- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
kuzularım günaydınnn
bi yandna geçmişi okudum bi yandan yolladığınız klibi izledim
ben hala hastayım ya, dün bi de pikniğe gittik bu hastalıkla aferim banaama piknikte iyileştim valla
bugün fenayım yine, haplarımı içiyom
maviş ben de 2.yi beğendimmmm
hüm üzülme kuzum nazarlık olsun o da.. inşallah hallolur canım
cuma kumbarayı açıp çamaşır alcam ben deee
eğer güzel para birikmişse bi sütyen takımı bi de kısa gecelik almak istiyom en morundan
bi de sevdicek bana süprüz bişi almış aileye gösterilmicek bişey dedine aldı kimbilir
bu arada o vücut çorabından alıcam ben evlenincebenimkinin hoşuna gider kesin
bi deee ben karşısında dans etmeyi, striptiz yapmayı falan çok istiyom ama gerçekten utanırım yaa, çıplaklıktan falan değil o hareketleri yaparken komik görünmekten
neyse belki yaparım ilerde utanma kalmaz
hem hastayım hem de kafa +18 e çalışıyo
Geçmiş olsun canımm
Mutfak tülünü çok beğendim üst kısmının da fotosu var ise bir ara ekler misini? Ben de anneme tül yaptıracağım da nasıl olacağına karar vermedim ama seninki gibi düşünmüştüm.
Benim fantazi bişiyim yok yahu yani aldıklarım o kadar fantazi değil siz benim aklımı çeliyonuz bizde bi alışverişe gidek o zaman.
Enişte de az değil
günaydın kızlarrrrr uzun zamandır gelemiyorum çok şey kaçırdım sanırımama kaçırdığım en önemli şey elifin gidişi herhalde güle güle gitsin mutlu güzel haberlerle geri dönsün inşallah ben bugün çok mutluyum annem ve babam geldi nişanlımla kaynaşmaya dün hep birlikte pikniğe gittik maşallah baya iyi anlaştılar hatta bir ara kıskandım 4 gün daha buradalar iyice kaynaşırlar artık
Hüm her şerde bir hayır var.
Çok üzülünce diğer taraftan bakmakta fayda var.
Lakin öyle dediğim gibi düşününce anam siz varya imalı bakışlardan yanardınız alimallah
Ben beylikdüzünden aldım.
Hüm aştınız siz kendinizi adamları düşünemiyorum.
Eniştelerin nefesi kesilecek
kuzularım günaydınnn
bi yandna geçmişi okudum bi yandan yolladığınız klibi izledim
ben hala hastayım ya, dün bi de pikniğe gittik bu hastalıkla aferim banaama piknikte iyileştim valla
bugün fenayım yine, haplarımı içiyom
maviş ben de 2.yi beğendimmmm
hüm üzülme kuzum nazarlık olsun o da.. inşallah hallolur canım
cuma kumbarayı açıp çamaşır alcam ben deee
eğer güzel para birikmişse bi sütyen takımı bi de kısa gecelik almak istiyom en morundan
bi de sevdicek bana süprüz bişi almış aileye gösterilmicek bişey dedine aldı kimbilir
bu arada o vücut çorabından alıcam ben evlenincebenimkinin hoşuna gider kesin
bi deee ben karşısında dans etmeyi, striptiz yapmayı falan çok istiyom ama gerçekten utanırım yaa, çıplaklıktan falan değil o hareketleri yaparken komik görünmekten
neyse belki yaparım ilerde utanma kalmaz
hem hastayım hem de kafa +18 e çalışıyo
Yahu benimde yok sizi okuyunca almak istiyorum ama çamaşır bile alamam ben kendime o şeyleri nasıl alırım bilemiyorum.Geçmiş olsun canımm
Mutfak tülünü çok beğendim üst kısmının da fotosu var ise bir ara ekler misini? Ben de anneme tül yaptıracağım da nasıl olacağına karar vermedim ama seninki gibi düşünmüştüm.
Benim fantazi bişiyim yok yahu yani aldıklarım o kadar fantazi değil siz benim aklımı çeliyonuz bizde bi alışverişe gidek o zaman.
sende bence az değilsinöyel korkuyorum falan diyorsun ama sadece senin aklına geldi yatağı kırmışlar falan denmesi seni gidi gidi
Merhaba kızlarrryoğunum hem de çok yoğun dün h.sonu gibi geldi bana. dolu dolu gezdik davetiyelere baktım, nikah günü için belediyeye gideceğim nişanlıcan ne kadar ücret alıyor dedi sizden başvuran arkadaşlar ne kadar aldılar bilgilendiriseniz sevinirim formunuzdasınız yine
benimkinden uyarı geldi zaten o işlem çok önemli değil o aşamaya kadar ki şeyler önemliymiş soymak falan
Merhaba kızlarrryoğunum hem de çok yoğun dün h.sonu gibi geldi bana. dolu dolu gezdik davetiyelere baktım, nikah günü için belediyeye gideceğim nişanlıcan ne kadar ücret alıyor dedi sizden başvuran arkadaşlar ne kadar aldılar bilgilendiriseniz sevinirim formunuzdasınız yine
Canım benim kasım ayında olmuştu o zamanın fiyatlarını yazayım ben 100tl hafta içi 250 tl haftasonu
Topikteki bütün kızanların eşleri zorlanmayacak vallahii babydollar, falan abowww
Teşekkür ederim canım bzim kv fazla para alırlarsa h.içi yapalım deyip diyor :26:
Topikteki bütün kızanların eşleri zorlanmayacak vallahii babydollar, falan abowww
bizleri öpüp başlarına koysunlar
günleri gün oluyor/olacak
**
pınarıskoskoviççççççççççççç :128::128:
bence de beyaz paçalı donla çıkcak daha mı iyiydii
ama banane onlarda hazırlık yapsınlar bizeeee
bak kızlar ne kadar uğraşıyo, babydoller, vucut çoraplarıı ( anacım ben baktım bunlar korkunç :18::18::18::18:),
raks etmeler flnn
onlarda yapsın biseeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?