'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınarcım çok tşkler buarada geçmiş olsun cnm çok iyi yapmışsın doktora giderek ilaç yazmak dışında terapi fln yaptımı sana :26:

konuştuk canım..o sordu ben cevapladım işte ne zamandır böylesin neden oluyor bunlar mesela en çok neye kafanı takıyosun sinirlendiğinde napıyosun.düğünden nişanlımdan okul hayatımdan ailemden herşeyden soru sordu işte bende hissettiklerimi anlattım..uyku bozukluğu yoktu bi bende sorduğu sorular arasında gece kaçta uyuyosun uyanırmısın geceleri falan diye ki ben hiç uyanmam yattğım gibi kalırım.dedim zaten sürekli uyusasım var benim.sabah kalkasım gelmiyor eve gidince direkt yatasım geliyor falan

öyle işte

Pınarım kuzum..
Yapma böyle ne olur..
Hastayım böyle deme ya..
İnanıyorum ben 4 ay 30 gün sonra her şey senin için çok daha iyi olacak.
Lütfen tekrar eski haline dön..

Ve asla acıtasyon deme, hepimiz burada sıkıntılarımızı paylaşıyoruz kii...

Sağolun kızlar (hepinizin tek tek adını yazmadığım için kusura bakmayın lütfen) pek iyi sayılmam. Gelinliğe hala bakamadım. Lazerde yandım. Enfeksiyon kaptım.Beyaz eşyalarımı iptal ettim. Mobilyamda hata vardı adam hala gelip bakmadı vs... diye uzayıp giden bir listem ve bitmiş bir ruh haline sahip birde ben varım. İşte böyle[/QUOTE]

lazerde yandın mı??? canım geçmiş olsun.beyaz eşyaları ıptal etmendekı sebeb ne ? canm yanlış hatırlamıyorsam daha 2 ay var. zamanla herşey olur stress yapma kendını yıpratma

hastayım diip geri çekilme ama pınar olmas ölee ilaçlarınla birlikte iyi olmayı hedefle lütfenn
zamanla iyi olcaksın çünkü, geçecek bu sıkıntılar çok mutlu olcaksın inşallah:26::26:

kullanmalımıyım bilmiyorum dila o hapları istemiyorum onları vüdudumda nası bırakıcam sonra senelerce bu haplara bağlı yaşayanlar var öyle mi olucam bende

valaa bendoktorun yalancısıyım bu bi hastalık dedi bana anksiyete bozukluğu mu ne

herşey güzel olacak biliyorum ama bu arada etrafımda insan kalmayacak herkese bağırıyorum kırıyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrr Oyanın yeni bir işi var artık

iş görüşmesi iyi geçmiş pazartesi başlıyormuş

ilaçlar iyi gelir belki bir denesen? uyku falan yapıyorlar mı acaba?
keşke vurdumduymaz olabilseydik ama yapamıyoruz
bol bol sabır ve ferahlık diliyorum canım sana..

Pınarım acıtasyon gibi demek ne demek biz burda sırdaş olduk ,kardeş olduk

herkes yaşıyor ama nasıl yaşıyor ..herkesin farklı farklı sınavı oluyor bu hayatta.

sen hasta değilsin sadece bazı şeylerin birikimi olmuş sende. herşey güzel olacak ,gönlünü ferah tut.

*

Haticem son zamanlarda herşey üst üste gelmiş ya
insanı bu aksilikler yıpratıyor zaten :26:
yoluna girer inşallah .dua hepimizin ilacı.

enişte seni tenhada yakalamaz tırsma inan son zamanlarda o kadar karman çorman oluyor ki insan o olayı düşünmeye bile halin kalmıyor. o yüzden sakin ol. güzel olacak herşey.

ilaçlar iyi gelir belki bir denesen? uyku falan yapıyorlar mı acaba?
keşke vurdumduymaz olabilseydik ama yapamıyoruz
bol bol sabır ve ferahlık diliyorum canım sana..

ben içmeden de devamlı uyuyorum zaten gece al dedi zaten eczacı uyku yapar dedi

teşekkür ederim alıcam sanırım ilaçları yoksa kimse kalmayacak etrafımda

Son düzenleme:
ben içmeden de devamlı uyuyorum zaten gece al dedi zaten eczacı uyku yapar dedi

teşekkür ederim alıcam sanırım ilaçları yoksa kimse kalmayacak etrafımda

sinirlilikten değil mi? aynı sorun bende de var parçalayasım gelio herkezi
ondan foruma attım kendimi:) kimse kalmadı neredeyse etrafımda nişanlımda beni bırakıp gitmezse iyi

sağol aslıcım çok haklıısn herkesin sınavı ayrı ayrı

dediğin gibi çok birikti artık ve kimseye yansıtmamaya çalıştıkça büyük patlamalar yaşar oldum artık

dün saatlerce ağladım mesela Allahtan yalnızdım evde kimseye açıklama yapmak zorunda kalmadım belli bir sebep var mı yok aslında saçma sapan şeyler için ağladım durdum

bakalım inşallah iyi olurum bi an evvel

sinirlilikten değil mi? aynı sorun bende de var parçalayasım gelio herkezi
ondan foruma attım kendimi:) kimse kalmadı neredeyse etrafımda nişanlımda beni bırakıp gitmezse iyi

benim de öyle tahammül noktam diye bişi kalmadı en ufacık bir şeyde sinirleniyorum tepem atıveriyor

annem ya annem nası kırıyorum üzüyorum onu

kullanmalımıyım bilmiyorum dila o hapları istemiyorum onları vüdudumda nası bırakıcam sonra senelerce bu haplara bağlı yaşayanlar var öyle mi olucam bende

hayır öle bağlı fln olmicaksınn tabikii
öncelikle iyi olduğunu beyninde kabul edeceksin daha sonra ilaçlara başlaman zorunluysa başlicaksın ve zamanla tekrardan bırakacaksınn

lazerde yandın mı??? canım geçmiş olsun.beyaz eşyaları ıptal etmendekı sebeb ne ? canm yanlış hatırlamıyorsam daha 2 ay var. zamanla herşey olur stress yapma kendını yıpratma
Mutlu özel bölgemde küçük küçük bir sürü yanığım oldu oturup kalkarken çamaşır değdiğinde inanılmaz acıyor.
Beyaz eşyaları iptal ettim. Çünkü adam beğendiğim modellerin alt sınıfını göndermiş. Yüzsüz birde depodaki çocuklar karıştırmış falan dedi. Sanki fark etmesem hatasını telafi edecekti.
Mobilyacı parasını peşin aldığı için gelip bakmıyor 2 haftadır. Nedense ya çok yogunlar yada çocuklar işe gitmiş vs.
İnanılmaz bunaldım. Birde yengemlerin konuşmaları kayınpederim vs. delirmek üzereyim.

Bu arada ev şekillenmeye başladı.En azından o konuda biraz rahatım.
Aslım umarım sizde her şey yolunda gider mutluluğunu paylaşmaya son 5 gün

benim de öyle tahammül noktam diye bişi kalmadı en ufacık bir şeyde sinirleniyorum tepem atıveriyor

annem ya annem nası kırıyorum üzüyorum onu

bide böyle dusunup üzme kendini annen o senın elbet en kıymetlın emin ol anlıyordur senı darılmıyordur sana
umarım eşinle daha huzurlu bır hayatın olur
ben bir şeye uzuldgm zaman kimsenin benden kıymetlı olmadıgını dusunurum. düşünsene senden bir tane daha yok sen teksin.
inşallah hersey en kısa surede yoluna gırer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…