Günaydın fıstık nasılsın bakalım?kızlar günaydınn ,
Huzurlu bi pazartesi ve iyi haftalar diliyorum herkese
Sagol iyiyim Haticem sen nasılsın
dün temizlik yaptım belimi incitmişim de
Günaydın fıstık nasılsın bakalım?
Ben aşırı yorgun olsam da mutluyum canım avizeleri hallettik.
Bel konusunda komik bir anım var sende yeni evlisin çuk oturur.
Neyse geçmiş olsun
iyiyimm canımm sen nasılsınn nasıl gidiyorr ?
Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir pazartersi ve hafta geçirmeniz dileğiyle günaydın günaydın size
Günaydın maviş
aaaminnnnnn kuzu
canım geçmiş olsun ya, dikkatli ol valla Allah korusun ters bi hareket yaparsan fıtık falan olur
Aslım kuzucum geçmiş olsun yaa enişte yardım etmedi mi temizlik yaparken tek mi bıraktı seni:26::26::26:
Aslım hoş geldin günaydın nasılsın bakalım?
Kuzularım günaydın dün akşam 9 a doğru eve geldim ama hiç halim kalmamıştı pc falan açmaya banyo yaptım düştüm yattım.....
saat 1 gibi eve vardık canım bizden 5 dk önce gelmiş bizi karşıladı götürdüğümüz şeyleri çıkardık eve babamla apartman görevlimiz ben gitmiştik onlar eve döndüler .. kapı kapandı hemen sarılmalar falan öpmeler anam dedim hemen biri gelsin 10 dk geçmeden ve zil çaldı tvmiz geldi onlar kurarken mutfak masası falan geldi saat 5 e kadar pek yalnız kalamadık.... saat 5te herkes gitti bekledik bekledik buzdolabı daha gelmedi.. servisin arabası mı ne bozulmuş saat 8e doğru gelecek demez mi anam 3 saat ylanız durursak benimki yani gerçi bende az değilim de neyse alıştırma oluyormuş diyor 5-6 arası evdeydik... sonra 6da çıktık bizde evden yemek falan yedik sonra ben eve geldim adamlar canım evimize döndü 8.30da getirmiş buzdolabını o bekledi.. Anlayacağınız tüm tahminler doğru çıktı
Hüm sana söylemiştim değil mi sıcak saatler diye
Ben aşkımdan biliyorum aşırı muhafazakar ve utangaç olmasına rağmen boş durmuyor diye
Neyse alıştırmalarınız uygulama faslına geçmedikçe sıkıntı yok
Özgemmmm hayırlı olsun fıstık güle güle kullan
maşallah özgem maşallah
ne güzel
Rabbim kavuştursun
teşekkür ederim.ya özel günümdeydim bi de ikisinin ağrısı :18:
etti ettiaman diyeyim hep böyle olsun inş.
**
kırmızııııııı4 aşamalı çetin yolları aştın
*
bir de birşey soracağım kızlar :44: ben yorganları yastıkları vakumladımonlar ne kadar süre kalabilir öyle. arada acıp havalandırmak gerekli mi. her eve lazımmıs süper bişi ya 1 yorganı zor sıgdırdıgım yere 3 yorgan koydum
biz senede bir açıyoruz canım.... bende aldım vakumlu poşet
teşekkür ederim.ya özel günümdeydim bi de ikisinin ağrısı :18:
etti ettiaman diyeyim hep böyle olsun inş.
**
kırmızııııııı4 aşamalı çetin yolları aştın
*
bir de birşey soracağım kızlar :44: ben yorganları yastıkları vakumladımonlar ne kadar süre kalabilir öyle. arada acıp havalandırmak gerekli mi. her eve lazımmıs süper bişi ya 1 yorganı zor sıgdırdıgım yere 3 yorgan koydum
hmm tamam ben de öle yapayım o zaman. havalandırıp tekrar vakumlarım
çok kırışmıyor dimi :18: canım yorgan ve yastıklar pert olmasın sonraannem beni keser kocama bakmaz
Maşallah kuzum Allah daim etsinhepimizin eşleri bizlere yardım etsin inşallah Amiiin
Bu arada o vakumlama nasıl bişi ki kuzum:26::26::26:
yok canım bişey olmuyor çıkınca eski halini alıyor 1 dk geçmeden
İnşallah kuzum 3 hafta aşkın eğitimi var onunla çok sık konuşamayacağız ve ben şimdiden çok özledim.:44: napıcam alışmıştım her gün konuşmayaGünaydın haticem kuzucum yaa az kaldı sabır yorucu günler bitecek Aşk'lı günler gelecek
Hande ufaklıklar ne güzel oluyor bu şekilde ddeğilmi?Günaydın kızlar. h.sonu yine çabukk geçti yac.tesi günü beyaz eşyalarımızı aldık çok güzeldi k.v ve kp. vakit geçirdik bebek ziyaretine gittik çok güzeldi küçükhanımı benim kucağıma bıraktılar uyudu göğsümde pazar günü sevgili nişanlım evimze taşındı o 4 ay yalnız yaşayacak evmizin bir odasnda
Biliyorduk ki bizde aynı yollardan geçiyoruz kuzuhehehehe valla öyle oldu
Günaydın kızlarrrrrr
hmm tamam ben de öle yapayım o zaman. havalandırıp tekrar vakumlarım
çok kırışmıyor dimi :18: canım yorgan ve yastıklar pert olmasın sonraannem beni keser kocama bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?