'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kıdemli sözü dinleyim götürmeyim en iyisi kocişime bakım tatilime bakım zaten rahat bırakmaz ki beni geçen bize yemeğe geldi beyimiz ben evlerinin orda indim dünya tersine döndü ben nişanlımı aldım bise götürdüm
Annemler aşağıya ablamları uğurlamaya indiler biz oturma odasında yalnız kaldık direk öptü yaa annemler gelecek diye ödüm koptu

Aşağıda bi Dila Bi Gülin Bi Elif gördüm sankim

Geldimki ama geri gitcemm arkadamin dugunu icin elbise bakcaz bugunn :)

Günaydın kuzum bizim yerimize de uyudun mu bakim hep bisimle ol saten kuzucum:26::26::26:

Uyudumm istee ama bunye alismis uyanmaya uyudum uyandimm :))

Delüüüüü
Nirelerdesin bakiiiim seeeennn
Yaptın mı miiisss gibi bi kahvaltıııı

Bende utangaç bi Maviş gördüüümmmmm

Yaptimm elifovicimm smdi de magazin izliyorumm ozlemisim bunu izlemeyii )

Son düzenleme:
elifim ben gelinliği giyene kadar öyleydim

ben ruhsuz gibiydim. heyecan var stres var ama idrak edememe de vardı ne ben mi gelinim diyo insan.

ne zaman ki yaşayacağın eve adım atıyorsun tamam diyorsun.

Bende de şuan bi idrak edememe hali söz konusu daaa
Eşyalar yerleşince canlanırım belkii diyorum bendeeee, umut dünyasıııı

Ne bileyim ilk düğün tarihi değişince inanılmaz mutluluk vardı içimdeeee
Sonra annemdeeeennn babamdaaannn kardeşimdeeeennn nasıl ayrılacam moduuuuu:84::84::84::84:

Şimdi de bi boşluuukkkkk
Boşlukta uçuyo gibiyiiimmmm
Gondolda hani boşlukta kalır gibi olursun ya, bi korku bi sevinç vardır ama bide boşluk vardır öööllee bişiiii

Vay beee betimlemeye bak Reşat Nuri'nin kemikleri sızladı eminiiimmmm

Nişanlıcağızım balayında elimden çekeceğin var diyo korkmalı mıyım acep

Özgem hoşgeldin kuzuummmm
Nasıl oldu bakalım yemeğiiiiinnn?

Bizde hiç tatile gitmediiiikkkk
O nedenle heyecan daha da artıyo sankiiii

Bizde tadını çıkaralım diyoruz oteliinnn O kadar para ödüyoruz haksız mıyım amaa

Hani elimde olsa kimseyle görüşmem balayında, hani bi nasılsınız napıyosunuz o kadar
Saatlerce aramalar fln olmasın yaniiiiiii

adrenalin
Nişanlıcağızım balayında elimden çekeceğin var diyo korkmalı mıyım acep

onlar da insan bir yere kadar yani enerji sağlayacak şeyler tüketirseniz bilemem

**

Elifffff
betimlemelerini yerim senin

**

dila hangi magazin bu

**

bu arada bu hafta +18 çıkamadı bu topic

saatlerce aramıyorlar zaten merak etme

"yeni evli" modunda olduğunuz için...

**

Özgemmmmmmmmm

Bizimde ilk tatilimiz olacak ki bende bi ara düşündüm telleri kapasak diye ama bilmiyom şehir dışında olacağımız için merak eden olur nasıl olur acep:26::26::26:

Hemide ne adrenalin kuzum yaaa bizimkiler geldi ben odaya geçtim kıpkırmızı olmuşum iyiki bişey çakmadılar biraz duruldum öle geçtim yanlarına
Enerji sağlayacak şeyler tüketecez kesin kuzum

yok yok şaka dedim zaten Aslımuuuu
Rabbim bize eşlerimizin bziden, bizim onlardan razı olacağımız bi hayat versin yeter gariiii

Bende hiç yoktu çamaşır merakıı, nerden çıktı bilmem sonradan olduuuu

Benim nişanlıkoviç otelden dışarı adım atmam, tüm yemekleri yicem diyooooo

Yaptimm elifovicimm smdi de magazin izliyorumm ozlemisim bunu izlemeyii )

Ben de izlemeyeli çok oldu galibaaaaa
Şuan fark ettiiiimmmm

Var mı önemli bi gelişmeeeee

Evet ya konu nasıl oluyosa buraya geliyo ya bende anlamadıımmmm

saatlerce aramıyorlar zaten merak etme

"yeni evli" modunda olduğunuz için...

aman bizde bazı patavatsız insanlar mevcut, onlar telefonla laga luga yapar dururlar, ararlar şimdi gıcık gıcıııkkk

Bizimde ilk tatilimiz olacak ki bende bi ara düşündüm telleri kapasak diye ama bilmiyom şehir dışında olacağımız için merak eden olur nasıl olur acep:26::26::26:

Kapatmayın kuzum Allah korusun bişii olur felan..
O kadar da diil yaneee

Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :''''(

Kuzum kıyamam bunlar tatlı hüzünler ki baba evinden kendi yuvana geçeceksin ki sende aile kuracaksın mutlu olacaksın istediğin zaman baba evine gidip geleceksın ki

Mutluyum hemide çok mutluyum o kadar mutluyum ki Az önce nişanlıma aşkım diye msj atacağıma T9 klavyenin azizliğine uğrayıp ASLAN yazdım cevap aynen şu:
-Yesin seni Aslanın Yavru Ceylanım

Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :''''(

Yaaa Hüümm deme öyle ağlamaklı şeyler banaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…