• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bacılar bu resim nasıl yüklenir ve nasıl silinir:44:
Hüma Hayırlı olsun gelinliğin şimdiden:nazar:

Merhaba arkadaşlaar cook şükür gelebildim ya :))) gerçi hepiniz gitmişsiniz ama olsun pazartesi toplantı vardı dün full hastanedeydim bugünde günü birlik şehirdışına çıkmak zorundaydim ayy çok yorucuydu arada girip baktım sizlere bugün spordan çıkmışken mevzu bende birşey soracağım önceden kilolu olup sonra zayıflayinca vücudunuzda çatlaklar oluştumuuuuuuuuuu acep !!! ????

Merhaba arkadaşlaar cook şükür gelebildim ya :))) gerçi hepiniz gitmişsiniz ama olsun pazartesi toplantı vardı dün full hastanedeydim bugünde günü birlik şehirdışına çıkmak zorundaydim ayy çok yorucuydu arada girip baktım sizlere bugün spordan çıkmışken mevzu bende birşey soracağım önceden kilolu olup sonra zayıflayinca vücudunuzda çatlaklar oluştumuuuuuuuuuu acep !!! ????

sporsuz diyet yaptığımda oldu ama aynı anda hem spor hem diyet yaptığımda olmadı :16::16::16::16:

ben hiç öyle çok aşırı kilo alıp vermedim ama bende de var çatlak
çok aşırı değil ama var yani.. amaaan hiç takamıcam ben selülite takığım çatlağı sallamıyom :27:

eysaih senle tanışmadık biz
adın ne nerelesini kaç yaşındasın evlisin sanırım ne kadarlık evlisin?

bir gündaş dahaaa :52:

oyy gündaşımmm sana garezim var sanki 659 yapmışım bi de :9: Allah beni ne etmesin ya :9:
yarınki listede düzeltirim artık kuzum özür :17:

allah seni hep mutlu etsin emiii gündaşımmm:9::9::9::9:

herkese merhabalar kızlaar :3:
öğlene kadar uyudum nişancanla kısa bi tartışma atlattım ve tatil günümde rahat rahat ev işi yaparım derken oturdum kaldım açtm slow şarkıları ağlıyorum nolcaz biz böyle bi dargın bi barışık ooooff of :14:

gevezek arada olur böyle slow şarkılar açıp ağlamakta neyin nesi hepimiz tartışıyoruz alınıyoruz kırılıyoruz ağlama kuzumm yaaa

ben nası elbise bulacağım ya düğünee :44: dilanınki gibi giysem ya bende :60: :60: o vücutla nası giymiş bunu diye millet ağzıyla bile gülmez banaa :60: :60: :60:

bulunduğum ilçenin sınırları içindeki tüm mağazaları gezdim bulamadım :31: bildiğiniz üzere izmir de de bulamamıştım :31: şimdiki hedefim aydın :28: sevdiceğim gel beraber bulalım didi :17: yirim onu yaa:38:

mayıs sonuna kadar vaktim var buldum buldum bulamadım görümce elbisesiz kalacak :30::30:

pınarımm bulursun merak etme bende çok zayıf olduğum için çocuk bölümüne yönlendiriyorlar ya öyle olmakta kötüüü,kendine yakışacağını bulacaksın eminim :16::16::16:

haticecim davetiyeni ben göremedim kiiii:30:

dilam elbiseyi yine göremedim kiii:30:

ben hiçbi şeyi göremedim kiiii:30:

kaçırdım bugunüü kiii:30::30:

hümmm,,götürdüm bugün yemekleri :52::52::52:

sizee çok mutlu bir haberimmm varrr kiii benimmmm:52::52::52:

evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı:21::21::21::21::21::21:

siz bu haberi yarın okuyacaksınız ben hemen paylaşmak istedimmm:52::52::52:

artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32:

evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı:21::21::21::21::21::21:

artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32:
gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldum :-):-):-) gule.gule.oturun inşallah sağlık mutluluk aşk ve huzur.içinde :-):-):-):-):-)

gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldum :-):-):-) gule.gule.oturun inşallah sağlık mutluluk aşk ve huzur.içinde :-):-):-):-):-)

amin canımmm hepimiz sağlıklı mutluluk dolu bol huzurlu aşklı oturalım yuvalarımız da inşallahhh:54: allah kendi evimizi de nasip etsin inşallah

Günaydın Taze Gelin adayları ve Gelinler,Allah tüm dileklerimizi kabul etsin inşaallah:40:
Sinem Evin Hayırlı olsun canım,Güle Güle otur:nazar:

Günaydın kızlarr :16: :16:
Bu hafta çok işim vardı projemiz çıktı ama hep okuyorum sizi :9:

ilk bende öyleydim :1::1: ama şimdi :9::9::9:

bi de evde saklasam da annem bulduğu için :60: utangaçlık gitmişti. :9:

canım şöyle düşün hep senin istediğin de olmaz ,hep nişanlının istediği de... yani istediklerimin yapılmadığı zaman kırılıyorum düşüncesi yanlış bana kalırsa. çünkü ikili ilişki denge işi.:31: farklı iki bireyin ortak paydada buluşması ve terazinin kefesini dengede tutabilmesi önemli..

ikinizin de orta fikri olsun.. benim dediğim olacak yarışı olmamalı. böyle algılanmamalı..

sen güzelce fikirlerini anlat.:16::16: konuştukça çözüm üretilir. küsüp,surat asmak inan çözümü geciktiriyor.:31:

aslıcım çok teşekkür ederim. konuşarak orta yolu bulucaz işallah dün bu konuda konuşmaya çalıştım. beni anlayışla karşıladı. devamıda hep böyle olur işallah :17:

Kızlar i am very busy:ssz:

Evde busy, işte busy, heryerde busy:ssz:
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa:9::9:

Öpüyorum hepiniziiiii:54:

Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:52::52::52::52::60::60:

very busy kız. kolay gelsin. kendine dikkat et yemeğini falan ye :56:

gözün aydın sinemcim. işallah mutlulukla ağız tadıyla oturursunuz aşk yuvanızda :16: :123:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

musmutlu sabahlar :69: hayırlı gün olsun inşallah:16::16:

*

sinem bak herşey yoluna giriyor işte :21::21: ohhh artık aşk yuvanızda hazır :16: ağız tadıyla oturmak nasip olsun.:31:

*

hümmm kilo almazsın artık ama verirsin:1:

**
bugün eysaih kendini gösterecekmiş :23::23::23: :13:

Back
X