bence 2. daha güzell mavişş
çocuğun belki mutfak fantazisi var nerden biliyonnn :86::86::86::86::86:
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrdelüüüüüüüüüü
deseydin sen beni bi de yatakta hayal et diye
bu arada 1.katsakat.. bizim apartmanda 1. kata hırsız girmiş. çok korkunç ya. bir de sen yeni evli olacaksın millet bilecek.Allah korusun yine de.
**
maviş dolaplarını hatırlayamadım ama 2.nin sandalyeleri güzel ama masası cezbetmedi beni ..
Günaydın kızlarrrrrr çarşamba günüm bazı olumsuzluklar olsa da güzel geçti..... sabah canım geldi babamın caddysi ve onun arabasıyla eve gittik sonra o caddy cikle gitti kitaplığını aldı geldi annem buzdolabının raflarını yıkadı bi güzel temizledi abla da evi temizlemeye başladı
bi baktık ki canımla birlikte ailesi de gelmiş.... çay demledim evimde ilk defaevden baklava getirmiştik anneannem diyor hamarat kızım hemen baklava yaptı bize sonra ayakkabılık almaya gittik onlarla ve bunu aldık
Vera Portmanto - İstikbal Mobilya
sonra onlar gitti canımla ben eve döndük yatak odası geldi ve canım sıkılması başladı 2 çekmece ve pantalon askılığını unutmuşlar hadi o neyse getirilir... yatağımı yani bunu
Sleepwell Energy Yatak - İstikbal Mobilya koyduk annem tozlanmasın diye kılıf yaptırmıştı onu geçirmek için kardeşim ve canım bazanın üstüne çıktı ve çat çatladı öyle adi bişey varmış bi baza da...bizim evde kullandıklarımız istikbal istersen 3 kişi çık zıpla hiçbirşey olmaz biz yatak ve bazayı ordan alacaktık ama takımın içinde bazası vardı zaten gerek yok dedik bu oldu babam bugün arayıp soracak hesabını.....
sonra 5te perdecimiz geldi perdelerimizi astı yatak odam çok tatlı oldu tek kötü şey oda biraz küçük olduğu için dolapla yatak arasında mesafe az kaldı
cumartesi küçük odayı toplayacağız kitapları falan... ayakkabılığımız gelecek ve duşa kabin gelecek takılacak hüm ün günlüğü bu kadar
bu bi işaret olabülü diyon yane
mutfakta kollayayım o vakit ben kendimi :18:
Günaydın Kızlar
dün işyerinde çalışmadım ama evde çalıştım her yanlarım ağrıyo tüm camları sildim tülleri güneşlikleri kanatlarını yıkayıp ütüledim ve taktım kollarımı hissetmiyorum
Sizler nasılsınız?
Hatice gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim canım inşallah bizde en kızsa zamanda üzerinde görelim.
BalDe öncelikle geçmiş olsun sonra sabırsızlıkla resim bekliyoruz
Mavişşş ben de 2.nin sandalyelerini çok beğendim. Mutfak dolaplarının rengini bilmediğim için uyum konusunda yorum yapamıyorum....
nazar diyelim hümm sıkma canınıı
yatağın ve ayakkabılığında çok güzel güle güle kullanınn
şeyy bide ben yeni çeyizcanlar ekledimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/613837-hd-kalitesinde-ceyizlerim-7.html
Aslimu dolaplarım mobilya rengi yani kahverengi :26::26::26:
sana shakira - la tortura yı armağan ediyorumm
izle bi klibiii
günaydın kızlarrrrrr çarşamba günüm bazı olumsuzluklar olsa da güzel geçti..... Sabah canım geldi babamın caddysi ve onun arabasıyla eve gittik sonra o caddy cikle gitti kitaplığını aldı geldi annem buzdolabının raflarını yıkadı bi güzel temizledi abla da evi temizlemeye başladı
bi baktık ki canımla birlikte ailesi de gelmiş.... çay demledim evimde ilk defaevden baklava getirmiştik anneannem diyor hamarat kızım hemen baklava yaptı bize Sonra ayakkabılık almaya gittik onlarla ve bunu aldık
vera portmanto - istikbal mobilya
sonra onlar gitti canımla ben eve döndük yatak odası geldi ve canım sıkılması başladı 2 çekmece ve pantalon askılığını unutmuşlar hadi o neyse getirilir... Yatağımı yani bunu
sleepwell energy yatak - istikbal mobilya koyduk annem tozlanmasın diye kılıf yaptırmıştı onu geçirmek için kardeşim ve canım bazanın üstüne çıktı ve çat çatladı öyle adi bişey varmış bi baza da...Bizim evde kullandıklarımız istikbal istersen 3 kişi çık zıpla hiçbirşey olmaz biz yatak ve bazayı ordan alacaktık ama takımın içinde bazası vardı zaten gerek yok dedik bu oldu Babam bugün arayıp soracak hesabını.....
Sonra 5te perdecimiz geldi perdelerimizi astı yatak odam çok tatlı oldu tek kötü şey oda biraz küçük olduğu için dolapla yatak arasında mesafe az kaldı
cumartesi küçük odayı toplayacağız kitapları falan... Ayakkabılığımız gelecek ve duşa kabin gelecek takılacak hüm ün günlüğü bu kadar
Masalarımız aynı olacak o zaman canım ne güzelKuzum 2. açılıp kapanıyo 1. açılıp kapanıyo mu bilmiyom 1.yi istikbalden baktım
Yatakodası hayal ve sıcak bastıpınarrrrrrrrrrrrrrrrrdelüüüüüüüüüü
bu arada 1.katsakat.. bizim apartmanda 1. kata hırsız girmiş. çok korkunç ya. bir de sen yeni evli olacaksın millet bilecek.Allah korusun yine de.
