bihter geceliğim gelmişşşş
çoook beğendim valla
bu arada kumbaramda da 60 tl birikmiş yarın bi sütyen takımı bi de kısa gecelik almaya çalışçam loyadan
nasıl oldu nasıl oldu bedeni geniş miymiş tatlım ben de alcaktım da büyük olur diye almamıştım ..
bana loya demeee gözüm kaldı her şeyde
5 liraya bikini vardı yaa aa bakamadım ki hiç poff
kızlarr bişe sorcammm
hafta sonu ankaraya gitcem ya düğünee, bi hafta sonrada aynı kişilerin burda olcak düğünü..
o yeşil siyah eklediğim kıyafeti adana için almıştım benn, sizce ankarada aynı elbiseyi mi giyim farklı mıı ??
günaydınnn..
sabah sabah şu teknosanın anneler günü reklamını izledim , bi ağladım bi ağladım
Kuzum günaydın neydi seni bu kadar ağlatan sen çok duygusala mı bağladın bakım nasıl bi reklammış:44::44::44:
dur burdada paylaşıyım kuzum.
Aslında çok komik ama sonunda bi duygulandım
[video=youtube;0g3Bhce3zdc]http://www.youtube.com/watch?v=0g3Bhce3zdc[/video]
ameliaa bende sabah izledim çok hoşuma gitti ya
ben pek bi hassasım heralde bu aralar spidi
bu arada seni yakalamışken bişi sorucam bu folik asit demiştik ya hap şeklindemi oluyo..
bide çeşitleri falan varmı,yani eczaneden gidip alınabiliyormu yoksa doktorunmu yazması gerekiyor?
folibol ilacın adın 1,5 TL mi ne sarı kutu ben bide B12 vitamini kulanıyorum onu doktor verdi kırmızı et falan yemiyorum ben canım
seninde B12 eksikliğin var ise alabilirsin.
günde 1 tane aynı saatte içiyorsun
anladım canım.B12 vitamini olarak ne kullanıyorsun peki?
Bendede b vitamini eksikliği var.bu aralar bağışıklığımda baya düştü,toparlamam lazım kendimi :44:
ben pek bi hassasım heralde bu aralar spidi
bu arada seni yakalamışken bişi sorucam bu folik asit demiştik ya hap şeklindemi oluyo..
bide çeşitleri falan varmı,yani eczaneden gidip alınabiliyormu yoksa doktorunmu yazması gerekiyor?
folibol ilacın adın 1,5 TL mi ne sarı kutu ben bide B12 vitamini kulanıyorum onu doktor verdi kırmızı et falan yemiyorum ben canım
seninde B12 eksikliğin var ise alabilirsin.
günde 1 tane aynı saatte içiyorsun
merhaba speedyyy...tanışmıyoruz ama görüyorum arada yazdıklarını...hamile misin sen
öncelikle paylaştığın videoya ağladım hemencik....hazır zaten ucunda....azcık duygulansam akıp gider....
bu arada ben regl bitince gidicem dr a...bi sorun yoksa temmuz gibi düşünüyorum....Allah izin verirse mügem....bi iki ay daha bekleyelim dedik biz ama belli de olmayabilir
ferrum fort canım klasik zaten buda
bence sen en kısa sürede doktora git gebelik öncesi rutin testlerini yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?