- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Mutlu özel bölgemde küçük küçük bir sürü yanığım oldu oturup kalkarken çamaşır değdiğinde inanılmaz acıyor.
Beyaz eşyaları iptal ettim. Çünkü adam beğendiğim modellerin alt sınıfını göndermiş. Yüzsüz birde depodaki çocuklar karıştırmış falan dedi. Sanki fark etmesem hatasını telafi edecekti.
Mobilyacı parasını peşin aldığı için gelip bakmıyor 2 haftadır. Nedense ya çok yogunlar yada çocuklar işe gitmiş vs.
İnanılmaz bunaldım. Birde yengemlerin konuşmaları kayınpederim vs. delirmek üzereyim.
Bu arada ev şekillenmeye başladı.En azından o konuda biraz rahatım.
Aslımumarım sizde her şey yolunda gider mutluluğunu paylaşmaya son 5 gün
hayır öle bağlı fln olmicaksınn tabikii
öncelikle iyi olduğunu beyninde kabul edeceksin daha sonra ilaçlara başlaman zorunluysa başlicaksın ve zamanla tekrardan bırakacaksınn
bide böyle dusunup üzme kendini annen o senın elbet en kıymetlın emin ol anlıyordur senı darılmıyordur sana
umarım eşinle daha huzurlu bır hayatın olur
ben bir şeye uzuldgm zaman kimsenin benden kıymetlı olmadıgını dusunurum. düşünsene senden bir tane daha yok sen teksin.
inşallah hersey en kısa surede yoluna gırer...
dimi ama niye bırakamayayım ki zaten hafif olanlardan yazmış doktor araştırıyorum sabahtan beri herkes tüm gün gülüyorum düşünmüyorum hiç bişi falan yazmış
öyle olmuyor canım ben kendimi kaybediyorum resmen söylememem gereken şeyler söylüyorum sonra da nası pişman oluyorum ama işte iş işten geçmiş oluyorevlendeğimde kendi aileme de bunları yaşatmak istemem.napıcam yani çocuk ağladı diye bağıracakmıyım ona da..eğer böyle gidersem bağırıcam yani görünen o
dimi ama niye bırakamayayım ki zaten hafif olanlardan yazmış doktor araştırıyorum sabahtan beri herkes tüm gün gülüyorum düşünmüyorum hiç bişi falan yazmış
Ayy inanmıyorum biz tarihdaş mıyıııızzzz
Evet canım çok bayılarak aldııımmm!
Rabbim sana daha güzellerini nasip etsiiiinnn
Hemde nasııllll!
Bi ev kaldı bizim işteeee
anladım cnm..bak ilacın dusundurtmuomus gulduruomus iyi şeyler bunlar:)
yok bağırmazsın o senın parcan kıyamazsın ki:) hele bir al kucagına.. bebişin sana bir gülünce herşeyi unutuverırsın:)
migren tedavisinden dolayı kullandım ben antidepresan ilaç ve 30 mg kullandımm. evet ilk zamanlar çok zorlandım ama sonrasında vücudum alıştı, açık sölemek gerekirse duygusuzdum biras, uyuma haliydi devamlı. o yüzden ilaç kullanmanı istemem benn
kendi psikolojinle yenmeni isterim ama içmeden olmuyosa da ilacın zaten düşük dozajmış o yüzden sıkıntı yokk
bırakmanda sana bağlı kendini ne kadar iyi hissedersen ilaçları bırakma zamanın da o derecede azalırr pınarımm , ama biz burdan elele verip en kısa sürede aşacaz bu sorunuu zaten sorasında düğün gelcekkiiii
Günaydınlaaaarrr..
Mis kokan yataklarınızdan çıkıp işe başlamanın burukluğunu yaşıyosunuz di miiiiiiiiiii?
Yaşamayııınnn!
