pınarcım çok tşklerbuarada geçmiş olsun cnm çok iyi yapmışsın doktora giderek ilaç yazmak dışında terapi fln yaptımı sana :26:
B]
Dilakoviiiiççççç
Dilaaamm papumu da beğendin miiiiiiiiiii?
:
hastayım diip geri çekilme ama pınar olmas ölee ilaçlarınla birlikte iyi olmayı hedefle lütfenn
zamanla iyi olcaksın çünkü, geçecek bu sıkıntılar çok mutlu olcaksın inşallah:26::26:
Pınarım kuzum..
Yapma böyle ne olur..
Hastayım böyle deme ya..
İnanıyorum ben 4 ay 30 gün sonra her şey senin için çok daha iyi olacak.
Lütfen tekrar eski haline dön..
Ve asla acıtasyon deme, hepimiz burada sıkıntılarımızı paylaşıyoruz kii...
Aslııımmmm burada 30 Mart'ta hava güneşliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İzmir'de öyle görünüyooooo
günaydınnn:)
evet daha yeni yeni alışıyorum foruma benim ilk forum deneyimim :) baya keyifliymiş:)
canım çok sağol ama öyle belli bir sorun yok ki bendeki yılların birikimi artık yani
acıtasyon yapmayı hiç sevmem ama benim çocukluğum çok zor geçti baya sorunluydu yani aile ortamım
sonra üni için ayrıldım 4 yıl iyiydim sonra geri döndüm tabi hatta bugün doktora da anlattım aile içi sorulradan diye yüzüğüme baktı ona da yansıtıyosundur ama mutsuz ediyosunur diye baya konuştuk zaten evet dedim çünük telde konuşurken bile ağlama nöbetleri geçiriyorum bağırıyorum,bağımasam dişlerimi sıkıyorum çok kötü oluyorm yani..
kabul ediyorum artık hastayım ben.tedavi olmam lazım
Hoşgeldin canıım :) bende yeni başladım sayılır çok eğlenceli burası
ilaçlar iyi gelir belki bir denesen? uyku falan yapıyorlar mı acaba?
keşke vurdumduymaz olabilseydik ama yapamıyoruz
bol bol sabır ve ferahlık diliyorum canım sana..
ben içmeden de devamlı uyuyorum zatengece al dedi zaten eczacı uyku yapar dedi
teşekkür ederim alıcam sanırım ilaçları yoksa kimse kalmayacak etrafımda
Pınarım acıtasyon gibi demek ne demekbiz burda sırdaş olduk ,kardeş olduk
herkes yaşıyor ama nasıl yaşıyor ..herkesin farklı farklı sınavı oluyor bu hayatta.
sen hasta değilsinsadece bazı şeylerin birikimi olmuş sende. herşey güzel olacak ,gönlünü ferah tut.
sinirlilikten değil mi? aynı sorun bende de varparçalayasım gelio herkezi
ondan foruma attım kendimi:) kimse kalmadı neredeyse etrafımda nişanlımda beni bırakıp gitmezse iyi
kullanmalımıyım bilmiyorum dila o hapları istemiyorum onları vüdudumda nası bırakıcam sonra senelerce bu haplara bağlı yaşayanlar var öyle mi olucam bende
Mutlu özel bölgemde küçük küçük bir sürü yanığım oldu oturup kalkarken çamaşır değdiğinde inanılmaz acıyor.lazerde yandın mı??? canım geçmiş olsun.beyaz eşyaları ıptal etmendekı sebeb ne ? canm yanlış hatırlamıyorsam daha 2 ay var. zamanla herşey olur stress yapma kendını yıpratma
benim de öyle tahammül noktam diye bişi kalmadı en ufacık bir şeyde sinirleniyorum tepem atıveriyor
annem ya annem nası kırıyorum üzüyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?