'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Geçmiş olsun canımm

Mutfak tülünü çok beğendim üst kısmının da fotosu var ise bir ara ekler misini? Ben de anneme tül yaptıracağım da nasıl olacağına karar vermedim ama seninki gibi düşünmüştüm.

Benim fantazi bişiyim yok yahu yani aldıklarım o kadar fantazi değil siz benim aklımı çeliyonuz bizde bi alışverişe gidek o zaman.

canım üstünde bişi yok aslında camın bitminin hemen üstünden başlıyo üstte ve altta çubuk gibi bişey monte ettiler araya da tülü gerdiler
bi de storum var tülün üstünde kalcak şekilde ama gittiğimde daha detaylı çekerim tabi

Özgem geçmiş olsun kuzum.
Zencefilli çay bulursan iç bende çok işe yarıyor.
Çekilmez ki bu sıcaklarda da

Kızlar zaman azaldıkça bu muhabbetlere daha mı çok giriyoruz ne

Gözün aydın bizimkiler hala aşka gıcıklar.
Abim beni götürecek diye içten içe kızıyor bakışlarından da hepimiz anlıyoruz:18:

sende bence az değilsin öyel korkuyorum falan diyorsun ama sadece senin aklına geldi yatağı kırmışlar falan denmesi seni gidi gidi

Merhaba kızlarrr yoğunum hem de çok yoğun dün h.sonu gibi geldi bana. dolu dolu gezdik davetiyelere baktım, nikah günü için belediyeye gideceğim nişanlıcan ne kadar ücret alıyor dedi sizden başvuran arkadaşlar ne kadar aldılar bilgilendiriseniz sevinirim formunuzdasınız yine

benimkinden uyarı geldi zaten o işlem çok önemli değil o aşamaya kadar ki şeyler önemliymiş soymak falan

Yahu benimde yok sizi okuyunca almak istiyorum ama çamaşır bile alamam ben kendime o şeyleri nasıl alırım bilemiyorum.

sende bence az değilsin öyel korkuyorum falan diyorsun ama sadece senin aklına geldi yatağı kırmışlar falan denmesi seni gidi gidi

Hüm annemlerin bir arkadaşının başına gelmişti.
Daha ben dünyada yokken ben kazık kadar oldum ama hala hatırlanıp gülünüyor.
Rezil bir durum ondan hayatım iyiki şimdi olmuş. Ablayı hatırlıyorumda tut küçük çocuklardan kocaman hatunlara varıncaya kadar herkesin diline düşmüşlerdi.
Beline kuvvet eniştenin vs. bir sürü şey söyleniyor.

Hande her ilçenin farklı oluyor.
Birde nerde kıydıracağına göre de değişiyor fiyatlar

Canım benim kasım ayında olmuştu o zamanın fiyatlarını yazayım ben 100tl hafta içi 250 tl haftasonu

amaniiiiinn bu muhabbet nereye gidiyor

yataklar mutfaklar striptizler taşlı afilli bişicikler

bende anlatim bari

benimki de oryantalden çok hoşlanıyomuş

anladınız siz onu

bakarız deneriz didim bende

bende dün kumbaramı açtımmm koşa koşa arkadaşa katalog almaya gittim

bordo bir babydoll bir de pembe bir gecelik beğendim bugün sipariş vermeye gidiciimm

Topikteki bütün kızanların eşleri zorlanmayacak vallahii babydollar, falan abowww

Topikteki bütün kızanların eşleri zorlanmayacak vallahii babydollar, falan abowww

bizleri öpüp başlarına koysunlar

günleri gün oluyor/olacak

**

pınarıskoskoviççççççççççççç :128::128:

bence de beyaz paçalı donla çıkcak daha mı iyiydii
ama banane onlarda hazırlık yapsınlar bizeeee
bak kızlar ne kadar uğraşıyo, babydoller, vucut çoraplarıı ( anacım ben baktım bunlar korkunç :18::18::18::18:),
raks etmeler flnn
onlarda yapsın biseeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaparlar

dert etme

Ne konuşuyosunuz siz öyle bakıyımmm

Aslıııııı vee Özgee sexy hatunlar anladınız siz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…