Çünkü Elifçik size hayat enerjisi pompaliiciiiiiiiiikkkkkk
Cumartesi günü öncelikle çiçekçiye nişan çiçeğimi tarif etmeye uçtuuuukkk:123:
Pazartesi alın dedi,bugün aliciiiizzz bakalım
Düğün çiçeğimi de tarif ettim, onuda yapacak beğenirsek onuda alıcaz kiiiiiii
Sonnaaaa sevgilicanla birlikte oturma odamızın renklerini, kumaşlarını ve yemek odamızın dolap kulplarını seçmek için mobilyacımızın yolunu tuttuk
Vee oturma odamızın rengini pembiiişş yaptıııkkk
Orada mucizemle sarmaş dolaş oturacaz kiiiiiiii
Yemek odamızın kulplarını seçmek için de kulpçu amcanın yolunu tuttuk mobilyacan amcaylan berabeeeerrr
Aman Allahım ya bin türlü kulp çeşidi var, baktıkça karışıyo insanın aklııııı
Aman aman dedik avnagarde salonumuza uygun taşlı taşlı ağır kulpçuklarımızı seçtiiiikkkkkkk
Eve uğradık anneanneme hoşgeldin demeyeeeeee
Babam dedi gelin yatak odasını alalııımmmm
Ve biz İstikbal Bianco'yu kaptıııkkkkk
Beniiimm süsleniciiiimm harika bi tuvalet masam oldu kiiiiiiii
Eki Görüntüle 667240
Sonnacığımaaa oradan sonra gelinlikçime gittiiikkkk
Kaporamızı verdiiikkkk
Oradan çıktık, dedik gelin papusunu alallııımmmmm
Sindirella gibi cicik bir papu aldııımmmmm
İşte bakın benimmm can papuuummm buuuuu;
Eki Görüntüle 667237
Akşam oldu ayrıldıııkkk
Yattık hemencceik, sabah olsun da buluşalım yine didiiiiikkkk
Pazar günümüzü beyaz eşyacıklarımıza ayırdık, daha doğrusu gri eşyacıklarımızaaa
Boschçu amcaaaa didiiikkkk
Efenüm kızım dediiiiii
Tabii bunlar olmadı
Evi hala tutamadık ya9: ) o sebeple fırın mı ankastre mi bilemedik:44:
Onu alamadık yaniiii
Olsun ben beğendim bile ankastre setimiiiii
Sevgiliş hep kurutma makinası istiyodu, baktım 2.5 milyar ödemeye dünden razı oohhh bana ne yandan yandan didiiimmm
Şaka bi yana, sende ister misin dedi, hayır o istiyosa bana da kolaylık olacaksa neden olmasın ki dedimmm
Ve birdeee kurutma makinası kaptıııkkkk
Bakın bunlar Mucize Evin gri eşyacıklarıııı;
Buzdolabımıııızzz;
Eki Görüntüle 667259
Bulaşık makinamıııızzz;
Eki Görüntüle 667261
Çamaşır makinamııızzz;
Eki Görüntüle 667263
Kurutma makinamııızzz;
Eki Görüntüle 667264
Sonna oradan da çıktıııkkk, damatlık bakmaya gitttiiiikkkkkkk
Ve sarardan perfecto şık bir damatlık aldık!
Aman Allahım bu nasıl bir yakışıklılık böyle yaaa dediiiimmm
Küt düşüp bayılicektim vallahiiiiiii
Ahh bi evleneydiiiikkk:123:
Çok mu konuştum neeee
İşte böööllleeeee
Siz neler yaptınız bakiiiimmm?
o zaman size başka bişi anlatayım ben
dün abimlerin mobilyası alındı ben gidip gürmedim kendileri aldı geldi ama fotolarını gösterdiler çok beğendim, çetmenden aldılar bu arada
oturma odasına koltuk takımı
salona L koltuk
yemek odası takımı (vitrin yok içinde)
salona halı
yatak odası takımı(gardrop yok bununda içinde)
bunların tamamı 9300 nası sizce uygun mu :26:
xcvbnm seninlede tanışmamıştık sanırım:18: hepimiz sorunlar yaşıyoruz canım çıldırdığımız zamanlar çok oluyor ama senin bu zamanların çok sık oluyor anladığım kadarıyla ilaç kullanmanı kimse istemez ama böyle de herkse zarar vermeyi geçtim kendini yıpratıyorsun bence kısa bir süre kullan baktın seni rahatlattı bırakırsın zaten alışırsın,,bazı ilaçlar çok uyutur hep de uyuyarak vaktini geçirmek istemezsin öyle değil mi? dr unla konuşursun psikiyatri dr ları zaten ilaç yazar bi psiklogla görüşseydin ilaç yazmayabilirdi.bence sorun sen de değil sorun biraz ailende gibi görünüyor doluyorsun doluyorsun ve bi anda patlıyorsun o patlamada şiddetli oluyor 4 ay sonra her şey yoluna girer canım ailende uzak bi yerde ev tut bence.senin için dua edicem Rabbim ferahlık versin yüreğine inşallah en kısa sürede toparlanırsın..
canım bence kaliteye göre değişir ki bu fiyat:44:
Pınarcım normal fiyat
bana normal geldiaslıcım bilirsin önce kısıkköyden bakmışlar ordan beğendikleri 12800 tutmuş pahalı geldi diye torbalıya geçmişler ordan almışlar bunları
bende torbalıdan bakayım diyorum :26: sen nerden almıştın :44:
Dilaaaaa evet son 5
Gülinimnasılsın ?? özledik seni artık gelecek misin
haticemm
tuğçe hayırlı olsunşekerlere bayıldım
lazer yanıgı feci ya bepanthen plus sürüyor musun
beyaz eşyacıya şok oldumöyle bariz hata nasıl yapılır ya
mobilyacıya maalesef siz gidin adamı alın eve götürün yoksa salladıkca sallar.
:18::18: umarım Haticem ya. şuan bile yorgunluktan haşat haldeyim o gün bilmiyorum artık.
kısıkköye biz de gittik ne kalitesi güzeldi ne de fiyatları. çok uçuk rakam söylediler.
biz bir tanıdığa yaptırdık kimisini
tünaydın kızlardoktora gittim geldim hani randevu almıştım ya gitmeycektim aslında ama dün yine çok kötü bi gün geçirdim o yüzden gittim.
depresyona girmişimilaç yazdı ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım
elifçim aldıkların hayırlı olsun canım tuğçe seninde canım bindallın çok güzel
son 5 son 5 :) düğünün nası geçti neler oldu anlat bize unutma
Mobilyacıyı zaten en son gidip alacağım.
Bepantene kullanmama rağmen geçmedi bugün gidip tekrar görüşeceğim.
Başka bir krem ismi verdi onuda al getir dedi.
Kızlarrr tünaydınnn çok özledim sizi 3 gündür işlerim yoğundu giremedimmmmm öpüyorum hepinizziiii
sizeeeee harika bir haberim varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?