pınarrrrrr izin almış mı
ohhhhh bugün neler bulur neler:92: neler alır neler
*
Jetgilgelin ElifAZ KALDI AZZZZZZZZZZZZZ :123::123::123::118::118:
*
maviş ne laptopu ne balayında
kocana bak tatiline bak
biz de merak edelim azcuk
Aşağıda bi Dila Bi Gülin Bi Elif gördüm sankim
Günaydın kuzum bizim yerimize de uyudun mu bakim hep bisimle ol saten kuzucum:26::26::26:
Delüüüüü
Nirelerdesin bakiiiim seeeennn
Yaptın mı miiisss gibi bi kahvaltıııı
Bende utangaç bi Maviş gördüüümmmmm
elifim ben gelinliği giyene kadar öyleydim
ben ruhsuz gibiydim.heyecan var stres var ama idrak edememe de vardı ne ben mi gelinim diyo insan.
ne zaman ki yaşayacağın eve adım atıyorsun tamam diyorsun.
Maviş balayını boş da dolu da geçirmek senin elindebiz uzun aradan sonra başbaşa tatile çıkabildik.
biz fırsat bulduk diye dolu dolu geçirelim diye hep gezdikgezelim görelim birsürü yere gittik..
otelde de havuz deniz
odada da ...............
yani aktivitelere katılmak da senin elinde boşboş geçirmek de
Maviş balayını boş da dolu da geçirmek senin elindebiz uzun aradan sonra başbaşa tatile çıkabildik.
biz fırsat bulduk diye dolu dolu geçirelim diye hep gezdikgezelim görelim birsürü yere gittik..
otelde de havuz deniz
odada da ...............
yani aktivitelere katılmak da senin elinde boşboş geçirmek de
Kıdemli sözü dinleyim götürmeyim en iyisi kocişime bakım tatilime bakım zaten rahat bırakmaz ki beni geçen bize yemeğe geldi beyimiz ben evlerinin orda indim dünya tersine döndü ben nişanlımı aldım bise götürdüm
Annemler aşağıya ablamları uğurlamaya indiler biz oturma odasında yalnız kaldık direk öptü yaa annemler gelecek diye ödüm koptu
Nişanlıcağızım balayında elimden çekeceğin var diyo korkmalı mıyım acep
Nişanlıcağızım balayında elimden çekeceğin var diyo korkmalı mıyım acep
Bizde tadını çıkaralım diyoruz oteliinnnO kadar para ödüyoruz haksız mıyım amaa
Hani elimde olsa kimseyle görüşmem balayında, hani bi nasılsınız napıyosunuz o kadar
Saatlerce aramalar fln olmasın yaniiiiiii
Özgem hoşgeldin kuzuummmm
Nasıl oldu bakalım yemeğiiiiinnn?
Bizde hiç tatile gitmediiiikkkk
O nedenle heyecan daha da artıyo sankiiii
Bizde tadını çıkaralım diyoruz oteliinnnO kadar para ödüyoruz haksız mıyım amaa
Hani elimde olsa kimseyle görüşmem balayında, hani bi nasılsınız napıyosunuz o kadar
Saatlerce aramalar fln olmasın yaniiiiiii
Bizimde ilk tatilimiz olacak ki bende bi ara düşündüm telleri kapasak diye ama bilmiyom şehir dışında olacağımız için merak eden olur nasıl olur acep:26::26::26:
adrenalin
onlar da insan bir yere kadar yani enerji sağlayacak şeyler tüketirseniz bilemem
**
Elifffff
betimlemelerini yerim senin
**
dila hangi magazin bu
**
bu arada bu hafta +18 çıkamadı bu topic
Bence korkmamalısın mutlu olmalısıııınnnnnn
kapatmayı gerektirecek birşey yokyani bizde yoktu..
HahahahaMutluyum hemide çok mutluyum o kadar mutluyum ki Az önce nişanlıma aşkım diye msj atacağıma T9 klavyenin azizliğine uğrayıp ASLAN yazdım cevap aynen şu:
-Yesin seni Aslanın Yavru Ceylanım
neyin idolusaçmalamazmısınız 40-50 yıllık evliler çözememiş bu girdabı ben mi idolum
çamaşır konusunu diyosan içten gelen bişihep severdim ki renk renk desen desen anneme fenalık gelirdi.
şimdi ev değişti kocama fenalık gelmiyo neyse ki
biz otelin etkinliğine katıldık evet Elifimbir de arabayla gittiğimiz için çevredeki tarihi ve turistik yerleri de gezdik
Yaptimm elifovicimm smdi de magazin izliyorumm ozlemisim bunu izlemeyii)
adrenalin
onlar da insan bir yere kadar yani enerji sağlayacak şeyler tüketirseniz bilemem
**
Elifffff
betimlemelerini yerim senin
**
dila hangi magazin bu
**
bu arada bu hafta +18 çıkamadı bu topic
saatlerce aramıyorlar zaten merak etme
"yeni evli"modunda olduğunuz için...
Bizimde ilk tatilimiz olacak ki bende bi ara düşündüm telleri kapasak diye ama bilmiyom şehir dışında olacağımız için merak eden olur nasıl olur acep:26::26::26:
Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :'' ' '(
Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :'' ' '(
Mutluyum hemide çok mutluyum o kadar mutluyum ki Az önce nişanlıma aşkım diye msj atacağıma T9 klavyenin azizliğine uğrayıp ASLAN yazdım cevap aynen şu:
-Yesin seni Aslanın Yavru Ceylanım
Hahahahayavru ceylan ve aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?