• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

5 dk ama o 5 dakikada adam nasıl böyle oluyo :52::52::52::52:

:44::44::44: ben kastıgın için böyle acı cektiğini düsünüyorum..

bir de açık açık sormayayım özelden de yaz istersen hangi pozisyonda yapıyorsunuz? ilk zamanlar vajina acılıp seklini bulana dek bazı pozisyonlar can yakabilir.

bende hafif sızı seklinde oldu öyle duramayacak kadar agrım olmadı.

benim de böyle olsun artık :52::52::52::52::52::52::52::52::52: benim için ölsün çıldırsın :17::17::17::17::17::17::17::17:

:3::3::3::3::3::3::3::3: iyilik kuzum senden naber.... ihmal etme buraları :20::20::20::20::20:

iyiyim canımmm :9:
tamam birddaha olmaz sözz :17:
aslında yakalanma korkumda yok değil nişanlımın tepkisini ölçemiyorum bu konuda :18::18:

bu arada haticemmm gelinliğini gördüm ama öyle uzaktan uzaktaaaan hiç konuşmadaaaann :9:
sen dünyalar güzeli olmuşsun düğünde daha da güzel en güzel olcaksın cok bgendim seni gelinlikle :16::16:

aslında yakalanma korkumda yok değil nişanlımın tepkisini ölçemiyorum bu konuda :18::18:

bu arada haticemmm gelinliğini gördüm ama öyle uzaktan uzaktaaaan hiç konuşmadaaaann :9:
sen dünyalar güzeli olmuşsun düğünde daha da güzel en güzel olcaksın cok bgendim seni gelinlikle :16::16:

benimki de bilmiyor :1::1::1::1:

çıldırsın sen de çıldırrrr hatta :52::52::52::52::52:

Oyanın kulakları çınlasın :60: :60: acılı çif köfte gibi hakkaten :27:

bu arada ben de dayanamayıp vücut çorabı alabilirim :9::9: merak ediyorum nasıl oluyor ya onlar :9:

vay arkadaş ilişki evlilik deyp geçme ne incelkleri var mektebi olsa iyiydi :52::52:

kızlar merhaba :3::3:
nasılsınız ne var ne yok
girmiyorum özlemişim bu başlığın enerjisi been :16::16:

nişan davetiyesi gördüm bir tane çok güzel allah tamamına erdirsin :16:
balayından dönen arkadaşlar olmuş sanırımmm bizede nasip olsa ya o günleri görmeeeek :16:
ama neden acımış kii yaa korkuyorum iyice beeen :18::18:
dilaaaa beni de kabul etsene bende görmek istiyorum gelin kızlarııı :26::26:

başka kimlerde gelişmeler var öyle bir göz atıp yorum yaptımmm :17::17:

biz hala ev için haber bekliyorz evimiz bir belli olsada esyalarımızı alsa nişanlım bir rahata ersek hayırlısı ile :43::43:
gelin arabamız için klasik araba kiralıcaktık dün babam baktı hiç sağlam değiller bunlar dedi üstelik fiyat 650 yazıyordu oraya gidince abartmışlar resmen napıcaz bilmiyorum bakalım

birde en önemlisi gelinliğime karar verdim en sonundaa yaaa :16::16:
o bahsedilen duyguyu hissettim sanırımmmm :52::52:
öncekinde herkes begendiği için alıcaktım ama bu duygu yoktu suannn cok mutluyumm kii hafta sonu gidip ölçülerimi vericemm ve benim olcaaaakkk :16::16::9::9:

benden bu kadar sanırım :69:
Hayırlı olsun kuzum şimdiden

5 dk ama o 5 dakikada adam nasıl böyle oluyo :52::52::52::52:

:44::44::44: ben kastıgın için böyle acı cektiğini düsünüyorum..

bir de açık açık sormayayım özelden de yaz istersen hangi pozisyonda yapıyorsunuz? ilk zamanlar vajina acılıp seklini bulana dek bazı pozisyonlar can yakabilir.

bende hafif sızı seklinde oldu öyle duramayacak kadar agrım olmadı.
Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.

Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyor:27: veeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah

Hande hoş geldin.

Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:

Aynen sorsan şey meraklısı oluyon :52: sormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak :31: kitap okusam evde babam kesin görür :27:

Selam kızlar :3::3: bende güzel gelişmeler var
Yaza bi nişan düşünüyoruz veeee arayı fazla açmadan da kışın bile olsa düğün :32::32:
Bi an önce evlenelim de yazı kışı fark etmez :27::27:

Hayırlı olsun kuzum şimdiden

Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.

Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyor:27: veeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah

Hande hoş geldin.

Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:

bence hem kısa hem uzun olsun bol bol loya da ucuz :1::1::1::1::1::1::1: miss claireden 85 tl vereceğime loyadan 3 tane alırım diyorum artık bende... loya da dantel gecelik var mıdır ki :44::44::44::44::44:

Back
X