• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrr :16:

Yazı tipimi değiştirdim :40:
Dün akşam elektrik süpürgemizi aldık annem, babam, ben. çok içime sindi. tertemiz yapıcam evimi :12:hayırlısıyla ödeyelim bütün borçlarımızı işallah. son ayda mutfak masası, 2 halı ve bulaşık makinası alıcam :10:

mavişş, özgee bide baldeydi sanırımm,
o çalışma istediğinin yok olması durumu bende de varr:31::31:
baharı henüz atlatamıyorum sanırımmm :24::24::24:

özgem geçmiş olsun ayrıcaaa:ssz::ssz:

çalışmak istemiyenlerin en başında ben geliyorummm :kkk::kkk::kkk:

ağustos gelsin işten çıkayım artık yaaa :5:

ama sonra ekimde iş bulayım :9::9: burdan daha iyi bi iş olsun :31:şartları daha iyi olsun:31: hafta sonu ve resmi tatiller bildiğin tatil olsun :45:

e tabi maaşı da burdan çoook daha iyi olsun :27:

ama sonra ekimde iş bulayım :9::9: burdan daha iyi bi iş olsun :31:şartları daha iyi olsun:31: hafta sonu ve resmi tatiller bildiğin tatil olsun :45:

Kuzum neden çıkyonkine sen işten:26::26::26:

Hava yüzünden mi böle olduk biz acaba kuzum:17::17::17:
Kuzum geçmiş olsun nasıl üşüttün ciğerlerini doktora gittinmi:26::26::26:
Bide kuzum sen düğün haftanda mı kapatacan büroyu o hafta ne samana kadar çalışacan:26::26::26:

evet kuzum düğün haftası gitmicem büroyaa bi de balayı haftası
2 hafta kapalı durcak

eliffff hoşgeldinnnn :3:
son 5 güüünnnn :52:

Hay Allahım ya ne güzel istek bunlar :8: Sağlıklı olalım da çalışalım ben evde fazla kalayım sıkılıyorum 2005 ten bu yana dışardayım ben evde kalmadım hiç :53:

ne oldu canım??? neden kötü oldunuz

ah bi bilsem burnumdan öperdi hiç öpmeden gitti dün :14:

Yaw kızlar benim canım şu sıralar hiç çalışmak istemiyo bana mı özel bi durum sizlerde de var mı acep:26::26::26:

o bendede var herkesciklerde de varmış zatii bi dünya işim var ay sonu maaşlar hesaplanacak amma ben öyle oturuyorum ya:31::31:

evet kuzum düğün haftası gitmicem büroyaa bi de balayı haftası
2 hafta kapalı durcak

eliffff hoşgeldinnnn :3:
son 5 güüünnnn :52:

O saman kuzum ben seni nasıl uğurlucam ben 17 sinde işbaşı yapacam 16sı pazartesi de izinli olacam gelin mevlüdü yapılacak seni nasıl uğurlucam ben:14::14::14:

Kızlar memlektten çeyizciklerim gelecek Allah nasip ederse bu h.sonu annem memleketteki evimizi boşaltıp kiraya verecekler inş hayırlısıyla gelirrr :16::16: dün de beyaz eşyalarım gelmiş tek ankastre kabinim gelmemiş o da geldiğinde fırın ve ocağım kurulumunu yapacaklar onun dışında herşey güzell çok güzell :8::8:

Hay Allahım ya ne güzel istek bunlar :8: Sağlıklı olalım da çalışalım ben evde fazla kalayım sıkılıyorum 2005 ten bu yana dışardayım ben evde kalmadım hiç :53:

bende öyleyim handecim duramam yani evde öğrenciyken bile yazları hiç boş durmadım ben kendimi bildim bileli çalışıyorum yani :6::6:

evlenince de en geç 1-2 aya iş bulmak istiyorum inşallah güzel bi iş nasip olur :26:

ah bi bilsem burnumdan öperdi hiç öpmeden gitti dün :14:

o bendede var herkesciklerde de varmış zatii bi dünya işim var ay sonu maaşlar hesaplanacak amma ben öyle oturuyorum ya:31::31:

Balde canım sen ne zaman izne ayrılıyon acıcık samanın kalmış bu arada sen ne iş göryon:26::26::26:

Back
X