Kuzum kıyamam bunlar tatlı hüzünler ki baba evinden kendi yuvana geçeceksin ki sende aile kuracaksın mutlu olacaksın istediğin zaman baba evine gidip geleceksın ki
İnşallah kızlar ama ışte insanın odasınin bosalmasi bi değişik birşey.. artık yavaş yavaş gidecek eşyalarım evimize... mutluyum ama bi yandan da insanın içi hüzün dolu.. evin ablası gidiyor. bazen düşünüyorum annemler bensiz ne yapacak diyesakınnn
şimdiden ağlamaya baslarsan hersey herkes için daha zor olur tatlımm
eger seni gülerken görürlerse annen ve baban cok mutlu olurlar eminiiim
Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :'' ' '(
Hahahahayavru ceylan ve aslan
yok yok şaka dedim zaten Aslımuuuu
Rabbim bize eşlerimizin bziden, bizim onlardan razı olacağımız bi hayat versin yeter gariiii
Bende hiç yoktu çamaşır merakıı, nerden çıktı bilmem sonradan olduuuu
Benim nişanlıkoviç otelden dışarı adım atmam, tüm yemekleri yicem diyooooo
Ben de izlemeyeli çok oldu galibaaaaa
Şuan fark ettiiiimmmm
Var mı önemli bi gelişmeeeee
Evet ya konu nasıl oluyosa buraya geliyo ya bende anlamadıımmmm
aman bizde bazı patavatsız insanlar mevcut, onlar telefonla laga luga yapar dururlar, ararlar şimdi gıcık gıcıııkkk
Kapatmayın kuzum Allah korusun bişii olur felan..
O kadar da diil yaneee
Elif kuzum sarilalim aglasalim
Yaaa Hüümm deme öyle ağlamaklı şeyler banaaaaaaa
bende seni seviyorum canımHüüümmmm
Allah seni neetmesin kız
Hümümüz üzgün diye destek oluyoruz kız bi sonraki mesajında +18 kopan Hüme bağlamıışşş
Benim Angaralııı Mayıs geliniiii kaderdaşııımmmmmm seviyom seni beee
İnşallah kızlar ama ışte insanın odasınin bosalmasi bi değişik birşey.. artık yavaş yavaş gidecek eşyalarım evimize... mutluyum ama bi yandan da insanın içi hüzün dolu.. evin ablası gidiyor. bazen düşünüyorum annemler bensiz ne yapacak diye
yapar mi yaparEvet kuzum yaa öle bi T9 azizliğine uğradım bizimkinin cevabı Yavru ceylanı Aslan ham yapacakmış
yapar mi yapar
ooo en iyisi ben babamı göndermeyeyim kalsin bizimleYapar mı yapar kuzum yaa artık elimden geldiğince yanlız kalmamamaya çalışıyom ev gibi mekanlarda çünkü beyimiz hiç akıllı durmuyo neden seni dinledim diyp şimdiye eşim olacaktın diyo
Aaaa size ne oldu kuzummerhaba kızlar
yemek güzel oldu elifim ama biz pek güzel değiliz.. kavga ettik hiç yoktan
bugün de görüşmücez..
yani evet canım mecbur alisacagiz inşallahoo duygu cok kötü bilirimm yaa benim zaafım kardeşim mesela.
ama dünyanın düzeni bu canım mecburuz bir yerde..
merhaba kızlar
bugün de görüşmücez..
ooo en iyisi ben babamı göndermeyeyim kalsin bizimlegitmesin adamlar gelene kadar.. belki de gitmez ha biz yalnız kalmayalım diye
Bende de şuan bi idrak edememe hali söz konusu daaa
Eşyalar yerleşince canlanırım belkii diyorum bendeeee, umut dünyasıııı
Ne bileyim ilk düğün tarihi değişince inanılmaz mutluluk vardı içimdeeee
Sonra annemdeeeennn babamdaaannn kardeşimdeeeennn nasıl ayrılacam moduuuuu:84::84::84::84:
Şimdi de bi boşluuukkkkk
Boşlukta uçuyo gibiyiiimmmm
Gondolda hani boşlukta kalır gibi olursun ya, bi korku bi sevinç vardır ama bide boşluk vardır öööllee bişiiii
Vay beee betimlemeye bak Reşat Nuri'nin kemikleri sızladı eminiiimmmm
adrenalin
onlar da insan bir yere kadar yani enerji sağlayacak şeyler tüketirseniz bilemem
**
Elifffff
betimlemelerini yerim senin
**
dila hangi magazin bu
**
bu arada bu hafta +18 çıkamadı bu topic
Baza min içini boşalttım kuzularim :-( saat 1 e doğru babamla götüreceğiz eşyalarım evin her yerinde :-( huzunlendim :'' ' '(
yok yok şaka dedim zaten Aslımuuuu
Rabbim bize eşlerimizin bziden, bizim onlardan razı olacağımız bi hayat versin yeter gariiii
Bende hiç yoktu çamaşır merakıı, nerden çıktı bilmem sonradan olduuuu
Benim nişanlıkoviç otelden dışarı adım atmam, tüm yemekleri yicem diyooooo
Ben de izlemeyeli çok oldu galibaaaaa
Şuan fark ettiiiimmmm
Var mı önemli bi gelişmeeeee
Evet ya konu nasıl oluyosa buraya geliyo ya bende anlamadıımmmm
aman bizde bazı patavatsız insanlar mevcut, onlar telefonla laga luga yapar dururlar, ararlar şimdi gıcık gıcıııkkk
Kapatmayın kuzum Allah korusun bişii olur felan..
O kadar da diil yaneee
Evet kuzum yaa öle bi T9 azizliğine uğradım bizimkinin cevabı Yavru ceylanı Aslan ham yapacakmış
merhaba kızlar
bugün de görüşmücez..
her zamanki gibi ben bişeyi kıskandım o da bunu güvensizlik olarak algıladı kırıldı
asıl kırgın olan benim ama ona göre haklı olan o
yarın da almanyaya gitçek.. salak gibi ayrı bi gün geçiricez işte.. tartışçaz diye görüşmek istemiyomuş beyfendi
Elif kuzum sarilalim aglasalim
bende seni seviyorum canımhem ağlarım hem giderim modu yaptım biraz herhalde galiba sanursam
her zamanki gibi ben bişeyi kıskandım o da bunu güvensizlik olarak algıladı kırıldı
asıl kırgın olan benim ama ona göre haklı olan o
yarın da almanyaya gitçek.. salak gibi ayrı bi gün geçiricez işte.. tartışçaz diye görüşmek istemiyomuş beyfendi
Eliff super bi betimleme olmuss :))
Hc bise yokk elifkovicc eger gunluk gazete okuyosan hc bise yokk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?