarım hepimiz prensesler gibi oluruz Herşeyimiz içimize siner Eveeeet mesai biter bu haftada biter Ve tuğçe uçarak taksime giderrrr Bekle aşkım geliyoruuuummmm Öpüyorum kızlar hepinizi iyyi haftasonlarıııııı

kuşağı çıkaracağım için hiç düşünmemiştim rengini kırmızı olur ya hep
kır düğününde su dalgası ve papatya süper olur benim de kır düğünü ama toplu istiyorum ben tek düğün çünkü iki düğün olması bi yönden iyi bak içinde bi şey kalmaz kuzummm

inşallah gönlünce olurr iddalıı gelinn
iyi eğlencelerrr iyi hafta sonlarııı

inşallah canımm hepimiz prensesler gibi oluruzzzz

iyi hafta sonlarııı

burdaki düğün kına düğün karışık olcakk. muhtemelen gelinlikle çıkcam sorasında bindallı giycemm benimm acıcıkk karışıkk
foto çekiminde renkli renkli kullanılabilir aslında bak şimdi aklıma geldii
2 - 3 renk alabilirim güsel fotolar çekilebilir o şekildee

evet canım olabilir kuşakla foto istiyorsan eğer

ayakkabım beyaz canım çok yüksek değil normalde de giymek için

Gelin çiçeğimi ya toz pembe yada lila yaptıracağım
Duvağım da 3 boy var dedi ya kısa ya orta ya uzun bende normal dedim ama kuyruğunu uzun tutalım dedi tamam dedim diğer hafta 2. provam olacak

Tuğçeeee enişte yine anlayışlıymış bence... Maşallah çok güzel olmuş üstüne de tam oturmuş gelinliğin ah benim ki de bu hale gelecek ayyyy çok heyecanlıııı

dış çekimde elimle kudururken fln olabilirr
hayırlısı olsun herşeyin canımmm

müsadenizi istiimm benn mesai bittii iyi hafta sonlarıı kendinize çok ii bakınnn

öyle canım hayırlısı olsun her şeyin
sende kendine iyi bak güzel hafta sonları

anladım canım bende onları sevdim yawwww çok tatlılar onlardan 2-3 rengarenk yaptırsak süper olur

evet renkli renkli çok güzel olur hüümmmm

ben uzun istiyorum yani gelinlik boyunda çok uzun değil de gelinlikle aynı boyda ama nikah kıyılırken yüzümü nasıl kapatcam kısası olmazsa yaaa gelin çiçeği toz pembe iwweett olabilir aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…