'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dilime bir şarkı dolandı arkadaş bu nedir yaa kurtarın beni bundan

hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum

adını duydukça ağlıyormuşum

deli diyorlarmış benim halime

gelmişine geçmişine sayıyormuşum

tamam kuzucum ımm şeyy senin ismin Dila'ydı değil mi:26:

evet dilayım bennn

=xcvbnm;29572093]dilime bir şarkı dolandı arkadaş bu nedir yaa kurtarın beni bundan

hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum

adını duydukça ağlıyormuşum

deli diyorlarmış benim halime

gelmişine geçmişine sayıyormuşum
[/QUOTE]

kurtulma bebekk dans ett :118::118::118::118:

merabalar ben yeni üyeyim bayanlar nasipse 2013 gelini olcam burda üye olmadan bazı çeyiz konularını takip ettim çokta faydasını gördüm bende üye olim dedim sizlerden de çeyiz önerileri bekliyorum

hehehehe biz bunu sürekli dinliyoz sevdiceğimle
seymen fm var orda sürekli ankara havaları çalıyolar
yolda hep dinliyoz hepsini biliyom o yüzden

ama çok saçma ya bu şarkı

hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum nedir yani
bide bu aralar radyolarda Gülşenin yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım, yollar dağlar bayırlar firardayım v.s ne çirkin bi şarkıı o ..

hehehehe biz bunu sürekli dinliyoz sevdiceğimle
seymen fm var orda sürekli ankara havaları çalıyolar
yolda hep dinliyoz hepsini biliyom o yüzden

angaranın bağları çok güzel ama bunda kulağımı tırmalayan bişeyler var yinede dilimde tam 4 gün oldu gece gündüz aklımda bu şarkı var

bide bu aralar radyolarda Gülşenin yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım, yollar dağlar bayırlar firardayım v.s ne çirkin bi şarkıı o ..

onu bir kere duydum zaten sonuna kadar dinlemedim bile

eski şarkılar ne güzeldi

Son düzenleme:
hımm ne güzel bende çok severim sülalemi kalabalığı nişanlın bu durumunu bılıyorsa sorun çıkartmaz canım. hem ne guzel hepınız bıyerdeymişsınız annenlere giderek hepsini gormuş olursun

Bılıyor bılıyor bu yuzden evi yakın ıstememe birşey demedı ve orayı kacırmayalım dıyede erkenden tuttu sagolsun :)

Kızlar bu hafta sonu kısmetse düğün salonu bakacağız. nişanlım izmir dikli ilçesinde düğünümüz de dikilide olacak kısmetse . k.validem düğün yeri olarak bir düğün salonunun teras katını görmüşler çok genişmiş yazın olacak düğünümz ama ben görmeden daha içime sinmedi. ben kır düğünü istiyorum nasıl anlatmam lazm anlamadım daha önceden nişanlımla konuştuk bu konuyu o da kır düğünü istiyor nasıl anlatacağız ya

nişanlın konuşacak canım biz kır düğünü istiyoruz aslında önce o tarz yerlere bakalım sonra bulamazsak o diğer yere bakarız diyecek ama bunu öyle bir diyecek ki ne ailesini kıracak ne de seni

yani ne şiş yakacak ne de kebab

İnşallah konuşur ben ifade ettim zaten biz kır düğünü istiyoruz diye yani ısrar edip salon yeri sahibiyle konuşup işaretletmenin anlamı ne ?? annem de bakalım çocuklar beğenecekler mi demiş

Güzel gelinlerim ben çıkıyorum sayfadan yarım saat kaldı. günün yorgunluğu çöktü başım ağrıyor Akşam paşamın halası yemeğe davet etti oraya gideceğiz ailemle. onların aile bizimkiler baya kalabalık olacağız, bu yorgunlukla gelinlik yapacağım öpüyorum sizi iyi akşamlar

İnşallah konuşur ben ifade ettim zaten biz kır düğünü istiyoruz diye yani ısrar edip salon yeri sahibiyle konuşup işaretletmenin anlamı ne ?? annem de bakalım çocuklar beğenecekler mi demiş

oranın fiyatı uygun gelmiştir onlara ondan öyle bişiy yapmışlardır belki:26: ama madem siz öyle istiyosunz diğer yerlerede bi bakılması lazım yani

annen öyle deyince ne demişler merak ettim :44:

ayyy artıkk sesimm benim değilll
ben de size bol bol şarkı söliimm barıı bu bet sesimleee
kulaklarınızı tıkayınn ve beni dinleyinn

dansöz gibi gezip üşütmüştüm yaa haniii
artıkınn sesimm bi değişikk
istek parçan var mıı

oyy geçmiş olsun ya neden geçmedi hala hatta daha da ileri gitmiş doktora gitsen :26:

istek parçam tabiki hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum

benden öncelikle sevdiceğime sonra aileme sonra tüm kk dostlarıma sonra elifimee ve tabikiii sana gelsinnnn

hadi bakalım sen söyledur bende toparlanayim yavaş yavaş mesai biterrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…