**
maviş dolaplarını hatırlayamadım ama 2.nin sandalyeleri güzel ama masası cezbetmedi beni ..
Hüm iyiki şimdi çıktı birde düşün siz evlendiğiniz gece çıksaydı milletin dilinden kurtulamazdınız.Günaydın kızlarrrrrr çarşamba günüm bazı olumsuzluklar olsa da güzel geçti..... sabah canım geldi babamın caddysi ve onun arabasıyla eve gittik sonra o caddy cikle gitti kitaplığını aldı geldi annem buzdolabının raflarını yıkadı bi güzel temizledi abla da evi temizlemeye başladı
bi baktık ki canımla birlikte ailesi de gelmiş.... çay demledim evimde ilk defaevden baklava getirmiştik anneannem diyor hamarat kızım hemen baklava yaptı bize sonra ayakkabılık almaya gittik onlarla ve bunu aldık
sonra onlar gitti canımla ben eve döndük yatak odası geldi ve canım sıkılması başladı 2 çekmece ve pantalon askılığını unutmuşlar hadi o neyse getirilir... yatağımı yani bunu
Sleepwell Energy Yatak - İstikbal Mobilya koyduk annem tozlanmasın diye kılıf yaptırmıştı onu geçirmek için kardeşim ve canım bazanın üstüne çıktı ve çat çatladı öyle adi bişey varmış bi baza da...bizim evde kullandıklarımız istikbal istersen 3 kişi çık zıpla hiçbirşey olmaz biz yatak ve bazayı ordan alacaktık ama takımın içinde bazası vardı zaten gerek yok dedik bu oldu babam bugün arayıp soracak hesabını.....
sonra 5te perdecimiz geldi perdelerimizi astı yatak odam çok tatlı oldu tek kötü şey oda biraz küçük olduğu için dolapla yatak arasında mesafe az kaldı
cumartesi küçük odayı toplayacağız kitapları falan... ayakkabılığımız gelecek ve duşa kabin gelecek takılacak hüm ün günlüğü bu kadar
Mutfakta
bu bi işaret olabülü diyon yane
mutfakta kollayayım o vakit ben kendimi :18:
Aslında fotoğrafı var sadece iğnelerle tutturulmuş hali paylaşsam mı acaba:44:Günaydın Kızlar
dün işyerinde çalışmadım ama evde çalıştım her yanlarım ağrıyo tüm camları sildim tülleri güneşlikleri kanatlarını yıkayıp ütüledim ve taktım kollarımı hissetmiyorum
Sizler nasılsınız?
Hatice gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim canım inşallah bizde en kızsa zamanda üzerinde görelim.
BalDe öncelikle geçmiş olsun sonra sabırsızlıkla resim bekliyoruz
Mavişşş ben de 2.nin sandalyelerini çok beğendim. Mutfak dolaplarının rengini bilmediğim için uyum konusunda yorum yapamıyorum....
GünaydınnnnnnnnnnnnnnGünaydınnnnnnnnnnn
Shakira La Tortura klibi fena hakkaten
Günaydın kızlarrrrrr çarşamba günüm bazı olumsuzluklar olsa da güzel geçti..... sabah canım geldi babamın caddysi ve onun arabasıyla eve gittik sonra o caddy cikle gitti kitaplığını aldı geldi annem buzdolabının raflarını yıkadı bi güzel temizledi abla da evi temizlemeye başladı
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrdelüüüüüüüüüü
sana shakira - la tortura yı armağan ediyorumm
izle bi klibiii
sen var ya sen
Yatakodası hayal ve sıcak bastı
Hüm iyiki şimdi çıktı birde düşün siz evlendiğiniz gece çıksaydı milletin dilinden kurtulamazdınız.
İlk gece yatak kırdılar denirdi bu açıdan bakarsan olduğuna çooook sevinirsin. Nazar boncuğu o
Aslında fotoğrafı var sadece iğnelerle tutturulmuş hali paylaşsam mı acaba:44:
Güzel gözükmeye bilir gibi geliyorda
Masalarımız aynı olacak o zaman canım ne güzel
kahve kahve boğar mı :44::44::44::44:
kontrast yapar mısın
sen var ya sen
**
pınarrrrrrrrrrrrr benle konuşşşşşşşşşşşşşşşmuyon mu:44::44:
**
haticemmmmmm gelinliğini çok merak ediyorum ve simdiden asık olduysanbu harika..ü
**
hümmmmm :26:canım benim ya ilk biz de istikbale bakmıştık artık eski kalitesi yok dediler bize.
dedelerimiz babalarımızın evinde hep istikbal vardı taş gibilerdi. şimdi malzemeden mi çalıyorlar ya
üzülme nazar diye düşünherşey güzel olcak
mutfakta mı gelişiyor olaylar
müsait bir vakitte izleyeceğim oni
İlk gece ve yatak iyi olmuş iyi olmuş iyi.
ayy bence de ilk gün çatlasaydı bidee :18::18::18::18:
aboooo :18::18::18::18:
haticem sıcak basmasın lütfenn, aşk bassınn aşşkk
bidee şeyy paylaşsana gelinliğini biz son halinide görcez ya inşallahh sıkıntı yokk
2. Masa canımSeninki hangi masa ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?