• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sineeeemmmiiim hemşocanııımmmmm:54::54:
Kuzum sizin Aşk yuvanız mı oldu bakiiimmmmmmm:32::32:
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin kiiiiii:16:

Son düzenleme:
Elifkoviçim çekik gözlüm bak artık şansızım demiyosun bak ne güzel ilaç gibi gelmiş ki tvniz hayırlı olsun ki Aşk'la izleyin ki:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Günaydın Gülibik :3:

Günaydın Elif :3: tebrik ederim :46: hayırlı olsun televizyonunuz :16:
Şansın dönüş evdekilere söyle bundan sonra dikkatli olsunlar :9:

Eliff hayırlı olsunn Tv niz canım. Yuva kurana Allah yardım edermiş bak kredi kartınız istediğiniz gb olmamış ama tv niz oldu ne mutlu canımm :8::8:

Gülin ,Zehra günaydın :16:

Elif anlatışa bak ya :52::52: sen bu kıpırtıyla ruhsuzu bile canlandırırsın :60: maşallah :nazar::nazar:

şeytanın bacağını kırdın demek :27:

*

hümm resim ekleyecek misin :16::16: nasıldı provan :54:

bu arada candy crush'ta 29.bölümü geçtim sonunda :60: :60: :60: kafayı sıyırmama ramak kalmıştı :33:

30. levelde dünyam karardı , depresyona girdim :ssz:
arkadaşlarımın hepsi 30. bölümde toplaşmışlar kimse geçemiyodu 1 ayımı aldı vallaha kuzum :52:
91deyim şimdi.günler oldu yok..geçemiyorum deliricem :37:

Gülin ,Zehra günaydın :16:

Elif anlatışa bak ya :52::52: sen bu kıpırtıyla ruhsuzu bile canlandırırsın :60: maşallah :nazar::nazar:

şeytanın bacağını kırdın demek :27:

*

hümm resim ekleyecek misin :16::16: nasıldı provan :54:

bu arada candy crush'ta 29.bölümü geçtim sonunda :60: :60: :60: kafayı sıyırmama ramak kalmıştı :33:

canım telefonda resimler burdaki pc ye nasıl geçireceğim bluetooth u falan yok ama denerim.....

Bu arada bende candy ye başladım 21. bölümdeyim :9::9::9::9::9:

[/COLOR]
arkadaşlarımın hepsi 30. bölümde toplaşmışlar kimse geçemiyodu 1 ayımı aldı vallaha kuzum :52:

Bu nasıl bir oyundur arkadaşlar alışkanlık yapmış sizlere :52:

Günaydınlar kızlar :)

Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.

Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilir :( İki gün kala olacak şey miydi bu :( Stres topu gibi oldum yeminle :(

:30::30::30: artık oyunu bırakmam gerek sanırım :9::9:
29 da bile delirme boyutuna geldim ama bağımlı gibi oldum :31:
canım telefonda resimler burdaki pc ye nasıl geçireceğim bluetooth u falan yok ama denerim.....

Bu arada bende candy ye başladım 21. bölümdeyim :9::9::9::9::9:
tamam hümmmümm :54::54:
gel sen de sıyıranlar kervanına katıl :60:

Günaydınlar kızlar :)

Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.

Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilir :( İki gün kala olacak şey miydi bu :( Stres topu gibi oldum yeminle :(

:53::53::53::53::53:
umarım kapatabilir :53::53:

yaaaa benim çok uykum var, daha doğrusu halim hiç yokkk :5::5::5::5:
hiç bıkmadan pozitif enerji yolladığım evrene sesleniyorummm :95::95::95::95::95::95::95:
geri dönüşüm sağla lütfennnnnnnnnnnnnnn :95::95::95::95::95::95::95:

Back
X