• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kör şaşı ilişkimizi herkese duyurmayalım benceee :27:

Çemkirekliğim de sizden bana bulaştı çünküm :27:

Özge duruşup gelsin bak nasıl çemkircez yine sana :27: :52:

Dünküü bööleme kraliçeliğimi hatırlatırım sana Zehroşcan :86:

günaydın gülibik kara batak gibisin bir varsın bir yoksun.

Pınar ben inox aldım. Herkes aynı şeyi söylüyor çok zor vs. diye ama benim içime sindi. Birde temizliğine dikkat etmen lazım her güzelin bir kusuru olduğu gibi onlarda da böyle sıkıntı var sakın cif vb. kimyasal kullanma silerken de siliş yönün boyama yönüyle aynı olsun.İlk kullandığında temizleme losyonunu parlatıp kalıp oluşturduğundan öyle her defasında silmene de gerek kalmıyor.
Çamaşır makinesine gelince ben 9 kiloluk aldım 1200 devir ama ayarı seçtiğim programa göre devir sayısını düşürüyor. 9 kiloyu seçmemin nedeni çalışan bir bayan olacağım için pikelerimi falan anne usulü yıkama gibi bir lüksüm yok. Makineye sığması gerektiğinden böyle bir seçim yaptım.

Günaydın Haticecimm gelip okuyorum arada sonra bi iş çıkıyo kapatıyorum bişey yazamadım :27:

Senin şafakta çok az kalmışşşş :53:

günaydın kızlarrrrr herkeslereee taze gelin geldiiii :16::10:
Nasılsınız

Dila cnm ne sınavına hazırlanıyosun

Hüm 5 günün kalmış çok heyecanlı :52: Nasıl hissediyosun kendini :23:

tuğçecimm spk ya hazırlanıyorumm :5::5:
bi yandan da forex e bakıyorum :31::31::31:
forexle ilgili önerebilceğin bi dergi, kitap fln var mıı ??

ben komple sınırı tükettim sanırım bunların hepsini yaptım :47::47::47:
Yardımcı olamayacağım o zaman
günaydın kızlar herkesler iyidir hüm şafak bitiyorrrrrr
Hoş geldin gizemli hatun
bi öp herşeye bedel o zaman :16: ya da özel sofra özel kıyafet :23:

senin kürkler nasıl oldu :44::44: çok hoşuma gitti kalp yerine ben de kürk yapmam istiyorum ki:16:
Kürk olayı nedir?
Bir adet hüm geldi :21::21::21::21::21::21::21::21:

dün aşkımla alışveriş yaptık :21::21::21::21::21::21::21: ay İmam nıkahımızla birlikte aşkımızda tazelendi :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

aşkım gelmeden loya ya gitttim :1::1::1::1::1::1::1: ve bunun siyahını aldım :21::21::21::21::21::21:

NBB 3974 FANT.GECELIK - NBB - FANTEZİ GECELİK
Hoş geldin loyanın fatihi ama ben göremiyorumki geceliğini bu arada haftasonu tam loyanın kapısına kadar gittim.Almadan geri döndüm saklayamam çeyiz serilsin evim yerleşsin öyle alıp eve saklayayım dedim.
ayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm :1::1::1:

sormaa yaa handee :5::5::5:
spk konularıı öldürdü benii :22::22::22:

*

zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı :9::9::9:
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı :1::1::1:
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:
Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki:16:

Tuğçem hoş geldin

hümm gecelik :23::23::23: hu uhuuu diyorum :16:

ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .

ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...

buzdolabım kaç litre bilmiyorum :ssz: derin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.

Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki:16:

saolsun müdürüm çok güveniyo bana çalışmam için kitap fln veriyo :26::26:
hayırlısıyla bende onun yüzünü kara çıkarmasam süper olacakk :26::26::26:

Yardımcı olamayacağım o zaman

Hoş geldin gizemli hatun

Kürk olayı nedir?

Hoş geldin loyanın fatihi ama ben göremiyorumki geceliğini bu arada haftasonu tam loyanın kapısına kadar gittim.Almadan geri döndüm saklayamam çeyiz serilsin evim yerleşsin öyle alıp eve saklayayım dedim.

