Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceliklere bittimmmmmmmmmmm
almam lazım almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kızlar bir spor vardı yapacaktık. 30 günde eriyen neydi o? Hemen söyleyinde indireyim vakit varken
kuzum jillian 30 days shred ismi yanlış yazmadıysam
ben çok hastayım bugün, 8. güne geldim ama yapamıcam galibaaa
baldeeee düzeltirim yarın canım
bu arada candy crush a böööö diyorum ve criminal case oynuyorum![]()
eveet evet niye bekleyeseniz ki o zaman çalsın davullaaaahhnişanlıcanda hemen istiyoo
gelim işime başlayım gerekirse ek iş yaparım hemen evlenelim dioo
ben de o zorlanmasın die senle tek göz odada bile otururum yorma kendini didimm![]()
ben giderim ki koltuklarımı görmeyeeeeee![]()
,aaa resmi unutmuşum ben :)) bihter geceliğini ararken ne buldum :))
yapma behlül o senin yengen![]()
Eki Görüntüle 698981
gevezek zaten ilk günden beri onu seviyorum. Birçok şey anlattım burada ona dair, duygularıma dair eğer öyle olmasaydı evlenemezdim. KK'da beni tanıyan en eskiler bilirler evliliğe ne kadar soğuk baktığımı ama aşk 4 yıl hiç üşenmeden, pes etmeden benim ikna olmamı bekledi ve yakında onunla evleneceğim. Bir erkeğin bu kadar istikrarlı olması, sevmesi ve gözlerine baktığımda sadece kendimi görmem ona olan duygularımı dahada kuvvetlendiriyor.Bu sebeple eğer onu mutlu edemezsem diye aklım çıkıyor. Korkularım normalden daha fazla olduğundan tepkilerim de çok sert oluyor.Kızların sayesinden bir çok sıkıntıyı aştım. İnşallah onuda aşacağım.
anladım tatlım maşallah size ne güzel her şey gönlüne göre olsun inşallah![]()
ELİFİMMMMMBen burdayım yaz hadi meraktan çatladım tüm gün ben kaç kez yazdım nerdesin diyeeeee
![]()