aaa kuzum nedenay ben hala toparlanmadım ve hıc toparlanasım yokkken azından kıtaplarımı toplasaydım ıyıydı ama erteleyıp duruyorum fena oluyorum onları toplamak ıcın elımı attıgımda vazgecıyorum bende
aslııımm seninle bütünleşen profil fotonn değiişmişşş
Estağfurullah canım alışacaksın zamanla
evett :86::86::86::86:
değişiklik iyidir.
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Kuzum biz büyük nişan yapmak istedik, hatta ve hatta en büyüğündeeeennnn
Bizi karıştıran düğünün öne alınması, düğünü öne aldığımızda nişan davetiyeleri dağıtılıyordu bi yandan..
Sen düşün artık
Ama büyük nişan yapıyor olduğuma da pişman değiliiimmm
Biz sözü evde yapılan nişan gibi yaptık zaten, bir daha nişan komik olurdu hem
Ben biraz şatafatı seviyorum düğün nişan kına konularındaaaa
Hoppidik hoppidik oyniciiiiiimmmmmmmmm
Sadece bizi sıkıştıran ev meselesi..
Ama şöyle bişeyde var, ev tuttuk mu bi halı perde kaldı
O da 1 ay sürecek değil ya..
Ki kafamda belli zaten genel olarak[/B]
aaa kuzum nedenaz bir süren kalmış ama bence başlasan iyi olur. ımm kendimi düşünuyorumda o vakıtlerde o mutlulukla hemencecik hazırlanırım
evett :86::86::86::86:
değişiklik iyidir.
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
aslııı :86::86::86::86: :86::86::86::86:
bugünlerde değişim yaptık bi kaçımız iyi olduu
bende değiştircem profill fotomu
hemen bi arayışa gireyim geleyim
napıyonuz kızlarrrr
ayyy ne sıkıcı bir gün yahuuu.. haftasonu gelsinnnn
ama hava güzelleşsin öyle gelsin
canım merhabamerhaba merve
ya sen gün içinde bi görünyosun sora yok oluyosunnn nerelerdesinnn
canım merhabaaslında ben hep sitedeyim. hep sizleri kontreldeyim ama işlerim yoğun oluyor fırsat buldukca yazıyorum kuzucumm
ımm belkide ben aileme yakın olacağım içindir canım:26:. bende çalışıyorum ve iş yerım annemlere çok yakın oğle aralarında anneme gıtmeyı düşünuyorumöyle olmuyor ki ama zaman yaklastıkca ıcın burkuluyor daha once bende aynı sekılde dusunuyordum hatta ufak ufak toparlım ben dedımama zaman yaklasıp o burukluk ıcıne oturunca elın oyle hemen gıtmıyor he tabı herkesde farklı olabılır bu duygu ben aıleme cok duskunum hafta sonlarını cok severım aılece kahvaltı yaptıgımızdan dolayı ozleyecegım bugunlerı bılıyorum cunku evlenınce her hafta sonu gelmekte olmaz :) he dıger taraftan bakınca cokkkkkkkk mutluyummmm sevdıgımle olacagım nasipse bir ömür :)
tamam kuzucumpekii öleysee çok uzaklaşmaaaa özletmee kendiniii
öyle olmuyor ki ama zaman yaklastıkca ıcın burkuluyor daha once bende aynı sekılde dusunuyordum hatta ufak ufak toparlım ben dedımama zaman yaklasıp o burukluk ıcıne oturunca elın oyle hemen gıtmıyor he tabı herkesde farklı olabılır bu duygu ben aıleme cok duskunum hafta sonlarını cok severım aılece kahvaltı yaptıgımızdan dolayı ozleyecegım bugunlerı bılıyorum cunku evlenınce her hafta sonu gelmekte olmaz :) he dıger taraftan bakınca cokkkkkkkk mutluyummmm sevdıgımle olacagım nasipse bir ömür :)
ımm belkide ben aileme yakın olacağım içindir canım:26:. bende çalışıyorum ve iş yerım annemlere çok yakın oğle aralarında anneme gıtmeyı düşünuyorumyine iç içe olacağız. tabıkı o ewden çıktıktan sonra hiç bişe eskisi gibi olmaz ama sevdiceklerle bırlıkte olacağız.Rabbım hepımıze mutlu ewlılık nasip etsin. baba ewıne gondermesin.
hımm ne güzel bende çok severim sülalemi kalabalığıAmin hep mutlu olalım inş.benım ıs yerım uzak ama tuttugum ev yanı evlenınce oturacagımız ev annecime cok yakın :) hiç yabancılıkta cekmeyecegım yerler ama işte babamın evınden cıkıcagım dusuncesıde burkuyor ıcımı bız bır bınada aılece oturuyoruz benım oturdugum bına cıvıl cıvıl bi ust kattayım bı alt katta bir araya toplanır senlık kahkaha ,yani amcalar amca kızları yengelerım fln cok mutluyum ybaska bı bınada oturmaya alısmak zor gelecek alısıtm kalabalıga cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?