• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:30::30::30: artık oyunu bırakmam gerek sanırım :9::9:
29 da bile delirme boyutuna geldim ama bağımlı gibi oldum :31:

tamam hümmmümm :54::54:
gel sen de sıyıranlar kervanına katıl :60:

bende bi dönem oynadım onu manyağa bağlamıştımm :86::86::86::86:
sora bıraktım tabi burdan face e giremediğim içinn :1::1::1:
bizimkiler benim face girip kendilerine bol bol can gönderiyolar şmdii :32::32::32:

$20130424_200334.webp çiçeğimmm :16::16::16::16:

Günaydınlar kızlar :)

Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.

Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilir :( İki gün kala olacak şey miydi bu :( Stres topu gibi oldum yeminle :(

:53::53::53::53::53::53:

annen seni vermemek için mi yapıyor :44:
bu ne ya

Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.

Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilir :( İki gün kala olacak şey miydi bu :( Stres topu gibi oldum yeminle :(

Valla canım senin nişan stresi değil anne stresi :53: Allah yardımcın olsun. o gün bişey anlamıyorsun zaten her şey senin dışında gelişiyor :18:

ben biliyodum bugün başıma bi iş açacağımıı :30::30::30:
bi insan aylardır oturduğu masadan kalkarken elini çarpar mı yaaaaa:47::47::47:
bi ele bu kadar çabuk mor otururmu yaaaaa uffff :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

DonukPudra O da stresli, sanırım kendini kaptırdı gitti :( Şehir dışı olduğu için evlenmemi pek istemiyordu ama sevgilimi tanıdıkça öyle bir sorun kalmadı çok şükür...Sabah sabah atıştık pufff :(

hande_buse88 Amin cnm, teşekkür ederim :(

bi ele bu kadar çabuk mor otururmu yaaaaa uffff :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Oy kıyamam canım. bende bacağımı çarpıyorum genelde :5:Canım sen kaç saatlik uykuyla ayaktasın. Uykun açıldı mı şimdi :33:

kızmaaaaaaaaaaa..pozitif enerji yolla :16:
olur olur şekil a ben :ssz::ssz:

kolumu boynumu kaşısam bile iz oluyor hemen :26:

**

hümm çiçek + sen :23::23: :119::119:

bu arada hümümm afedersin kendi derdimden çiçeğine yorum yapamadımm :25::25:

çok güsellll canımmmm :46::46::46:
*
sineeeemmm geldin mii elbisemi eklicemm senin içinnnnnnnn :3::3::3:

Canım Allah kolaylık versin. anneni biraz sakinleştirmeye çalış bence.

hümmm çiçeğine bayıldımm. nerde yaptırdın. ben pembe delisiyim zaten :16:

aslııı nolcak bu halimizz ben de öleyimm :26::26:
kaşısam bi tarafımı kan oturyo hemenn :31::31::31:

çözüm bulamadım hala :19::19:
fondotenler de fayda etmiyor.:ssz:

nişanlıyken kolumu çarptım mosmordu ..annem nişanlım yaptı sanmıştı :25::25: rezil bir durum.. çarptım diyorum hadi hadi :20::20: dövcem sizi diyodu :31: böyle şeylere maruz kalıyorsun bir de..

evlendim :9::9: sorma:9: :10:

dilaa aynen bende. çok beyazım bide tenim hassas. biz sözlenirken kollarıma sir ağda yaptırmıştım kıppkırmızı sivilce oldu her tarafım :14: çok allerjik bi insanım :52:

bana da nişandan önce özel muamele yapıyolardı aman kalkma aman çarpma diee:31::31:
nişandan 2 gün önce olacağı var yaa, dolmuşta bi savruldum,
tutacaklardan birine çarptım kolumuu, ne tesadüftür kii çivisi çıkmış oranınn :1::1::1:
kolum morarmıştı benimdee:1::1::1:

Günaydın Taze Gelin adayları ve Gelinler,Allah tüm dileklerimizi kabul etsin inşaallah:40:
Sinem Evin Hayırlı olsun canım,Güle Güle otur:nazar:

canım çok teşekkür ederim darısı tüm ev arayanlara inşallahhhh:16::16::16:

cerencim çok teşekkür ederim inşallaaaahhhh hepimiz aşkla oturalım aşk yuvalarımız da:16::16::16::16:

aslıcımmm,,teşekkür ederim canım inşallahhh hepimiz ağız tadıyla oturalımmm:16::16::16::16::16:

biryahcanya,,teşekkür ederim inşallah kirada oturan herkese Raabim kendi evini nasip etsin,bana da nasip etsin inşallahhh:16::16::16::16:

dillacımmm saol kuzummm inşallahhh evett sizi dinleyip hemen toparlandımm iyiki varsınızzzzz kiiii:16::16::16::16::16::16:
ben sana pozitiflik göndereyimm bugün canımmm:32::32::32::52::52::52::23::23: elbiseni görmek istiyorum ayrıcaaa:52::52::52::52: bide moraran elinden öpüyorum ki geçsinnnn:17::17::17::17:

elifimmmm yaaa sabah sabah güldürdün beni şu anlatımına bayılıyorum hemşocanımmm:16::16::16: hayırlı olsun tv bol aşklı izlemeler :16::16::16: bu arada amin kuzum hepimiz ağız tadıyla oturalım aşk yuvalarımız daaa:16::16::16:

goo,,:53::53::53::53::53:annen niye böyle bi şey yapıyo ki beyaz saçı kesmek de neyin nesi boyayabilirdin onları umarım kuaför düzeltebilir nişanlanacağın kişiyi onaylamadı mı acaba:53:

hümmm snein çiçeğini sevsinlerr yaa pembiş pembişşşş:16::16::16::16::16:

Back
X