Tuğçem hoş geldin

valla 23.90 a aldım çıktım :1::1::1::1::1::1::1: ilk defa loyadan bişey aldım :21::21::21::21::21::21:

valla aynen böyleyim :52::52::52::52::52::52::52::52:

Harika yaaa :46: Şimdi o 5 gün geçmez :34: hele düğün gecesi ben hiç uyuyamamıştım 2 buçuk saat yatakta dönüp durmuştum :1:

tuğçecimm spk ya hazırlanıyorumm :5::5:
bi yandan da forex e bakıyorum :31::31::31:
forexle ilgili önerebilceğin bi dergi, kitap fln var mıı ??

Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi
Sen ileri düzeye hazırlanıyosun sanırım çok zor biliyorum :26:

ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .

ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...

buzdolabım kaç litre bilmiyorum :ssz: derin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.

Aslımmmm ayakkabılarımı albüm yaptım :16::16::16::16::16::16::16: fikrilerinizi bekliyorum

Günaydın Haticecimm gelip okuyorum arada sonra bi iş çıkıyo kapatıyorum bişey yazamadım :27:

Senin şafakta çok az kalmışşşş :53:
Çok şükür az kaldı yoksa sıyıracağım ben ne zor işmiş canım insanları idare etmek

Canım dökme demirlerde lekeyi hemen silmen gerekiyormuş yoksa iz benim ocakta da aynı sorun olacak:50:

Harika yaaa :46: Şimdi o 5 gün geçmez :34: hele düğün gecesi ben hiç uyuyamamıştım 2 buçuk saat yatakta dönüp durmuştum :1:

Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi

ay geçmiyor zaten sonra :1::1::1::1::1::1::1: şimdi bile uykusuz kalıyorum :53::53::53::53::53::53::53:

evet ilerii düzeyy :22::22::22:
azcık hızlanmam lazımm çalışmalarımda bidee aman yaaaa amannnn :36::36::36::36:

hahaha :9: çok mu aradınız birbirinizii :9:

bilmiyorummm :27::27::27:
ama yavrucanım baya beklemiş benii kıyamammm :9::9::9::9::9:

saolsun müdürüm çok güveniyo bana çalışmam için kitap fln veriyo :26::26:
hayırlısıyla bende onun yüzünü kara çıkarmasam süper olacakk :26::26::26:
Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım
valla 23.90 a aldım çıktım :1::1::1::1::1::1::1: ilk defa loyadan bişey aldım :21::21::21::21::21::21:

Bende alıp çıkacağım hemen ama evde saklama sorunum var.Kapısına gidebildiğime göre alacağım ben kafaya koydum:27::27:
Hayırlı olsun aşkla kullan canım:78::23::23:

Son düzenleme:
ayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm :1::1::1:

sormaa yaa handee :5::5::5:
spk konularıı öldürdü benii :22::22::22:

*

zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı :9::9::9:
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı :1::1::1:
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:

hehe komik durum bilmece gb oluyor bizim isimleri aynı değil ama biz de de arada senin annen benim annem karışıyor :52:

Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım

Bende alıp çıkacağım hemen ama evde saklama sorunum var.Kapısına gidebildiğime göre alacağım ben kafaya koydum:27::27:

koş koş :10::10::10::10::10::10: dün dedim indirim varmış aldım diye kadınları zaten hep indirim var diye kandırıyorlar diyor :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Buarada haticecim hoşbulduk Seninde 11 günün kalmış :30: Vayyy be zaman nasıl geçiyo Ben bile 17 günlük evli bi bayanım :1:

Pınaaaaarrr :3: Canım benim çamaşır makinem ve fırınım siemens çok memnunun bzdolabım samsung oda mükemmel peynirler salamlar balayından dönünce taptaze duruyodu sebzelerim falan.Yalnız bulaşık makinem çok iyi değil vasat yani arçelik içi çelik yarım yük programı yokmuş mesela :50: Dikkat etmemiştim keşke onuda siemens alsaydım :31:

Back
X