'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

lazer yanıgı feci ya bepanthen plus sürüyor musun

beyaz eşyacıya şok oldum öyle bariz hata nasıl yapılır ya

mobilyacıya maalesef siz gidin adamı alın eve götürün yoksa salladıkca sallar.

:18::18: umarım Haticem ya. şuan bile yorgunluktan haşat haldeyim o gün bilmiyorum artık.

hayır öle bağlı fln olmicaksınn tabikii
öncelikle iyi olduğunu beyninde kabul edeceksin daha sonra ilaçlara başlaman zorunluysa başlicaksın ve zamanla tekrardan bırakacaksınn

dimi ama niye bırakamayayım ki zaten hafif olanlardan yazmış doktor araştırıyorum sabahtan beri herkes tüm gün gülüyorum düşünmüyorum hiç bişi falan yazmış

öyle olmuyor canım ben kendimi kaybediyorum resmen söylememem gereken şeyler söylüyorum sonra da nası pişman oluyorum ama işte iş işten geçmiş oluyor evlendeğimde kendi aileme de bunları yaşatmak istemem.napıcam yani çocuk ağladı diye bağıracakmıyım ona da..eğer böyle gidersem bağırıcam yani görünen o

anladım cnm..bak ilacın dusundurtmuomus gulduruomus iyi şeyler bunlar:)
yok bağırmazsın o senın parcan kıyamazsın ki:) hele bir al kucagına.. bebişin sana bir gülünce herşeyi unutuverırsın:)

dimi ama niye bırakamayayım ki zaten hafif olanlardan yazmış doktor araştırıyorum sabahtan beri herkes tüm gün gülüyorum düşünmüyorum hiç bişi falan yazmış

migren tedavisinden dolayı kullandım ben antidepresan ilaç ve 30 mg kullandımm. evet ilk zamanlar çok zorlandım ama sonrasında vücudum alıştı, açık sölemek gerekirse duygusuzdum biras, uyuma haliydi devamlı. o yüzden ilaç kullanmanı istemem benn
kendi psikolojinle yenmeni isterim ama içmeden olmuyosa da ilacın zaten düşük dozajmış o yüzden sıkıntı yokk
bırakmanda sana bağlı kendini ne kadar iyi hissedersen ilaçları bırakma zamanın da o derecede azalırr pınarımm , ama biz burdan elele verip en kısa sürede aşacaz bu sorunuu zaten sorasında düğün gelcekkiiii

Ayy inanmıyorum biz tarihdaş mıyıııızzzz
Evet canım çok bayılarak aldııımmm!
Rabbim sana daha güzellerini nasip etsiiiinnn
Hemde nasııllll!
Bi ev kaldı bizim işteeee

amin cnm benim ev tamam yatak odası yemek odası halı ve perdeleri halledecez işte mayıs inş bize uğurlu gelir çook mutlu oluruz cnm

anladım cnm..bak ilacın dusundurtmuomus gulduruomus iyi şeyler bunlar:)
yok bağırmazsın o senın parcan kıyamazsın ki:) hele bir al kucagına.. bebişin sana bir gülünce herşeyi unutuverırsın:)

bende annemden bi parcayım ama nası bağırıp üzüyorum onu abime de bağırıyorum sonra olanlar oluyor içimde bi canavar var benim sanki sinirlenince beni ele geçiriyor sonradan ben bunu nası söyledim diye düşünüyorum yani o derece

30 mg ben 10 mg içmeye korkuyorum

çok uğraştım dilacım kendi kendime telkin de buluna buluna bi hal oldum ama dinlemiyorum kendimi habire beynim beni dinlemeden bildiğini okuyor en iyisi içeyim bir müddet en azından kafam bi şu sıkıntılardan uzaklaşsın zaten iyice zamandaralacak sonra aman olmayacak yetişmeyecek sıkıntılarım olmaz o zaman

kızlar merhaba,,
çok yazacağım kişi vardı ama çoğunu unuttum sanırım aklıma gelenleri bi yazayım ben

eliifff yaaa senin şu anlatmana bayılıyorum uzun uzun mutlu mutlu her şeyin çok güzel musmutlu günlerde kullan benimde salonum pembişşşş buzdolabımız aynı ayakkabılarının rengi süperr görünce vişneli dondurma istedi cnm ben zor karar verdiğim için bir günde halledemiyrum işlerimi keşke senin gibi olabilsemmmm

plum88 biz tanışmamıştık sanırım yada ismini unuttum kusura bakma:18::18: bindallın çok güzel sende kınanda çok güzel olursun eminim davetiyen sade ve şık not tutacağı şeklinde olan nikah şekerlerini çok sewdim bende kınada istiyordum fakat maliyetli olacak diye vazgeçtim

