• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Saolun kızlarrr :52:

Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorum :52: Davetiyemde bu olucak inşallah :16:

Eki Görüntüle 704600

Çok güzel bi seçim oldu kuzumm :16:

Hep beraber dağıtıcaz onları :16:

Nişanlığını da gönlüne göre bulucaksın inşallah :16:

Elifkoviçççç çok tatlı olmuşsunnnn :52:

Ömür boyuuu mutluluklar bi yastıkta kocayın :16:

elif nasıl duru olmuş öyle bir içim su güzellikte maşallah :nazar::nazar::nazar:

rabbim geçim versin :16::16::16:

çok tuhaf oldum :25::25:

Tuğçee sende çok güzel bi gelin olmuşsun :16: Allah güle güle geçim versin :16:

Ben çok duygulanıyorum sizleri böyle görünce ya Özge'nin düğünün de ağlamadan nasıl durucaz bilmiyorum :14:

Son düzenleme:
tuğçeeeeeeeeeeeeeeee upuzun bir özet istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim :1:
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık :60:
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır :9:
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan :27:

Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydi :69: Kuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım :43:
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymiş :47: sinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik :27:
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk :27::35::33:

Son düzenleme:
Tuğçe :31: gelinlik tam istediğin gibi olmuş çok da yakışmış :16::16::16:

seni seni :69: :69:

ayy ben en son mu evlenseydim ya sizleri görüyorum böyle kötü oluyorum hep :10:

merhaba kızlar nasılsınız? sanırım herkes düğün hazırlığı yapıyor bende netten takip ediyorum biri de benim düğün hazırlığımı yapsa. işe çok ihtiyacım var ama düğün arefesinde çalışmak istemiyorum yaaaaaaaaaaa :47: hıh patronda burdan duysun

Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim :1:
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık :60:
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır :9:

Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydi :69: Kuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım :43:
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymiş :47: sinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik :27:
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik

ohh maşallah ne güzell geçmiş her şeyyy :46::46::46:
kına gecesinden de foto bulmalıyız hemenn :9::9::9:
bu arada iyi yapmışsınız yatıp uyuyupp :23::23::23:

Allah evlenen bütünn arkadaşlarımızın mutluluklarını daim etsin hepsi çok güzel olmuşlar. :16::16:

bende onların evine gidecekmşim nikah salonundan sonra :5::5::5::5::5:

amanınn gittii yaptığımız yatırımlarrr:9::9::9::9:
tuğçecim aslıdan bol boll ipucu aldıkkk sıra sendeee :40::40::40:
ne gibi ipuçları verceksin bizeeeee :12::12::12:

Walla cnm şaka bi yana sizi korkutmak istemiyorum ama benim canım inanılmaz yanıyo bu daha ne kadar böyle devam edicek bbilmiyorum ama biran önce geçse iyi olucak :50: Yani hele ilk günler okadar çok acıdıki balayını zehir etmemek için ara verdik :5:
O jellerden mi alsam napsam bilemiyorum :26:

Back
X