'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

seninde göbeeen benimki kadanmıııııı ?
Hani dedin ya benim de var diye .... Yani o seksiiii şeleri giyince tip durmuomu

benim de göbeğim var ne yapayım spora başlayamıyorum bir türlü.

ben takmıyorum aklımı göbeğim nasıl acaba diye yormuyorum özlemcim.

90-60-90 değilim eşim de fit katalog erkeği değil. sonuç ; anı yaşıyoruz.

bravooooo

bense ; arada baş başa kalıyoruz evde tabiki tuttuk artık evide aşkım göbeğim çok mu çıkmış
aşkım göbeğim sence de çok mu ... aşkım orama burama dokunma zaten kilo aldım ..
aşkım yaaaaa çok yedim yine...

şeklinde saçmalıklarla yoruyorum onu

canım sıkıldı ya bugün işte yok :97:

akşama gezmek ayarladım sabah kalktığımda akşama program yapmıcam gelip uyucam didiydim ama gene yalan oldu

özlemmm
iyidir bıngıldamak yaa o kadar takma kafana kim var ki heryerinden memnun

dilamiikkk
sende elbisen varsa başka onu giy ankarada,adana daha önemliymiş zaten orda esersin fırtına gibi

bidee şeyyy az önce nişanlım mesaj attı evimize klima da almamız dedi bende masrafa girmeyelim çok aciliyeti yok dedim

olmaz yatak odasına şart didii

Allah'ım bugün bişiler oluyor yarimee :111:

benimki de zayıflamış oy oy diyor

pınarrrrrrrrrrrr alınnnnnnn cidden şart

olay anında pencereyi tam açamıyorsun hani perdeyi açıp buram buram hava girsin diye o olmuyor

perde cekik cam hafif acık yetersiz..

havalar birden ısındı zaten gece uyurken bile bana afakanlar basıyor

almayı düşünüyoruz ama fiyatlar bile pahalı geliyor nişanlıyken alsaydık o fiyat koymazdı yani. borçlarla kaynardı şimdi aaaaaaaa şu kadar borç var deyip erteliyoruz ama almak farz oldu.

evet doğru diyon aslımuu

ama klima alıp onu salonda değil de yatak odasında kullanmamız insanların aklında nasıl bir fikir oluşturur

ayol kurmaya gelen adamlar bile ne düşünür

-nereye kurucaz abi

- yatak odasına

dün eşim de onu dedi

kimin ne düşündüğünü umrumda değil ben yanıyorum arkadaş şimdiden gece uyuyamıyorum sıcaktan.

owwwwwwwwwww yenge hanım ne azgın diyebilirler

enişte yengeyi rahat bırakmıyo diyebilirler

milletin ağzı torba değil ki büzesin

yok kuzum yaa öyle düşünülmez bence sonuçta orda uyuyosun yazın sıcaklarda uyumak çok fenaa

yatak odasına abi demez o da.... şu taraftan buyrun der

tamam hadi adamları bida görmücez sonuçta ama çeyiz evi olacak gelen giden bakacak salonda yok yatak odasında var

çok manidar bulurlar bu durumu

yok kuzum yaa öyle düşünülmez bence sonuçta orda uyuyosun yazın sıcaklarda uyumak çok fenaa

özgişimm salonda olsa bide yatak odasında olsa sorun etmem de yalnızca orda ne bilim :44:

ben hiç görmedim öyle ev hep salonda klimalar

ben olsam düşünürüm yani bunların işi hep burda diye

kızlaaaarr sakın öyle bir hata yapmayın yatak odasına kurdurmak gibi..
tabi evin şekli önemli ama eğerki yatak odanız ile oturma odanız yahut küçük odanız yada bütün odalarınız farketmez.
eğer aynı koridora bakıyorsa kesinlikle başka odaya kurulum yaptırın .. gece evde hava sirkülasyonu olmadığından hangi odada olursa olsun istediğiniz odayı soğutursunuz. tecrübeyle sabittir..

benim şuanda yaşadığım evim 110 m2 üzerindede çatı yok en üst kattayız sırf çatı olmaması bile yazın o evde yaşamamak için bir sebep güneş evimizde doğuyor sanki o kadar sıcak. .. tarih temmuz ortası klima salonda.... açıyoruz.. gece yatarken kullanılmayan odaları kapatıoruz salon+ hol+benim odam + yatak odası resmen buzul gibi oluyor.. gece kalkıp üstümüze örtüyoruz... klimamız sadece 9000 btu markasıda bosch..

haaa bunu kalkıpta mağazaya sölesen yada servise sorsan asla yetmez derler ...ama vallahide billahide bizim evimize yetiyor. eğer sizinde birkaç odanız aynı hol e bakıyorsa kesinlikle yatakodanıza kurdurmayın bin pişman olursunuz çok üşürsünüz..

Son düzenleme:
özlem canım en düşük alınır bişi olmaz

ayrı genelde evlerde tek hol var zaten türkiye yani mecburen odalar aynı hole bakıyor ben yatak odasına taktırcam

zaten klima borusu da var.. en güneş alan oda aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…