xcvbnm seninlede tanışmamıştık sanırım:18: hepimiz sorunlar yaşıyoruz canım çıldırdığımız zamanlar çok oluyor ama senin bu zamanların çok sık oluyor anladığım kadarıyla ilaç kullanmanı kimse istemez ama böyle de herkse zarar vermeyi geçtim kendini yıpratıyorsun bence kısa bir süre kullan baktın seni rahatlattı bırakırsın zaten alışırsın,,bazı ilaçlar çok uyutur hep de uyuyarak vaktini geçirmek istemezsin öyle değil mi? dr unla konuşursun psikiyatri dr ları zaten ilaç yazar bi psiklogla görüşseydin ilaç yazmayabilirdi.bence sorun sen de değil sorun biraz ailende gibi görünüyor doluyorsun doluyorsun ve bi anda patlıyorsun o patlamada şiddetli oluyor 4 ay sonra her şey yoluna girer canım ailende uzak bi yerde ev tut bence.senin için dua edicem Rabbim ferahlık versin yüreğine inşallah en kısa sürede toparlanırsın..

o zaman size başka bişi anlatayım ben

dün abimlerin mobilyası alındı ben gidip gürmedim kendileri aldı geldi ama fotolarını gösterdiler çok beğendim, çetmenden aldılar bu arada

oturma odasına koltuk takımı

salona L koltuk

yemek odası takımı (vitrin yok içinde)

salona halı

yatak odası takımı(gardrop yok bununda içinde)

bunların tamamı 9300 nası sizce uygun mu :26:

herşeyi almışsınız çok güzeel. güle güle kullanın tatlım

canım bence kaliteye göre değişir ki bu fiyat:44:

tanışalım canım pınar ben

tespitlerin çok doğru ailemle ilgili genelde sorunlar 2 ay arayla düğün yapmak çok çok zormuş bunu test ettik biz ve onayladık yani acaip zor

maddi yönden de ziyade manevi yönden çok yıprandık

öncesinde de böyle bir yapıya sahiptim ben ama çok kötü oluyorum bu aralar ki buraya yazdıklarım yine iyi hallerim

o yüzden hap kullanmaya karar verdim dünyanın sonu değil bu zaten kendim için geleceğim için bi adım atmam gerek artık iyice bunalıma girmeden

hastanede psikiyatri vardı psikolog içinde merkeze gitmem gerek uzak bi yerde oturuyoruz ve maddi olarak pek uygun değilim bu aralar

inşallah güzel günler yakındır hepimiz için

kısıkköye biz de gittik ne kalitesi güzeldi ne de fiyatları. çok uçuk rakam söylediler.

biz bir tanıdığa yaptırdık kimisini

Mobilyacıyı zaten en son gidip alacağım.
Bepantene kullanmama rağmen geçmedi bugün gidip tekrar görüşeceğim.
Başka bir krem ismi verdi onuda al getir dedi.

Kızlarrr tünaydınnn çok özledim sizi 3 gündür işlerim yoğundu giremedimmmmm öpüyorum hepinizziiii

sizeeeee harika bir haberim varrrr

kısıkköye biz de gittik ne kalitesi güzeldi ne de fiyatları. çok uçuk rakam söylediler.

biz bir tanıdığa yaptırdık kimisini

mobilya şehri diye övünüyolar ama dedğin gibi fiyatlar pek iç açıcı değil benim arkadaşlar da baktılar ordan pahalı diye onlarda torbalıdan aldılar sonra

benim çalıştığım şirkette mobilya imalatı üzerine herkes yaptır işte oraya diyor ama ben istemiyorum daha öncede eve bişiyler yaptırdım para almadı patronum şimdi de almaz biliyorum mahcup oluyorum bende

Son düzenleme:

düşünmemeye çalış tatlım sürekli kendin rahatlat. sevdiceğine kavuşunca geçer biter hepsi.

son 5 son 5 :) düğünün nası geçti neler oldu anlat bize unutma

unutur muyum hiç

Mobilyacıyı zaten en son gidip alacağım.
Bepantene kullanmama rağmen geçmedi bugün gidip tekrar görüşeceğim.
Başka bir krem ismi verdi onuda al getir dedi.

şeyy :44::44: kantron yağı varsa sizde o da çok ama çok iyi gelir.

Kızlarrr tünaydınnn çok özledim sizi 3 gündür işlerim yoğundu giremedimmmmm öpüyorum hepinizziiii

sizeeeee harika bir haberim varrrr

özlemm bir bilmecem var gibisin

nedir nedir nedirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…