deneme 1 2 deneme
edit :bunu beğendim
tamam kuzucumımm şeyy senin ismin Dila'ydı değil mi:26:
bende beğendiğimi belli etmek isterimmm :86::86::86:
kurtulma bebekk dans ett :118::118::118::118:
dilime bir şarkı dolandı arkadaş bu nedir yaakurtarın beni bundan
hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum
adını duydukça ağlıyormuşum
deli diyorlarmış benim halime
gelmişine geçmişine sayıyormuşum
bide bu aralar radyolarda Gülşenin yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım, yollar dağlar bayırlar firardayım v.s ne çirkin bi şarkıı o ..
ama çok saçma ya bu şarkı
hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum nedir yani
hehehehe biz bunu sürekli dinliyoz sevdiceğimle
seymen fm var orda sürekli ankara havaları çalıyolar
yolda hep dinliyoz hepsini biliyom o yüzden
bide bu aralar radyolarda Gülşenin yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım, yollar dağlar bayırlar firardayım v.s ne çirkin bi şarkıı o ..
hımm ne güzel bende çok severim sülalemi kalabalığınişanlın bu durumunu bılıyorsa sorun çıkartmaz canım. hem ne guzel hepınız bıyerdeymişsınız annenlere giderek hepsini gormuş olursun
Kızlar bu hafta sonu kısmetse düğün salonu bakacağız. nişanlım izmir dikli ilçesinde düğünümüz de dikilide olacak kısmetse . k.validem düğün yeri olarak bir düğün salonunun teras katını görmüşler çok genişmiş yazın olacak düğünümz ama ben görmeden daha içime sinmedi. ben kır düğünü istiyorum nasıl anlatmam lazm anlamadım daha önceden nişanlımla konuştuk bu konuyu o da kır düğünü istiyor nasıl anlatacağız ya
nişanlın konuşacak canım biz kır düğünü istiyoruz aslında önce o tarz yerlere bakalım sonra bulamazsak o diğer yere bakarız diyecek ama bunu öyle bir diyecek ki ne ailesini kıracak ne de seni
yani ne şiş yakacak ne de kebab
İnşallah konuşur ben ifade ettim zaten biz kır düğünü istiyoruz diye yani ısrar edip salon yeri sahibiyle konuşup işaretletmenin anlamı ne ?? annem de bakalım çocuklar beğenecekler mi demiş
ayyy artıkk sesimm benim değilll
ben de size bol bol şarkı söliimm barıı bu bet sesimleee
kulaklarınızı tıkayınn ve beni dinleyinn
noldu sana minik kuşumm
dahi söleee
hazırım ben
dansöz gibi gezip üşütmüştüm yaa haniii
artıkınn sesimm bi değişikk
istek parçan var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?